SVV 04 wint van USV

SCHOONEBEEK - SVV


In de eerste helft vielen alle doelpunten van SVV’04,. Het was Harmen Stuiver die in de 10e minuut op snelheid door de USV verdediging kwam, en de bal beheerst achter keeper Scheper van USV deed belanden. Een kwartier later was het wederom Harmen Stuiver die de op snelheid langs de USV verdediging sneed, en de bal vlak voor de achterlijn nog nauwkeurig wist voor te geven, het was spits Anne de Jonge die bal op en presenteer blaadje kreeg en deze zeer bekwaam in schoot achter doelman Scheper van USV.

De 2e helft werd het spel van SVV’04 zichtbaar minder, en slordig balverlies op het middenveld leidde uiteindelijk de 2-1 in voor USV in. Het was Frank Kuiper van USV die wel raad wist met dit buitenkansje en scoorde de verdiende 2-1
De slotfase was één van over een weer kansen voor beide teams.

In de eindfase werd nog één doelpunt van SVV’04 afgekeurd, de supporters van SVV’04 incl. een enthousiaste omroeper, die de goal-tune al afspeelde gingen helemaal uit hun dak, ze kwamen echter bedrogen uit toen bleek dat de scheidsrechter de heer Leuning op advies van de grensrechter van USV de goal afkeurde vanwege vermeend buitenspel. Het was deze middag geen beste wedstrijd van SVV’04, maar na afloop van de wedstrijd had niemand het hier meer over, de 3 punten bleven immers in Schoonebeek.

Opstelling SVV’04 : 1) Dennis Bos, 2) Matthijs Landman, 3) Michel Kerkdijk 4) Rick Strijker, 5) Martijn Scherpen (65” Jarno Gerrits) 6) Frank Schoemakers, 7) Harmen Stuiver, 8) Gerbrand Schoemakers, 9) Anne de Jonge ( 65” Joost Thielle) 10) Bart Moes, 11) Arjen Kocks.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda