AMATEURVOETBAL

EHS 85 stuurt Weerdinge met lege handen terug

EMMERSCHANS – In de zondag 3e klasse C wist EHS’85 haar thuiswedstrijd tegen buurman Weerdinge met 2-1 te winnen. In het eerste kwartier was Weerdinge de bovenliggende ploeg en had met een schot Milos Oluic over en een vrije bal van Patrick Lassche waarbij Glen Tromp werd getrakteerd op een gele kaart. Daarna begon EHS 85 wel meer duels te winnen en werd spits Henk Teuben een paar keer gevaarlijk.

SVBO en DZOH treffen elkaar de degens op zaterdag 13 april

BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 13 april staat er wederom een mooie Emmer derby op het programma, want deze avond treffen vv SVBO en stadsgenoot DZOH elkaar voor een spannende wedstrijd in de 1e klasse J. In de uitwedstrijd wist SVBO door een mooie overwinning de 3 punten mee te nemen naar Barger-Oosterveld. Maar of dat in de thuiswedstrijd ook gaat lukken is nog afwachten, want de club uit de Emmense wijk ''De Rietlanden' doet het erg goed en staat momenteel maar liefst 9 punten boven SVBO.

HOVC en GOMOS scoren niet

ODOORN - In deze zondag 2e klasse I begon GOMOS de eerste10 minuut sterk en had HOVC het lastig. Daarna kreeg HOVC steeds meer controle en in de periode van de 20e tot de rust kreeg HOVC 4 a 5 kansen op de 1-0 via o.a. via Mark van Bergen, Peter Fokke en Frank Fokke. Na rust een wisselend spelbeeld met beide wat kansjes.

Weiteveense Boys in laatste minuut onderuit in IJhorst

IJHORST - In de laatste minuut verliezen is zuur. Dat overkwam Weitrveense Boys afgelopen zaterdag in en tegen IJhorst. Het was volgens Weitveense bOys trainer Andre Steenhuis welke een slechte wedstrijd van de boys. Ijhorst was vooral in de 1e helft veel feller en stond na een kwartier spelen terecht met 1-0 voor. I