ALGEMEEN

Nieuwe cursus: ‘Lesgeven aan fitte ouderen’

EMMEN - De buurtsportcoaches seniorensport Drenthe bieden vanaf maart een nieuwe verkorte cursus ‘lesgeven (sport en bewegen) aan senioren’. Er zijn vele enthousiaste ouderen in Noord-Nederland actief, maar er is een tekort aan goed opgeleide mensen die deze groepen kunnen begeleiden. In 8 bijeenkomsten van 2 uur wordt heel praktijkgericht geleerd hoe je een groep senioren verantwoord kunt laten sporten en bewegen. De cursus start in maart en wordt gehouden in Sporthal Veenoord.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor veteranenvoorvechter

De 89-jarige Ger Achterhof is vandaag benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. De reden voor de onderscheiding zijn vele maatschappelijke verdiensten, maar met name zijn vrijwilligerswerk voor veteranen. Hij kreeg de onderscheiding uit handen van minister Ank Bijleveld-Schouten in het bijzijn van vrienden en familie.
Reageer!

Concert van vijf contrabassen in de Grote Kerk

EMMEN - Zondagmiddag 20 januari 2019 treedt de basgroep, Contrabasta, van het Gelders orkest op in de Grote Kerk te Emmen. Eerder waren deze vijf professionals te zien en te horen op de Uitmarkt 2017. Het enthousiaste publiek genoot niet alleen van de muziek maar ook van de soms komische acts van dit ensemble.
Reageer!

SVV’04 pakt de laatste 3 punter in 2018

SCHOONEBEEK - In de laatste wedstrijd van 2018 heeft SVV’04 de punten thuis gehouden. Beide ploegen moesten op winnen om in de stand in het linker rijtje te komen. Hierbij kwam SVV’04 wel heel goed uit de startblokken en binnen 3 minuten werd het 1 – 0 door een afstandsschot van Lars Koopmeiners. Na 20 minuten schoot eerst spits Michel Overweg voorlangs bij het doel van SVV’04 en in de daarop volgende tegenaanval schoot Jessie Rotensen aast.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Vrijdag 21 december staan de Kerstdagen voor de deur en maakt de Warenmarkt het extra gezellig om boodschappen te doen! - Kerstman, - Kraam met Gluhwijn, - Kerstmuziek. Kom gezellig naar de Markt en kom in de kerststemming! Veel kramen zijn versierd en hebben leuke producten voor de Kerst te koop.
Reageer!

Volker Wessel Curling Cup van start

EMMEN - Maandagavond ging op de ijsbaan van Emmen on Ice op het Raadhuisplein de 6e editie van de VolkerWessels Curling Cup van start. Een curling competitie met maar liefst 96 teams verdeeld over 4 poules van 24.
Reageer!

Emmen levert bijdrage voor Generaal Maczek Memorial

EMMEN - De gemeente Emmen levert een bijdrage van â?¬1.000,- aan het Generaal Maczek Memorial, dat gerealiseerd wordt naast het Pools Militair Ereveld in Breda. Dit memorial biedt ruimte voor erkenning en herkenning van de bijdrage die de Poolse strijders hebben geleverd aan de bevrijding van grote delen van Nederland. Ook zal het een thuisbasis bieden voor het Generaal Maczek Museum.
Reageer!

Husqvarna SKS Team ook in 2019 met 85cc klasse aan de start

WAALWIJK - Husqvarna SKS Team in 2019 ook van start in 85cc klasse. Onlangs is bekend gemaakt dat Lars van Berkel actief blijft binnen het Husqvarna SKS Racing NL team en in 2019 wederom van start gaat op een Husqvarna FC 450 in de 500cc klasse.
Reageer!

Sinterklaas & Zwarte Pieten op de Emmer markt

EMMEN - Vandaag komen Sinterklaas en de Zwarte Pieten gezellig naar de Warenmarkt in Emmen! Laat de lekkere pepernoten je goed smaken en laat je op de foto zetten door de Marktfotograaf!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda