ALGEMEEN

Goede resultaten voor het Husqvarna SKS Racing NL Team op de Keiheuvel in Mol

MOL - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de internationale wedstrijd op de Keiheuvel in Mol goede resultaten neer weten te zetten. In de sterk bezette MX1 klasse finishte Sven van der Mierden in beide manches als elfde. Michel Schoenmakers reed in de beginfase van de eerste manche MX2 op een zesde plaats maar viel door opgepompte armen terug naar een negende positie.
Reageer!

Feestelijke opening speeltuin Schakelpad Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Zonder al te veel toeters en bellen werd vanmorgen de nieuwe speeltuin aan het Schakel[pad in Nieuw Amsterdam in gebruik genomen. Een speeltuin die tot stand kwam dankzij de gulle giften van de aangrenzende bewoners, plaatselijk Belang, de middenstand en de gemeente Emmen.
Reageer!

Nieuwe speeltuin in Zwartemeer officieel geopend

ZWARTEM|EER - In Zwartemeer aan de Dwarsstraat is vanmiddag een nieuwe speeltuin in gebruik genomen. De opening werd verricht door wethouder René van der Weide. Na het doorknippen van een lint kregen de kinderen een ballon die op een teken van de wethouder het luchtruim mochten kiezen en proberen zo ver mogelijk weg te komen.
Reageer!

SV Meppen zaterdag van start in de 3e Bundesliga

MEPPEN - De MSV Meppen begint zaterdag aan de nieuwe competitie. De kampioen en promovendus naar de 3e Bundesliga speelt in het eigen stadion tegen FC Wurzburger Kickers. De aanvang van de wedstrijd is zaterdagmiddag om 14.00 uur. Zie het volledige programma van SV Meppen voor het komende seizoen. H is een thuiswedstrijd en A is een uitwedstrijd
Reageer!

ZOMERMARKTEN DALEN 20176

DALEN - De belangstelling van kooplieden voor de warenmarkt is dit jaar onverminderd groot, aldus de marktmeester. Ook nu zijn er weer wachtlijsten en moeten we ook inschrijvers afwijzen omdat we regels hebben, zoals een maximaal aantal kramen per branche. Op die wijze houden we de marktkramen gevarieerd.
Reageer!

Uitreiking Passiefhuis-certificaat aan familie Louwes in Erica

ERICA – Afgelopen donderdagmiddag werd het Passiefhuis- certificaat uitgereikt aan de heer en mevrouw Louwes door de Stichting Passief Bouwen. Ondanks hun leeftijd- beiden boven de 80 jaar – besloten zij toch om een nieuwe woning te laten bouwen op hun droomplek aan de Hertenbaan 5 in Erica. Room Ontwerp en Bouwadvies heeft voor hen een passiefhuis ontworpen dat door bouwbedrijf Kuipers&Koers uit Emmen is gebouwd.
Reageer!

Camperplaats “Achter op Erica” officieel geopend

ERICA – Het was afgelopen zaterdag groot feest bij camperplaats “Achter op Erica”. Na een aantal jaren van procuderen is deze camperplaats op de hoek Verlengde Herendijk/Ericasestraat nu officieel.
Reageer!

Weer stapje gezet in ontwikkeling Experimenteerbeurt

EMMEN – In de afgelopen week is de omgeving van de Experimenteerbuurt weer een stapje verder op de weg naar succes. . . .Het “Cubestee”-gebouw is geplaatst, het bordje ook, maar het veld voor en rondom het gebouw was ronduit gevaarlijk. Niet door de planten, maar de vele bulten en met name de gaten.
Reageer!

Weer stapje gezet in ontwikkeling Expirementeerbeurt

EMMEN - Vanmorgen is de omgeving van de Experimenteerbuurt weer een stapje verder op de weg naar succes. . . .Het “Cubestee”-gebouw is geplaatst, het bordje ook, maar het veld voor en rondom het gebouw was ronduit gevaarlijk. Niet door de planten, maar de vele bulten en met name de gaten.
Reageer!

JAR MM BLIJ MET ACTIE COLLEGE OVER SCHULDENPREVENTIE BIJ JONGEREN

EMMEN - De Jongeren Adviesraad Emmen (JAR MM) is blij met de uitleg en toegezegde actie van het college van burgemeester en wethouders m.b.t. schuldenpreventie bij jongeren tijdens de raadscommissie Samenleving van dinsdag 6 juni jl. De Partij van de Arbeid had haar motie van 30 juni 2016 over schuldenpreventie opnieuw op de agenda gezet. De JAR MM ziet dat er problemen zijn bij jongeren wat betreft schulden en vindt het terecht dat de politiek aandacht besteed aan dit onderwerp. Te vaak komen jongeren in de knel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda