SVBO verliest oefenwedstrijd tegen Heerjansdam

MARBELLA - Tijdens het trainingskamp in Marbella verloor SVBO vanmorgen een oefenwedstrijd tegen Heerjansdam met 4-2. SVBO begon voortvarend an het karwei want de eerste aanval werd binnen de zestien afgestopt met een overtreding. Strafschop en het was de goed uitgeslapen Jelmer Scholten die de bal opeiste met een uniek Panenka de Barger Oostervelders op voorsprong wist te brengen. 1-0. SVBO ging daarna direkt goed door en wist Heerjansdam vooral op hun helft vast te zetten en daardoor niet in de problemen kwam. Nog voor rust werd het zelfs 2-0 door een doelpunt van Robin Heijne.


In de tweede helft zagen de meegereisde supporters een heel andere wedstrijd nadat beide ploegen in de rust enkele wisselingen hadden gepleegd. Heerjansdam kwam daarmee beter uit de startblokken terwijl SVBO zich meer en meer liet wegdrukken op eigen helft. Het gevolg was dat na een uur spelen de aansluitingstreffer werd gescoord. 2-1.


Voor Heerjansdam het sein om er nog een schepje bovenop te doen zonder dat SVBO daar echt door in de prblemen kwam. Een onnodige overtreding van doelman Lennen Ebeltjes binnen de zestien betekende een kwartier voor tijd de gelijkmaker vanaf de stip ook al zat de SVBO doelman er nog dichtbij. De hoge inspanningen van de eerste helft begon SVBO partner te spelen en daar wist Heerjansdam wel raad mee. Via een tweetal snelle aanvallen eindigde deze wedstrijd voor de mannen van trainer Rolf Veneboer een beetje teleurstellend met 4-2.


Robin Heijne probeert zich van de tegestander los te maken.Edfrin Sivania werd even op het verkeerde been gezet

Robin Heijne heeft zojuist de 2-0 gescoord


SVBO moest het doen zonder Rene Wolbers die wegens een kaakontsteking nioet kon spelen. Teammanager
Jan Karst(links) en assistent trainer Herman Benes leven met hem mee gezien de gelaatstuitdrukkingen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda