ALGEMEEN

Eerste nieuwe haring voor Henk Wijngaard

EMMEN – Afgelopen vrijdag kon de vlag weer uit op de Markt in Emmen! De Hollandse Nieuwe haring mocht vanaf deze dag weer verkocht worden. Ieder jaar een heugelijk feit!.
Reageer!

Goede grond

EMMEN - In het Atlas Theater is afgelopen zaterdag 17 juni het boekje Oogst uitgereikt.
Reageer!

Arwen en Ezra NK streetdance

ROTTERDAM - Vandaag was de finale van het NK Streetdance georganiseerd door de KNGU in Ahoy, Rotterdam. Arwen Anemaat (10 jaar, uit Nieuw Schoonebeek) en Ezra van den Bosch (11 jaar, uit Schoonebeek) wisten onder leiding van coach Esmee Naber in de categorie t/m 10 jaar advance duodans de eerste plaats te behalen en werden daarmee Nederlands kampioen.
Reageer!

Deelname Opentuinendagen.

EMMEN - Heem en groentetuin De Looackerhof, Looackers29A in Emmen doet mee aan de open tuinendagen 8 en 9 juli. Iedereen is vanaf 10.30-17.30 van harte welkom. Vrijwilligers geven informatie over de tuin en tuinieren zonder gif. Ook is er een verkoop van stekken.
Reageer!

FC Emmen-teammanager O17 Eerke Kamies overleden

EMMEN -EMMEN - Afgelopen vrijdag is Eerke Kamies plotseling is overleden. Eerke was een authentieke maar zeer gewaardeerde vrijwilliger van FC Emmen met unieke vaardigheden en bovenal gepassioneerd. Na vele jaren voor zijn dorpsclub vv Oring (inmiddels een fusieclub in de vorm van vv H.O.C.) een gouden kracht te zijn geweest kwam hij in seizoen 2012/2013 in aanraking met FC Emmen.
Reageer!

Nieuwe AED voor EHBO-vereniging Emmer-Compascuum

EMMER COMPASCUUM - In Emmer-Compascuum is een 6-minuten-zone opgezet, waarbij 45 vrijwilligers ingezet worden om heel snel hulp te bieden als een inwoner een acuut hartprobleem krijgt.
Reageer!

Concours hippique Wachtum

WACHTUM - Een gezellige sfeer, spectaculair ogende Tuigpaarden, Friese paarden, Hackney’s en een shownummer maken het Concours Hippique in Wachtum compleet! Tevens wordt de kampioensrubriek dames tweewielig gereden en krijgt ook dit jaar de jeugd de kans hun vaardigheden in de mensport te tonen.
Reageer!

GROEN GAS UIT COEVORDEN

COEVORDEN - Vanaf eind 2018 zal BEC (Bio Energy Coevorden) jaarlijks 26 miljoen kubieke meter groen gas in Coevorden gaan produceren. De hoeveelheid van 26 miljoen kubieke meter is meer dan het gasverbruik van alle huishoudens in de gemeente Coevorden. De gemeente Coevorden telt ruim 35.000 inwoners.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda