ALGEMEEN

Schrijver Danielle Bakhuis bezoekt Esdal College

EMMEN – Ieder schooljaar komt een bekende Nederlandse jeudboekenschrijver naar het Esdal College locatie Boermarkeweg in Emmen, in het kader van ‘Schrijver op School’. 26 juni vertelt Daniëlle Bakhuis de leerlingen van klas 1 over waarom ze schrijft en wat ze zelf het leukst vindt om te lezen. Tijdens dit bezoek en de voorbereidingen hierop wordt gewerkt aan onderwerpen als mediawijsheid en het verkrijgen van kennis over de schrijver.
Reageer!

Openbare fietsverkoop bij Ben Kwijt op zaterdag 7 juli

EMMEN - Geinteresseerden zijn welkom van 9.00-13.00 in de fietsenloods van Ben Kwijt Prins Hendrikweg 10. Bij de verkoop worden plmin 130 heren,dames en kinderfietsen aangeboden. Er kan niet gepind worden, betaling a contant. www.benkwijt.nl
Reageer!

Gemeente helpt inwoners bij nieuwe start buurtvereniging Bargermeer-Meerveld

EMMEN - De gemeente Emmen gaat inwoners uit de wijk Bargermeer-Meerveld helpen om een nieuwe start te maken met een buurtvereniging, die een breed draagvlak heeft onder de inwoners. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen burgemeester Eric van Oosterhout en de interim-voorzitter van de buurtvereniging.
Reageer!

13 SVBO leden slagen voor reanimatie en AED cursus

BARGER OOSTERVELD – Donderdasavond ontvingen 13 leden van de vv SVBO een diploma overhandigd na een geslaagde cursus reanimatie en bediening AED apparaat. De cursus werd gegeven door Frits Oldenhuis (secretaris) en Mini Koek (instructeur) van de EHBO afdeling Barger Oosterveld.
Reageer!

WILDLANDS krijgt heeft informatieborden

EMMEN - WILDLANDS is maandag begonnen met het plaatsen van nieuwe informatieborden in de drie bestaande klimaatwerelden Jungola, Serenga en Nortica plaatsen. Op deze borden staat dierinformatie en informatie over de gebieden en verhaallijnen. De komende week zullen nog meer borden worden geplaatst
Reageer!

BARREL Food Truck Fest

EMMEN - De voorbereidingen voor vierde editie van het BARREL Food Truck Fest in Emmen zijn in volle gang. Op het Raadhuisplein in Emmen, kun je eind juni weer drie dagen lang smullen van streetfood. Het evenement is gratis toegankelijk. De organisatie heeft weer een mooie gevarieerde en vooral zeer smakelijke line-up geselecteerd voor Emmen.
Reageer!

Wethouder René van der Weide huldigt de zussen Jonkers

EMMEN - Wethouder Rene van der Weide heeft maandag 28 mei 2018 de kampioenen Sterre (19) en Luna (18) Jonkers uit Emmen gehuldigd. De sportieve schaatsters zijn zussen. Ze hebben al veel prijzen in de wacht gesleept. Sterre is zelfs sportvrouw van de gemeente Emmen.
Reageer!

Bedrocks heren 1 stranden in onweersbui.

EMMEN - Het eerste herenteam van Bedrocks ontving zondagmiddag op de Meerdijk de op papier gelijkwaardige tegenstander Giants uit Hengelo(O) en dat beloofde een mooie wedstrijd te worden. De Tukkers begonnen goed aan slag en wisten in de eerste inning meteen een punt te scoren. In de gelijkmakende slagbeurt begonnen de Bedrocks nog voortvarender en scoorden 3 punten waardoor de stand na de eerste inning op 3-1 stond voor de Bedrocks.
Reageer!

Spannende strijd verwacht tijdens jubileum Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – Aanstaande zaterdag klinkt voor de 35e keer het startschot voor het Drenthe Loopfestijn, met een topbezetting op de halve marathon dames. Er staan drie atletes aan de start die in staat zijn het parcoursrecord van de halve marathon dames te verbeteren. De grootste favoriet is de Keniaanse Lilian Jelagat met een PR van 1.10 uur op deze afstand.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda