Populairste categorieën

Staatssecretaris Martin van Rijn op werkbezoek in Emmen

Staatssecretaris Martin van Rijn op werkbezoek in Emmen
Onderwerpen: Zorg & werkgelegenheid EMMEN - Op woensdag 7 januari 2015 brengt Staatssecretaris Martin van Rijn (volksgezondheid, welzijn en sport) op uitnodiging van de PvdA fractie een werkbezoek aan Emmen. Reden van de uitnodiging zijn de hervormingen in de zorg, de invoering Wet Maatschappelijke Ondersteuning, de Participatiewet evenals de afname van de werkgelegenheid in deze regio.

Sponsorgroep FC Emmen biedt De Voedselbank 250 filet-rollades aan!

Sponsorgroep FC Emmen biedt De Voedselbank 250 filet-rollades aan!
EMMEN - FC Emmen organiseert 19 december een Sportcafé ten behoeve van De Voedselbank. Aan tafel zitten die avond Nederlands Kampioen Darten Jan “Doubledekker Dekker en de oud-spelers van FC Emmen, Roy Stroeve, Bas Sibum en Rick ten Voorde. Daarnaast brengt Mooi Wark een aantal nummers ten gehore en deelt voetbalcommentator Sierd de Vos (Koekoek) een aantal anekdotes met de aanwezige ...

Begrotingen Drentse gemeenten in balans

ASSEN - De Drentse gemeenten hebben hun financiën goed op orde. Gedeputeerde Staten hebben voor het begrotingsjaar 2015 besloten het repressief toezicht voor alle Drentse gemeenten en voor negen van de tien gemeenschappelijke regelingen te laten gelden. Dit houdt dit dat het toezicht door de provincie achteraf plaats zal vinden.

Klazienaveen belegt trainingskamp in Belek (Turkije)

Klazienaveen belegt trainingskamp in Belek (Turkije)
KLAZIENAVEEN - Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft zal de 1e selectie van v.v. Klazienaveen van 2 t/m 6 januari 2015 verblijven in het Turkse Belek. Begin 2014 mocht Klazienaveen voor het eerst een buitenlands trainingskamp ervaren.

Activiteit van de Gym- en Turn Vereniging Emmen (G.T.V.-Emmen)

EMMEN - In de Sportzalen de Rietlanden organiseerde zaterdagmorgen de Gym- en Turn Vereniging Emmen (G.T.V.-Emmen) voor de eerste keer het Fun-kampioenschap. Fun betekent plezier en dat stond voorop bij deze wedstrijd voor de recreatieve jeugd van de vereniging. Een wedstrijd waar uiteindelijk in de 5 verschillende categorieen de drie besten met een bekertje naar huis gingen, maar daarnaast kregen ...

Politie Kerstcross 2014 weer bij Drenthina

Politie Kerstcross 2014 weer bij Drenthina
EMMEN - Op zaterdag 20 december wordt in Emmen voor de 37e keer de jaarlijkse Politie Kerstcross gehouden. De cross is voor iedereen, zowel politieambtenaren als burgers , opengesteld. Een bijzonderheid is wel dat er tijdens deze cross bij de 10 km nu voor het eerst ook gestreden wordt om het Noordelijk Kampioenschap voor politieambtenaren.

Indoor Hartje Drenthe domineert in eerste weken van januari

Indoor Hartje Drenthe domineert in eerste weken van januari
BEILEN - Wie worden de opvolgers van Eline Klont (dressuur) en Maureen Bonder (springen) bij het concours hippique Indoor Hartje Drenthe? Op 4 en 17 januari weten de paardensportliefhebbers dat. In de eerste twee weken van januari zijn namelijk alle ogen van liefhebbers van de hippische sport volledig gericht op Beilen.

Zorgaanbieders sluitenWmo-contracten met Emmen

Zorgaanbieders sluitenWmo-contracten met Emmen
Ondersteuning kwetsbare inwoners geregeld EMMEN - Voor de nieuwe Wmo-taken heeft de gemeente Emmen met 99% van de huidige zorgaanbieders contracten gesloten. Het gaat om ondersteuning als dagbesteding (begeleiding van groepen kwetsbare inwoners), individuele begeleiding en beschermd wonen. Beschermd wonen is voor mensen met een psychiatrische achtergrond, die (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen ...

Ida Oostmeijer-Oosting nieuwe gemeentesecretaris gemeente Emmen

Ida Oostmeijer-Oosting nieuwe gemeentesecretaris gemeente Emmen
EMMEN - Met ingang van 16 maart 2015 is Ida Oostmeijer-Oosting gemeentesecretaris van de gemeente Emmen. De 54-jarige Oostmeijer-Oosting heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur. Op dit moment is zij algemeen directeur/secretaris bij de gemeente Assen. Hiervoor vervulde zij dezelfde functie bij de gemeente Meppel.

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar