Populairste categorieën

Z&PC laat in slotfase winst op De Walvisch liggen

EMMEN - In de regionale derde klasse speelde waterpoloclub De Kikker gisteravond een thuiswedstrijd tegen De Walvisch uit Groningen. In het Aquarenabad werd het uiteindelijk een teleurstellende 13-13 eindstand nadat de Kikker via de periode standen 2-1, 3-1 en 6-4 met 11-6 voorsprong aan de vierde en laatste periode kon beginnen.

Verdiend puntje en weer rood voor WKE

Verdiend puntje en weer rood voor WKE
UTRECHT – In de Topklasse wist WKE zondagmiddag een verdiend punt mee te nemen uit Utrecht door een 0-0 eindstand tegen Hercules. Het grootste gedeelte van de wedstrijd speelde WKE met 10 man. De technische staf van WKE had een tweetal wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen AFC.

SVBO in slotfase naast en over FVC heen

SVBO in slotfase naast en over FVC heen
LEEUWARDEN - In de zondag 1e klasse F wist SVBO bij FVC te winnen door een 3-1 achterstand om te zetten in een 3-5 overwinning. SVBO begon uitstekend aan de wedstrijd met kansen voor Davy Wessels die twee keer dicht bij een openingstreffer wast. Daarna waren het Maarten Wielens, weer Davy Wessels en Rean Bolk die keeper van FVC op hun weg vonden.

Zwartemeer wint matig duel tegen Sleen

Zwartemeer wint matig duel tegen Sleen
KLAZIENAVEEN - De wedstrijd tegen Sleen begon met 1 minuut stilte wegens het onverwachte overlijden van de echtgenote van jeugdtrainer Johan Lippold. Zwartemeer startte vervolgens goed met druk op het Slener doel. Daaruit viel al snel de openingstreffer. Een kopbal van Jesse Habing kon nog net het beslissende zetje worden gegeven door Lennart Voss voor de 1-0.

DVC 59 kansloos tegen HODO

DVC 59 kansloos tegen HODO
HOLLANDSCHEVELD – In de zondag 3e klasse D verloor DVC 59 de uitwedstrijd tegen HODO met 4-1. HODO was vanaf het begin de bovenliggende partij met goed voetbal. Tegenstander DVC ’59 moest het vooral van fysieke strijd en inzet hebben, maar werd niet echt gevaarlijk. HODO kwam op 1-0 door uitblinker Kevin Vos die een aanval van DVC’59 onderschepte en liet twee tegenstanders staan en ...

SVBO (zat) maatje te groot voor NWVV

SVBO (zat) maatje te groot voor NWVV
BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D was de zaterdagafdeling van SVBO op eigen veld oppermachtig tegen NWVV. De promovendus uit de 5e klasse kwam al na vijf minuten op een 1-0 achterstand door een treffer van Nick Klingenberg. SVBO bleef vanaf dat moment de betere ploeg omdat het NWVV ook vooral aan scoren d vermogen ontbrak om het SVBO moeilijk te maken.

Anna Coogan en JD Foster uniek duo in de Amer.

AMEN - Singer-songwriter Anna Coogan uit Boston treedt Vrijdag 16 oktober op in de Amer met niemand minder dan haar collega JD Foster. Anna is al sinds jonge leeftijd een gepassioneerd zangeres. Ze wilde opera zangeres worden en studeerde aan Das Mozarteum in Salzburg. Ze besluit zich toe te leggen op songwriting. In 2014 viert ze haar tienjarige carrière als singer-songwriter. Ze heeft vijf ...

Eemslander Shanty's op Sportlandgoed Zwartemeer

Eemslander Shanty's op Sportlandgoed Zwartemeer
KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 31 oktober kan men in de grote zaal van Sportlandgoed Zwartemeer weer genieten van een optreden van De Eemslander Shanty's uit Klazienaveen. In het bijprogramma kan men genieten van de band OZN.

Zes noordelijke bedrijven in de top 50 van de Grootste innovatieprijs

ASSEN - Dit jaar waren maar liefst 14 bedrijven uit Noord-Nederland genomineerd voor de MKB Innovatie TOP 100. Daarvan zijn 6 bedrijven in de top 50 geëindigd. Op dinsdag 6 oktober a.s. zijn alle deelnemers aanwezig tijdens een bijeenkomst met de drie gedeputeerden Economische Zaken van de noordelijke provincies. Tijdens deze bijeenkomst pitchen de ondernemers hun bedrijf en innovaties en gaan ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar