ALGEMEEN

Beestachtige koopzondag in Emmen Centrum!

EMMEN - Zondag 25 februari organiseert Emmen Centrum een “Animal Sunday”, waarbij de kinderen in de aandacht staan. De kinderen kunnen o.a. ritjes maken op een kameel, springen op een springkussen én ze kunnen ook nog eens onze mobiele kinderboerderij betreden die deze dag op de stadsvloer wordt geplaatst. In de kinderboerderij kunt je ezels, cavia`s, varkentjes, geitjes en nog zo veel meer vinden!
Reageer!

Dj’s gezocht voor Freedom Dance

EMMEN - K&C en stichting Talentblik zijn op zoek naar talentvolle Drentse dj’s met ambitie. De dj’s worden aangemoedigd mee te doen aan Freedom Dance, een dance-evenement met drie voorrondes. Uit de voorrondes worden drie dj’s geselecteerd die mogen draaien op de Dance Stage van het Bevrijdingsfestival Drenthe én het 5 mei DJ Festival in Emmen, waar jaarlijks duizenden muziekliefhebbers samen komen. Ook Club Nu uit Assen heeft toegezegd één of meerdere draaiplekken beschikbaar te stellen voor de beste deelnemers.
Reageer!

Tim Wubbels e Jan Derks Drents Bridge kampioen

EMME - Het is ons gelukt, we (Tim Wubbels en ik,Jan Derks, beide uit Emmen en lid van de Emmer Bridge Vereniging) zijn kampioen van Drenthe geworden Ik ben zelf ook erg trots dat in de beginnerspoule voor bridgers die drie jaar of korter bridgen een cursist van de Bridgeschool Drenthe eerste is geworden. Het betreft Grietje Oosting uit Emmen (ook van de Emmer Bridge Vereniging) met haar schoonzus Trijntje Gerrits uit Borger (van de Bridgeclub Borger).
Reageer!

Pluim van Nieuw Weerdinge

NIEUW WEERDINGE - Vrijdagavond werd in de Badde te Nieuw Weerdinge weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Plaatselijk Belang gehouden. Nadat voorzitter Wim Katoen in zijn nieuwjaarsspeech kort op het afgelopen jaar terugblikte, maar vooral ook in de toekomst de plannen en verwachtingen bekend maakte werd het lied "Weerdingermond" gezongen. Ook deze nieuwjaarsreceptie was weer nieuw voor burgemeester Eric Van Oosterhout, maar hij zorgde voor een mooie toespraak. Muziekaal werd dee avondondersteund door het duo Dika en Knelske. Na de pauze stond er nog de uitreiking van de Pliuim van Nieuw Weerdinge op de agenda. Burgemeeste van Oosterhout maakte nadat Dika en Knelske de nominaties had voorgelezen, de winnaar bekend. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje onder het genot van de muziek door de plaatselijkeSoundmakers betsanade uit Jeroen op de drum en Peter Elleng op de piano..
Reageer!

SVBO op vliegveld Eindhoven

ENDHOVEN - SVBO is inmiddels op eindhoven airport aanwezig en iederreen is ingechekt. Om 16.20 uurvertrekt de groep met Transavia vooreev vier uur durende vkucht naar Malaga.
Reageer!

SVBO op weg naar Marbella

BARGER OOSTERVELD - Zondag 1e klasser SVBO is zojuist vertrokken voor een trainingskamp in Marbella. Met de bus Eindhoven en danmet een vlucht naar Malaga. De selectie van trainer Rolf Veneboer zal daar ook een minitoernooitje spelen met Raptim uit Coevorden en 1eklasser Heerrjansdam spelen. Ook zal de selectie, de begeleing en mee reizende sponsoren een wedstrijd van Feijnoord tegen FC Luzern. SVBO Keert dinsdagavond weer terug in Barger Oosterveld.
Reageer!