ALGEMEEN

Volle bak bij dag Vrienden TT Circuit

ASSEN - Met bijna 300 Vrienden heeft de Stichting Vrienden TT Circuit Assen zaterdag haar jaarlijkse Vriendendag gehouden in het mediacentrum van het TT Circuit. De Vrienden kregen te horen dat een bureau uit Assen, samen met een “projectschrijver” bezig is met het maken van een inrichtingsplan voor het toekomstige TT Museum. Dat museum moet komen in de voormalige discotheek, en daarvoor bioscoop, Diana aan de Brinkstraat in de Drentse hoofdstad.
Reageer!

Nieuwsbrief Grote Kerk Emmen Cultureel

EMMEN - Ex-Emmenaar Chris Bernhart & de Spetterende Letterenband treedt op tijdens het prestigieuze Boekenbal, Amsterdam. Daar vangt hij iets op over een veel leukere schrijversbijeenkomst in Gasselteboerveense (huh) nog wat. Iedereen wil dáár heen, zónder pers, zónder glamour. Waar het precies is wordt net niet helemaal duidelijk.
Reageer!

Trucks by Night op zaterdag 5 oktober

EMMEN - Op zaterdag 5 oktober wordt er voor mensen met een beperking een Trucks by Night gehouden. Deze Trucks by Night vindt plaats bij VV Bargeres aan de Brinkenhalte 10, 7812 HX, Emmen. De trucks starten om 14.30 uur en rijden tot ca. 16.00 uur. Er zal worden gereden door Bargeres, Emmerhout, Angelslo en de Rietlanden in Emmen. In de kantine van VV Bargeres kunt u terecht voor een hapje en een drankje.
Reageer!

Emmense organisaties vormen lokale alliantie Rookvrije Generatie

EMMEN - Op 25 september tekenden 25 Emmense organisaties samen met de gemeente Emmen voor een Rookvrije Generatie (RVG) in Emmen. Hiermee is een belangrijke stap gezet naar een generatie kinderen die opgroeit zonder de schadelijke effecten van tabaksrook.
Reageer!

Nationale DenkTank in Emmen

Wetenschappers tussen miljoenen studieboeken EMMEN - Op vrijdag 20 september kwam een afvaardiging van de Nationale DenkTank naar Emmen. Vier gemotiveerde academici van de Nationale DenkTank bezochten Studystore in Emmen. Tussen de boeken in het magazijn hebben zij informatie verzameld voor het oplossen van een maatschappelijk vraagstuk.
Reageer!

Boeteburger wint ontwerpwedstrijd VET!

DE WIJK - Het maken van een ontwerp rond het thema VET!, voedsel in de 21ste eeuw, bleek niet gemakkelijk te zijn. Toch wist een aantal uitblinkers het de jury moeilijk te maken. De Boeteburger met meelwormen van Marc Paulusma kreeg uiteindelijk de Juryprijs van de ontwerpwedstrijd van Stichting Kunst & Cultuur. Het publiek van het Smaakmakersfestival in De Wijk stemde voor de gezonde frikandel van biodynamische hanen van ontwerper Eugenie Benda.
Reageer!

The One and Only’s in Rue de la Gare

EMMEN – De Emmer formatie The One and Only’s stond tot begin van dit jaar bekend als LEIN5. Onder de nieuwe naam timmert de band nu aan de weg met zoals ze dat zelf noemen: Great Songs, Great Covers. Dit houdt in dat ze een muzikale reis maken door de Top 2000 en dan voornamelijk met Rock-, Pop- en Bluesclassics.
Reageer!

Dag van de EHBO geslaagd

EMMEN – Afgelopen zaterdag stond het Rensenpark in Emmen geheel in het teken van eerste hulp verlening en zelfredzaamheid op "de dag van de EHBO". Tijdens de dag van de EHBO konden de bezoekers in het Rensenpark (oude dierentuin) in Emmen veel informatie vinden over alles wat te maken heeft met eerste hulpverlening en zelfredzaamheid.
Reageer!

Beleef de jaren 70 in Drenthe met “De Weltmeister”

EMMEN â?? Aanstaande vrijdag 20 september gaat de nieuwe voorstelling De Weltmeister van muziektheatergezelschap Iemandsland in première in het ATLAS Theater in Emmen. Speciaal voor deze grote theaterproductie wordt het hele theater omgetoverd tot één grote beleving van de jaren â??70. Het wordt een unieke, avondvullende reis door het theater die al buiten begint met een ouderwetse grenscontrole.
Reageer!

WILDLANDS opent deuren tijdens Open Toptrouwlocatie Route 2019

EMMEN - Op zondag 22 september is WILDLANDS Emmen één van de Drentse deelnemers aan de Open Toptrouwlocatie Route. Op die dag opent het park tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren voor trouwlustigen. Net als vorig jaar is het doel van deze dag om WILDLANDS als trouwlocatie onder de aandacht te brengen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda