Populairste categorieën

FC Emmen maakt goede start in Waalwijk

WAALWIJK - FC Emmen is het seizoen 2017/18 uitstekend begonnen door de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk met 2-0 te winnen. Cas Peters met een benutte strafschop op slag van rust en Youi Loen in de extra tijd van de tweede helft waren de matchwinners voor de Emmer formatie.

FC Emmen trapt nieuwe seizoen af in Waalwijk

FC Emmen trapt nieuwe seizoen af in Waalwijk
EMMEN - RKC Waalwijk en FC Emmen kennen elkaar van haver tot gort zou je bijna zeggen omdat de clubs in een tijdsbestek van acht maanden al voor de vierde keer tegenover elkaar staan. Afgelopen januari werd het 1-1 in Waalwijk met een goal van Cas Peters en de gelijkmaker plus een rode kaart voor Josimar Lima in de 84e minuut. In de eerste ronde van de play offs won FC Emmen in Waalwijk met 5-1 ...

Goede resultaten voor het Husqvarna SKS Racing NL Team op de Keiheuvel in Mol

Goede resultaten voor het Husqvarna SKS Racing NL Team op de Keiheuvel in Mol
MOL - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de internationale wedstrijd op de Keiheuvel in Mol goede resultaten neer weten te zetten. In de sterk bezette MX1 klasse finishte Sven van der Mierden in beide manches als elfde. Michel Schoenmakers reed in de beginfase van de eerste manche MX2 op een zesde plaats maar viel door opgepompte armen terug naar een negende positie.

Geslaagde Oogstdag Roswinkel

Geslaagde Oogstdag Roswinkel
ROSWINKEL – De jaarlijkse oogst dag op de akkers aan de Roswinkelerstraat hadden afgelopen zondag over belangstelling niet te klagen. Achter de boerderij van Harm Joling was het weer een drukte van jewelste bij de verschillende demonstraties met allerlei landbouwwerktuigen uit vroegere jaren. Natuurlijk werd op verschillende manieren gedemonstreerd hoe vroeger het koren gemaaid werd.

Frits Heukers loopt New York

Frits Heukers loopt New York
ODOORN - Hij wil maar liefst 200 euro per kilometer aan het goede doel doneren, Frits Heukers. Tijdens de marathon van New York, met een lengte van 42,195 km., is de inwoner van Odoorn van plan zich zodanig in te zetten dat er een bedrag van ruim 8000 euro bijeen wordt gelopen ten behoeve van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Lammert Engels en Els Huizing 60 jaar een paar

Lammert Engels en Els Huizing 60 jaar een paar
KLAZIENAVEEN - Na anderhalf jaar verkering werden Lammert Engels uit Zwartemeer en Els Huizing uit Klazienaveen 10 augustus 1957in Emmen door de toenmalige burgemeester Gaarland in het huwelijk verbonden. Nu 60 jaar later kunnen Lammert en Els op een goede periode terugkijken. Er volgde een gezinsuitbreiding met twee zonen. Ook die hebben inmiddels al weer voor vier kleinkinderen gezorgd terwijl ...

Echtpaar Nico en Henny de Mes 60 jaar getrouwd

NIEUW SCHOONEBEEK – Het echtpaar Nico(87) en Henny de Mes(85) in Nieuw Schoonebeek viert vandaag het feit dat zij precies 60 jaar geleden in het gemeentehuis van Haarlem elkaar het ja-woord gaven en dat werd in het afgelopen weekend met de gehele familie gevierd op de boerderij. Voor locoburgemeester Jisse Otter een goede gelegenheid om vanmorgen even bij dit echtpaar op de koffie te gaan.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar