AMATEURVOETBAL

Schoonebeek kan niet opnieuw uithalen tegen Wacker

NIEUW SCHOOENBEEK - Nadat de uitwedstrijd in oktober tegen Wacker in een 2-8 overwinning was geëindigd, kon Schoonebeek niet opnieuw uithalen tegen Wacker. Na een gelijk opgaande wedstrijd wist Wacker uiteindelijk diep in blessuretijd deze keer de winst naar zich toe te trekken, 2-3.
Reageer!

Sc Angelslo verliest van Damacota

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse wist Sc Angelslo zaterdagmiddag niet van Damacota te winnen. Op sportpark Noord liepen de mannen van trainer Sander Eising tegen een 2-1 op. De mannen uit Nieuwe Pekela stonden halverwege met 1-0 voor.
Reageer!

SVBO doet zich zelf te kort tegen WVV

BARGER OOSTERVELD - In het weekend 1e klasse J liep SVBO zondag op eigen sportpark aan de Parkstraat tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen WVV, op doelsaldo de nummer twee op de ranglijst. De ploeg van Peter Timmer probeerde vanaf het begin de wedstrijd naar zich toe te trekken en kwamen regelmatig vaak in de zestien van de ploeg uit Winschoten, maar het vizier stond niet scherp. Het waren juist de gasten uit Winschoten die even voor rust de leiding wisten te nemen via een treffer van Thijs Hateboer die vanaf links werd aangespeeld en vrij voor doelman Lennon Ebeltjes geen fout maakte. 0-1 en dat werd ook de ruststand.