Populairste categorieën

Bisschop de Korte naar Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM - Bisschop de Korte van het bisdom Groningen/Leeuwarden is niet iemand die steeds maar in Groningen verblijft. Hij zoekt de mensen op. Vorig en dit jaar maakt hij een touw door Drenthe en bezoekt alle parochies en kerken.

Moederdagbrunch bij Schutrups Spa en Wellness

EXLOO – Moederdag is voor Schutrups Spa en Wellness reden om alle moeders eens extra te verwennen. Op zondagmorgen 10 mei kunnen moeders en haar gezin vanaf tien uur ’s morgens binnenlopen voor een Moederdag brunchbuffet met voet- of nekmassage. Moeders betalen slechts 25 euro voor de brunch inclusief massage.

Nostalgische zangmiddag Leger des heils Emmen

EMMEN - Op zondag 3 mei a.s. zal er bij het Leger des Heils korps Emmen een nostalgische zangmiddag gehouden worden. Met medewerking van o.a. pianist Wim Gout en een speciaal samengesteld muziek- en zangensemble zal er die middag vele nostalgische liederen van het Leger des Heils gezongen en gespeeld worden. Natuurlijk zingt u met ons mee in vele liederen van samenzang.

Markt Westerdiep organiseert voor de zesde keer hun waren en goederenmarkt.

Markt Westerdiep organiseert voor de zesde keer hun waren en goederenmarkt.
EMMER COMPASCUUM - Markt Westerdiep organiseert dit jaar op 25 april aanstaande voor de zesde keer hun waren en goederen markt. De markt begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Zoals ieder jaar organiseren we naast een markt ook andere activiteiten op die dag. Zo zal er dit jaar een show te zien zijn van verschillende soorten roofvogels.

Wederom zware nederlaag voor Heren Bedrocks

Wederom zware nederlaag voor Heren Bedrocks
EMMEN - Zondag 19 april stonden de heren van Bedrocks Emmen tegenover The Blokes in Veendam Na de nederlaag van vorige week, waren de Emmenaren op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen. Bedrocks begon goed aan slag, met een aantal goede honkslagen brachten zij 5 man over de thuisplaat.

Opening van de tentoonstelling Eelco Gelling

Opening van de tentoonstelling Eelco Gelling
GROLLOO -De nieuwe expositie van het seizoen 2015/2016 in het C+B Museum heeft dit jaar sologitarist Eelco Gelling als onderwerp, die tussen 1965 en 1976 deel uitmaakte van Cuby & the Blizzards.

Voorjaarsmarkt Havelte

Voorjaarsmarkt Havelte
HAVELTE - In het ZZWD gebouw de Molenhof in Havelte vindt een Voorjaarsmarkt plaats. Meer info op de volgende poster.

SVBO Zondag 2 kampioen in de Reserve 1e Klasse

SVBO Zondag 2 kampioen in de Reserve 1e Klasse
BARGER OOSTERVELD - SVBO 2 heeft zondagmorgen het kampioenschap in de Reserve Eerste Klasse gepakt. In een zinderende wedstrijd werd er gewonnen van Nieuw-Buinen 2. Bij rust stond SVBO op een riante voorsprong: 4-0. Na de thee kwamen de gasten terug in de wedstrijd en werd het nog even gelijk: 4-4. SVBO rechtte de rug en pakte alsnog de overwinning: 6-4.

1e Dorp Met Vaartloop

1e Dorp Met Vaartloop
NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - Op zaterdag 25 april 2015 vindt voor de 1e keer de Dorp met Vaart-Loop plaats in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Er is een kidsrun van 1200 met kinderen tot en met 12 jaar. en een recreatieloop over 5 en 10 kilometer. De start en finisch is vanaf 13:00 uur bij Café Nieuw Amsterdam/Veenoord aan de Vaart 55 in Nieuw Amsterdam. Meer info op de volgende poster.

Nieuw Informatiepunt Schoonebeek Nu van start

SCHOONEBEEK - Op 22 april opent Informatiepunt Schoonebeek Nu om 11.00 uur het loket in het “Aolegemientehoes”. Dit informatiepunt zorgt ervoor dat informatie bereikbaar is voor iedereen die dat nodig heeft. Samen met Sedna en (vrijwillige) zorgaanbieders is gekeken naar de beste werkwijze om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Bij het loket van dit nieuwe Infopunt in Schoonebeek, ...

    Fotoboek

Social media

Advertenties

Agenda

Het weer

BennieWolbers.nl Neerslagradar