ALGEMEEN

Spannende strijd verwacht tijdens jubileum Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – Aanstaande zaterdag klinkt voor de 35e keer het startschot voor het Drenthe Loopfestijn, met een topbezetting op de halve marathon dames. Er staan drie atletes aan de start die in staat zijn het parcoursrecord van de halve marathon dames te verbeteren. De grootste favoriet is de Keniaanse Lilian Jelagat met een PR van 1.10 uur op deze afstand.
Reageer!

Oosting E&O en Joop Fiege beëindigen samenwerking

EMMEN - De samenwerking tussen Oosting E&O en Joop Fiege, trainer/coach van de eerste heren selectie, krijgt het komende seizoen geen vervolg. Club en trainer willen benadrukken dat het besluit, na lang en goed overleg, gezamenlijk is genomen.
Reageer!

ATLAS Theater start educatieproject basisscholen

EMMEN - Theater creëert een wereld waarin alles mogelijk is. Het prikkelt de fantasie en leert kinderen creatief te denken. Theater inspireert, activeert en laat je op een andere manier naar het leven en de wereld kijken. Dat is precies wat het ATLAS Theater wil stimuleren. Daarom biedt het theater vanaf komend theaterseizoen een totaalprogramma aan voor basisscholen dat al start in de klas.
Reageer!

Proeven op de Emmer markt

EMMEN - Vrijdag 4 mei komt Heleen , de nieuwe kok van de Markt weer lekker hapjes maken. Deze keer zal de keuken van de Markt komen te staan in het Noordelijke deel van het centrum. Op het pleintje voor de Hema.
Reageer!

Podiumplaats voor Bjorne Hemme en Leon Ellerman

ALMELO - Bjarne Hemme eerste en Leon Ellerman derde op podium in koningsronde van Almelo. Na een uitstekende prestatie in de omloop van kleine Hein in Emmen staan bjarne en Leon beide uit gemeente Emmen weer op het podium. Na een uitstekende gereden koers won Bjarne na een lange sterke sprint de koers. Leon mocht op de derde trede gaan staan.
Reageer!

Open Championship Pencak Silat in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Op zondag 27 mei 2018 wordt er door de Nederlands Pencak Silat Bond het Open Championship Pencak Silat gehouden. De lokale pencak silat vereniging Panca Asas heeft de organisatie in handen van dit Nederlands kampioenschap. De wedstrijden worden gehouden in het Activum in Hoogeveen en starten om 10.00 uur.
Reageer!

Oudere huurders niet in geschikte woning. Dat moet anders.

EMMEN - De overheid stimuleert dat ouderen steeds langer thuis moeten blijven wonen. Veel verzorgingstehuizen moesten door de bezuinigingen inkrimpen en hierdoor wordt het aanbod minder. Met als gevolg, dat het lastig is om een indicatie te verkrijgen en ouderen gedwongen worden in hun huurhuis te blijven. Maar als u niet meer kan wonen waar u woont. Wat dan? De Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe en de SBDE organiseren gezamenlijk op woensdag 16 mei tussen 14:00 uur en 16:00 uur een bijeenkomst in de Meerstede over ouder worden en langer thuis blijven wonen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda