ALGEMEEN

Alcides te sterk voor Erica 86 2

Na de overwinning van vorige week ging Erica '86 2 vol vertrouwen op bezoek bij nummer 2 van de ranglijst Alcides 1. Dit vertrouwen was aan het begin van de terug te zien, want het eerste half uur speelde 86 een prima pot. Het kwam dan ook volkomen verdiend op voorsprong. Na een goede aanval aan de rechterkant gooide Lyon Blik de bal voor het doel. Onder druk van Patrick Blok liep de rechtsback de bal het eigen doel in. Na deze goal zakte 86 te ver in en liet het Alcides komen. Dit leverde echter weinig gevaar op en zo werd de rust met 0-1 gehaald.
Reageer!

vv Emmen had geen kind aan Frisia 1883 LAC

LEEUWARDEN – De wedstrijd in de 1e klasse F in Leeuwarden tussen vv Emmen en Frisi 1883 LAC eindigde in een groet 6-1 overwinning voor de Emmenaren. Jan Jaap Wever opende in de 2e minuut al vrij snel de score. 0-1. Op slag van rust werd het 0-2 door Raphael Ngendakumana. Na de thee was het toch de thuisclub die weer de aansluiting wist te maken via Hidde Pater. 1-2. Daarna kwam vv Emmen pas echt op toeren en scoorden nog vier keer.
Reageer!

Wethouder Otter draait Buffer Weiteveen open

WEITEVEEN - Afgelopen donderdag verrichtte wethouwer Otter de officiële oplevering van de nieuwe waterbuffer bij Weiteveen. Dat deed hij door de stuw in de slenk open te draaien. Onder de vrolijke tonen en muzikale ondersteuning van het meegereisde Fietsorkest. Met het opendraaien van de stuw symboliseerde wethouder Otter het waterbeheer van de Buffer Weiteveen. Die Buffer is nodig om het unieke natuurgebied Bargerveen te behouden.Jisse Otter deed dit samen met Ans van Wijk, Gebiedsmanager van Staatsbosbeheer.
Reageer!

Warenmarkt Vrijdag 3 november 

EMMEN - De Warenmarkt kent een iets andere indeling sinds het gereedkomen van Bakker Bart en het verdwijnen van de Snackpoint. Ook op andere plekken worden er soms verbeteringen doorgevoerd. Zo maakt de Markt zich klaar voor de drukke periode rond Sinterklaas en Kerst. Een periode waarin veel klanten de weg naar de Markt weten te vinden. Bij de kramen met kwaliteits producten zoals worst , kaas , brood en noten staan klanten rijen dik te wachten op hun beurt. Fijn om te zien dat mensen kiezen voor kwaliteit en "ouderwetse " service.
Reageer!

Schoonebeek boekt nipte maar verdiende zege tegen Protos

SCHOONEBEEK - Schoonebeek ontving op de eerste zondag in de wintertijd het altijd lastige Protos, Protos is de tweede in een serie van drie toppers (Titan, Protos en WKE) die Schoonebeek achter elkaar krijgt. Protos staat bekend als een fysiek sterke ploeg met een opportunistische spelopvatting. Maar op basis van het betere veldspel en de vele kansen, trok Schoonebeek terecht de nipte 1-0 overwinning naar zich toe.
Reageer!

Dames Tafeltennisvereniging Emmen doen goede zaken

EMMEN - In de strijd om één van de twee promotieplaatsen in de tweede divisie A van de landelijke damescompetitie heeft koploper Emmen goede zaken gedaan. In een wedstrijd die vier uur duurde werd VTV 2, de nummer 3 op de ranglijst, met een onverwacht grote nederlaag (8-2) aan de broek naar Nieuwegein terug gestuurd. Dat Alieke van de Kraats een lastig spelletje heeft ondervonden Yvette Gombert en Fleur Hoogeveen die beiden niet veel tegen haar hadden in te brengen. Dat waren dan ook meteen de twee enige punten die de youngsters lieten liggen. Janine Grootjans bleef voor Emmen deze middag knap ongeslagen.
Reageer!

‘Supergewone mensen gezocht’ tijdens Week van de Pleegzorg

PAPENVOORT - Van 1 tot en met 8 november is de Week van de Pleegzorg. Tijdens deze actieweek zet Yorneo, organisatie voor jeugd en opvoedhulp in Drenthe, haar pleegouders in het zonnetje en vragen we in samenwerking met de gemeenten in Drenthe aandacht voor het tekort aan pleegouders.
Reageer!

Rituaal voor geïnteresseerden bij Vrijmetselaars

Op woensdag 25 oktober zal vanaf 19.00 uur in de Vrijmetselaarsloge 't Schienvat, Klepel 1, 7811KX Emmen een rituaal voor geïnteresseerden worden opgevoerd door de Voorzittend Meesters van de 4 Drentse Loges. Vrijmetselaren werken met symbolen aan hun eigen ontwikkeling, zonder een opgelegde leer en op zoek naar de eigen waarheid. Wilt u ook wel eens zo'n vrijmetselaars-rituaal beleven? Dat kan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda