ALGEMEEN

Pluim van Nieuw Weerdinge

NIEUW WEERDINGE - Vrijdagavond werd in de Badde te Nieuw Weerdinge weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Plaatselijk Belang gehouden. Nadat voorzitter Wim Katoen in zijn nieuwjaarsspeech kort op het afgelopen jaar terugblikte, maar vooral ook in de toekomst de plannen en verwachtingen bekend maakte werd het lied "Weerdingermond" gezongen. Ook deze nieuwjaarsreceptie was weer nieuw voor burgemeester Eric Van Oosterhout, maar hij zorgde voor een mooie toespraak. Muziekaal werd dee avondondersteund door het duo Dika en Knelske. Na de pauze stond er nog de uitreiking van de Pliuim van Nieuw Weerdinge op de agenda. Burgemeeste van Oosterhout maakte nadat Dika en Knelske de nominaties had voorgelezen, de winnaar bekend. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje onder het genot van de muziek door de plaatselijkeSoundmakers betsanade uit Jeroen op de drum en Peter Elleng op de piano..
Reageer!

SVBO op vliegveld Eindhoven

ENDHOVEN - SVBO is inmiddels op eindhoven airport aanwezig en iederreen is ingechekt. Om 16.20 uurvertrekt de groep met Transavia vooreev vier uur durende vkucht naar Malaga.
Reageer!

SVBO op weg naar Marbella

BARGER OOSTERVELD - Zondag 1e klasser SVBO is zojuist vertrokken voor een trainingskamp in Marbella. Met de bus Eindhoven en danmet een vlucht naar Malaga. De selectie van trainer Rolf Veneboer zal daar ook een minitoernooitje spelen met Raptim uit Coevorden en 1eklasser Heerrjansdam spelen. Ook zal de selectie, de begeleing en mee reizende sponsoren een wedstrijd van Feijnoord tegen FC Luzern. SVBO Keert dinsdagavond weer terug in Barger Oosterveld.
Reageer!

Rabobank Emmen-Coevorden nieuwe stadionsponsor FC Emmen

EMMEN - Rabobank Emmen-Coevorden wordt de nieuwe stadionsponsor van FC Emmen. Ook de naam van het stadion verandert hiermee: De JENS Vesting gaat voortaan De Oude Meerdijk heten. Een naam die niet alleen beide partijen verbindt maar ook de band met de regio versterkt. Vanaf 19 januari 2018 wordt Rabobank Emmen-Coevorden de nieuwe stadionsponsor van FC Emmen.
Reageer!

Sanne de Jonge Nederlands kampioen

ALKMAAR - Wielrenster Sanne de Jonge (WSV Emmen) is in de laatste week van december Nederlands kampioen op de baan geworden. In Alkmaar won zij de 500 meter in de scherpe tijd van 39,43 sec. Niemand van haar concurrentes was bij machte om deze tijd te verbeteren. Daarmee opende de 16 jarige wielrenster, die debuteert bij de junior-vrouwen, het toernooi ijzersterk.
Reageer!

Wethouder Bouke Arends huldigt Dyan Evenhuis, Sieger Stegen en Rick Koekoek

EMMEN - Wethouder Bouke Arends van de gemeente Emmen heeft dinsdag 19 december de kampioenen Dyan Evenhuis, Sieger Stegen en Rick Koekoek en gehuldigd. Dyan werd 8 september op het Bike Festival in Assen Nederlands kampioen Bike Trial in de categorie junior. Sieger Stegen werd Nederlands Kampioen Bike Trial, categorie Groen. Rick Koekoek sleepte ook het Nederlandse kampioenschap Bike Trial binnen in de categorie Elite men.
Reageer!

Dummy ‘Dagboek van Israël Jakobs’ gereed

ERICA - Vandaag heeft schrijver Marcel Bulte de eerste dummy van het dagboek van Israël Jakobs ontvangen. Wethouder Robert Kleine en Gerben Dijkstra van Uitgeverij Drenthe overhandigden hem het proefexemplaar. De schrijver heeft het dagboek van Israël Jakobs bewerkt. Het boek geeft een boeiend en schrijnend beeld van de laatste levensjaren van deze Emmenaar, die tussen augustus en oktober 1942 werd omgebracht in Auswitch. In het voorjaar moet het boek gedrukt in de winkels liggen.
Reageer!

Oldtimer tractoren Markt in Dalen

DALEN - Op donderdag 28 december 2017 wordt in manege De Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen een oldtimer markt gehouden. Er zijn diverse stands voor ruil en verkoop van oldtimer tractor onderdelen. De markt is geopend van 8.00 tot ongeveer 14.00 uur en is gratis toegankelijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda