Populairste categorieën

Landelijke Topklasse Zondag

Landelijke Topklasse Zondag
EMMEN - Dit zijn in de amateurvoetbalcompetitie van de Landelijke Topklasse Zondag van de KNVB op zondag 14 februari de volgende wedstrijden....

FC Emmen wint voor het eerste in Waalwijk

FC Emmen wint voor het eerste in Waalwijk
WAALWIJK - De 1-0 overwinning van vrijdagavond is de eerste driepunter ooit die FC Emmen in Waalwijk heeft behaald. In de voorgaande zeven duels verloor FC Emmen vijf maal en speelde twee maal gelijk. De onderlinge historie is kort omdat RKC vele jaren deel heeft uitgemaakt van de eredivisie.

Stemt U mee voor de sportverkiezing Drenthe

ASSEN - Dit jaar wordt tijdens het Sportgala Drenthe voor het eerst een publieksprijs uitgereikt. Het Drentse publiek kan stemmen op een van de 48 genomineerde sportmannen, sportvrouwen, sporttalenten en sportploegen die voorgedragen zijn door de Drentse gemeenten.

Marcel Keizer doet stap omhoog naar Eredivisionist Cambuur

Marcel Keizer doet stap omhoog naar Eredivisionist Cambuur
EMMEN - Marcel Keizer zal FC Emmen met onmiddellijke ingang verruilen voor SC Cambuur. Cambuur en FC Emmen hebben overeenstemming bereikt over de overname van de 47 jarige oefenmeester. Keizer was bezig aan het eerste seizoen bij FC Emmen en beschikte over een éénjarige overeenkomst.

FC Emmen met drie punten terug uit Waalwijk

FC Emmen met drie punten terug uit Waalwijk
WAALWIJK - FC Emmen-trainer Marcel Keizer was de wedstrijd tegen Helmond Sport nog niet vergeten toen de Emmenaren met lege handen naar huis gingen terwijl ze eigenlijk hadden moeten winnen. Deze keer was het veldspel een stuk minder en kreeg de ploeg met de winst wellicht iets te veel maar ook dat gebeurt in de voetballerij.

Achtste finale Handbal E&O - Quintus

EMMEN - De heren van E&O spelen vanavond de achtste finale van het bekertoernooi in de Oosting Arena in Emmen. De mannen van trainer Edwin Kippers nemen het daarin thuis op tegen Koornneef Quintus. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar