Populairste categorieën

Niet zwemmen in Zwartemeer

ZWARTEMEER - De provincie Drenthe en Waterschap Hunze en Aa’s geven een negatief zwemadvies voor de zwemplas van Sportlandgoed Zwartemeer in Zwartemeer. Er zit te veel blauwalg in het water. De provincie heeft waarschuwingsborden geplaatst. Blauwalgen kunnen huidirritatie en, bij het inslikken van vervuild water, maag- en darmklachten veroorzaken. Meer informatie over zwemwater is te vinden ...

Mogelijk botulisme in open water Assen

ASSEN - In het open water van de vaarten en kanalen in Assen is mogelijk sprake van botulisme. Er zijn dode vissen en dode vogels aangetroffen. De provincie Drenthe adviseert om voorlopig niet meer te zwemmen in de Drentse Hoofdvaart, het Noord-Willemskanaal en het Havenkanaal in Assen. Gisteren zijn voor het eerst eenden met verlammingsverschijnselen gezien voor de sluis Peelo aan het eind van ...

Haringhappen dansgroepen SIVO festival

Haringhappen dansgroepen SIVO festival
ODOORN - Voor verschillende dansgroepen uit het buitenland was het een bijzonder dag, deze tweede dag van het SIVO Dans en Muziekfestival. Vanochtend werden de groepen namelijk ontvangen op het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn in Exloo.

Autobedrijf Misker stelt bus beschikbaar

EMMEN - Er komt heel wat bij te kijken om bijna dagelijks meer dan honderd jeugdige talenten op verantwoorde wijze te vervoeren van huis naar het stadion en omgekeerd. Autobedrijf Misker maakt dat een stuk gemakkelijker door een gloednieuwe Ford Tourneo Custom personenbus ter beschikking van de jeugdafdeling te stellen. Aanstaande zondag is de bus te aanschouwen op de Open Dag van FC Emmen.

FC Emmen TV vanaf 12 augustus op Podium TV

FC Emmen TV vanaf 12 augustus op Podium TV
EMMEN - Vanaf 12 augustus kunnen de supporters van FC Emmen alles over hun club volgen op Podium TV, de nieuwe sport- en cultuurzender in Noord Nederland. Iedere dinsdagavond verzorgt FC Emmen TV een zestien minuten durende uitzending over enige profclub in Drenthe.

SIVO dansfestival kent geen grenzen

SIVO dansfestival kent geen grenzen
ODOORN – Nadat de lange stoet van deelnemers aan het SIVO dansfestival door een haag van bezoekers de weg naar het openingspodium had gevonden mochten alle deelnemende landen een korte impressie van hun kunnen tonen.

Concert van organist-beiaardier in Grote Kerk Emmen

Concert van  organist-beiaardier in Grote Kerk Emmen
EMMEN - Op vrijdag 8 augustus a.s. geeft Mannes Hofsink (1981) een concert op het Roelf Meijer-orgel in de Grote Kerk in Emmen. Hofsink is als cantor-organist verbonden aan de Protestantse Gemeente in de Grote of Mariakerk te Meppel. Daarnaast is hij stadsbeiaardier van Meppel en geeft hij leiding aan Cantorij Nijeveen.

Weer veel koopjes op de Emmer markt

Weer veel koopjes op de Emmer markt
EMMEN - In augustus is het nog steeds zomer en zijn veel mensen nog vrij . Een bezoek aan de vrijdag markt is een leuk dagje uit in de vakantie. Heerlijk slenteren langs de tientallen kramen met de meest uiteenlopende producten. Vanaf 08:00 s'morgens staat de markt opgesteld in het zuidelijke deel van het centrum van Emmen

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar