AMATEURVOETBAL

Arthur van der Veen naar SVV 04

SCHOONEBEEK - Voetbaltrainer Arthur van der Veen wordt het volgende seizoen hoofdtrainer van SVV'04 in Schoonebeek. Van der Veen heeft op dit monent geen club nadat hij aan het eind van het afgelopen seizoen afscheid nam van Sc Erica.
Reageer!

Rolf Veneboer langer bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Zondag 1e klasser SVBO heeft vanavond in Restaurant GoodFellas het contract met hoofdtrainer Rolf Veneboer met een jaar verlengd. SVBO gaf blijk van uiterste tevredenheid over het werk van Veneboer. De in Rolde wonende oefenmeester gaat na dit seizoen, waarin het allemaal niet van een leien dakje gaat bij SVBO, aan zijn zesde seizoen bij de geelzwarten.
Reageer!

Bargeres pakt alsnog periodetitel in sensationele wedstrijd in Weerdinge, 2 - 3

Bargeres moest winnen om de laatste kans op de nacompetitie zeker te stellen. Er waren zegge en schrijve nog 3 andere concurrenten die kans hadden op dit toetje. Bargeres maakte het zichzelf wel erg moeilijk in deze wedstrijd door erg gemakkelijk doelpunten weg te geven en liep zo iedere keer achter de feiten aan.
Reageer!

Vv Sweel - Valtherboys

SWEELOO - Op 't Alterbarg in Sweel, speelden vv Sweel en Valtherboys hun laatste wedstrijd voor de competitie in 4D. Het was een wedstrijd waar niets meer op het spel stond. Vv Sweel heeft de derde periode nog weten binnen te halen en speelt daardoor nog nacompetitie. Voor Valtherboys rest degradatie naar de vijfde klasse.
Reageer!

Programma amateurvoetbal op maandag 16 mei

EMMEN - Het voetbalprogramma van de zondagafdeling van de KNVB Landelijk en in het District Noord in Drenthe ziet er voor aanstaande maandag 16 mei als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda