Populairste categorieën

Rommel- en Brocantemarkt en Saab treffen Klijndijk

KLIJNDIJK - Op zaterdag 05 september a.s. vindt in Klijndijk weer de jaarlijkse rommelmarkt plaats. Er wordt een grote verscheidenheid aan gebruikte goederen te koop aangeboden, waaronder huishoudelijke artikelen, boeken, elektrische apparaten, gereedschap, tuinspullen, kleding, speelgoed, etc. Er is een gedeelte van de markt speciaal ingericht voor de verkoop van Brocante spullen en mooi ...

FC Emmen laat punten aan Telstar

FC Emmen laat punten aan Telstar
VELSEN Noord - Na twee achtereenvolgende verliesbeurten was de Emmer hoop gevestigd op een driepunter bij hekkensluiter Telstar. FC Emmen kwam beter voor de dag als afgelopen maandag tegen Helmond Sport maar desondanks was het niet voldoende voor de winst. Zelfs een gelijkspel ontging de formatie van trainer Marcel Keizer want het duel eindigde in een 2-1 nederlaag.

Hele marathon toegevoegde afstand Bommen Berendloop

Hele marathon toegevoegde afstand Bommen Berendloop
GRONINGEN - Op zondag 30 augustus wordt als extra afstand de hele marathon toegevoegd aan het jaarlijks terugkerende hardloopevenement de Bommen Berendloop. Dit evenement wordt altijd georganiseerd op de eerste zondag na Gronings Ontzet, wat op 28 augustus wordt gevierd. Hiermee heeft de Bommen Berendloop als enige evenement in Groningen een hele marathon tijdens de 12e editie....

VV Emmen 1 naar volgende ronde districtsbeker

VV Emmen 1 naar volgende ronde districtsbeker
EMMEN - Het eerste elftal heeft zich geplaatst voor de knock-out rondes van de KNVB districtsbeker Noord. Na de 1-0 overwinning op Vroomshoopse Boys afgelopen zaterdag werd woensdagavond in Groningen Groen Geel met 1-5 verslagen.

Fleur Hoogeveen gehuldigd voor haar eerste Nederlandse Kampioenschap

Fleur Hoogeveen gehuldigd voor haar eerste Nederlandse Kampioenschap
EMMEN - Het jeugd talent uit klazienaveen-noord werd 10 mei nederlands tafeltenniskampioene bij de meisjes welpen. Dat is een unieke prestatie in deze Chinese volkssport, in de Nederland door honderden meisjes beoefend. Daarvan staan er zo'n 85 op de ranglijst bij de welpen van de Nederlandse Tafeltennisbond en daarvan doen uiteindelijk de top tien mee op de kampioenschappen.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar