Populairste categorieën

“Ons Kroampie gaat open op 1 oktober”

“Ons Kroampie gaat open op 1 oktober”
EMMEN - In het voormalige pand van HAKA aan de Oude Zuidbargerstraat 12 in Noord-barge is hard gewerkt om de megawinkel in nieuwe en gebruikte goederen in te richten. 1 oktober is het dan zover de opening van onze mega gezellige winkel voor het huren van je eigen verkoopkraam en wij verkopen nieuwe of gebruikte goederen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

25 jarig jubileum MC Black Eagle Zwartemeer

25 jarig jubileum MC Black Eagle Zwartemeer
ZWARTEMEER - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat een aantal enthousiaste motorrijders uit Zwartemeer hebben besloten een motorclub op te richten. Eerst werd er met elkaar gepraat in het lokale café. Er werden statuten gemaakt en er kwam een bestuur.

Emmer Raad vergadert over profielschets nieuwe burgemeester

Emmer Raad vergadert over profielschets nieuwe burgemeester
EMMEN - Op donderdag 29 september praat de gemeenteraad over de profielschets van de nieuwe burgemeester van de gemeente Emmen. U bent van harte welkom om deze raadsvergadering bij te wonen. Om de benoeming van de nieuwe burgemeester in goede banen te leiden moet de gemeenteraad een verordening vaststellen en een vertrouwenscommissie uit zijn midden instellen.

Minder Nederlanders in Emsland

EMMER COMPASCUUM - Begin deze eeuw en daarvoor woonden er zo’n 1500 Nederlanders in Emsland, Daarna ging het aantal ras omhoog en kwamen er jaarlijks zo’n 500 Nederlanders bij. Topjaar was 2007 met 757 extra landgenoten over de grens.

Bakken op de Emmer markt

Heel Nederland is in de ban van het bakken! Op TV en in de bladen ,op festivals en bij vrienden in de keuken..... overal vind je fijnproevers. Kinderen zijn dol op het populaire cupcakes bakken. De zoetekauwen onder ons moeten vrijdag echt naar de Markt komen.

Vrienden van het TT Circuit Assen

ASSEN Tijdens de jaarlijkse dag voor Vrienden van het TT Circuit Assen, zaterdag 15 oktober, zal het thema “veiligheid” centraal staan. Daarnaast is oud-coureur Jan Huberts te gast en hij zal verhalen over zijn lange en imposante racecarrière....

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar