Populairste categorieën

Judoka Floor Maats goed in Tubbergen.

TUBBERGEN - Floor Maats uit Emmen won in Tubbergen het judotoernooi bij de meisjes tot 16 jaar. Alle vijf gemaakte wedstrijden werden met ippon gewonnen en ver binnen de wedstrijdtijd. Arne Wessel en Yrsa Wessel werden tijdens het zelfde toernooi 2e en 3e in hun klasse.

SVBO wint wel, maar doet zichzelf tekort

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft het eerste duel in de halve finale van de nacompetitie voor een plek richting de hoofdklasse weten te winnen. Thuis werd FVC uit Leeuwarden met 2-1 verslagen, maar na afloop was iedereen het er wel over eens dat dit een te kleine uitslag was.

Uitslagenlijst 33e Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN - Zondag werd het 33e Drenthe Loopfestijn Klazienaveen gehouden en de senioren categorien werden beheerst door lopers uit Kenia, Etiopie en Tjechie, De marathon bij de heren werd gewonnen door Davith Tutoh uit Kenia en bij de dames was Tereza Zuzakova (Tjechie)de snelste.

Informatiebijeenkomsten voor aanleg glasvezel

Informatiebijeenkomsten voor aanleg glasvezel
EMMEN - Start een bewonersinitiatief voor sneller internet Provincie en de gemeenten in Drenthe vinden het noodzakelijk dat alle woningen en bedrijven op het platteland worden voorzien van breedband internet. Om dit te stimuleren is het initiatief genomen tot ‘Verbind Drenthe’.

FC Emmen door met Elmali en Dos Santos

FC Emmen door met Elmali en Dos Santos
EMMEN - FC Emmen heeft overeenstemming bereikt met Eser Elmali over verlenging van zijn aflopende amateurcontract. De 20 jarige reservekeeper tekent voor één seizoen. Wim Beekman licht toe:

Onvoldoende waterkwaliteit zwemplas Het Verlaat Valthermond

Onvoldoende waterkwaliteit zwemplas Het Verlaat Valthermond
ASSEN - Provincie Drenthe en Waterschap Hunze en Aa’s geven een negatief zwemadvies vanwege onvoldoende waterkwaliteit in de zwemplas Het Verlaat in Valthermond. Er is een te hoge concentratie E. colibacteriën aangetroffen. De provincie heeft waarschuwingsborden geplaatst.

BARREL Food Truck Fest Emmen op 25 en 26 juni 2016

BARREL Food Truck Fest Emmen op 25 en 26 juni 2016
EMMEN - Families en vriendengroepen chillen in het gras op kleurrijke kleedjes, rond pallets en aardappelkistjes, terwijl de kinderen elkaar natspetteren en plezier maken bij de fonteintjes; dat is BARREL. Streetfood in alle denkbare variaties wordt geserveerd door maar liefst 30 verschillende creatieve kleurrijke foodtrucks.

Sven Hemmes nieuwe keeper JMS Hurry-Up

Sven Hemmes nieuwe keeper JMS Hurry-Up
ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up heeft in Sven Hemmes een nieuwe keeper gevonden. De 26-jarige doelman is de eerste versterking voor het keepersgilde van de club uit Zwartemeer. Hemmes kwam het afgelopen seizoen uit voor Quintus en stelde hiermee, ten koste van Tachos en E&O, kwalificatie voor de BENE-League veilig.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar