CARNAVALSACTIVITEITEN

Flintenstad maakt zich op voor groots carnaval

BARGER OOSTERVELD - Eind februari zal het carnaval in Flintenstad weer los barsten. Carnavalsvereniging De Zeskante Steen heeft, in samenwerking met sociale partners en de horeca, weer een prachtig programma op weten te stellen. De aftrap is op zaterdag 23 februari. In de Melody zal de seniorenmiddag worden gehouden. Op woensdag 27 en donderdag 28 februari verzorgt de carnavalsvereniging een bonte avond in verpleegtehuis De Horst en bij de cli�?�«nten van Stichting De Trans.
Reageer!

Optocht De Veentrappers ook in teken van Trump

ZWARTEMEER – Zaterdagmiddag was het ook weer zeer druk in Zwartemeer waar de plaatselijke carnavalstrots De Veentrappers hun traditionele carnavalsoptocht hielden. Ook hier hebben weer traditioneel een groot aantal praalwagens en loopgroepen.
Reageer!

Harry Steenge wint hoofdprijs grote verloting C.V. De Zeskante Steen

BARGER OOSTERVELD - Harry Steenge is de grote winnaar geworden van de grote verloting die C.V. De Zeskante Steen jaarlijks organiseert. Uit maar liefst 1.000 verkochte loten trok Prins Jacob I zijn lot als laatste, wat inhoudt dat Harry in het vervolg weer op fiets naar het werk kan. Tieks Tweewielers uit Nieuw-Weerdinge stelde grotendeels deze prijs beschikbaar. De overige prijzen, een koelkast, een diner van restaurant Goodfella's, een boodschappenpakket van Spar Schijff en een vleespakket van Slagerij Stanneveld zijn inmiddels bij de winnaars bezorgd.
Reageer!

Prins Jacob de 1e regeert het komende jaar over Flintenstad

FLINTENSTAD (Barger Oosterveld) - Het de 11e van de 11e en dat betekent weer de start van de carnavalsperiode 2016-2017. In Crazy Time, de voormalige Boogie Bar, werd Jacob Sturre uitgeroepen tot Prins Jacob de 1e van de carnavalsvereniging De Zeskante Steen.
Reageer!

Prinsopkomst en nominatie C.V. De Zeskante Steen

BARGER OOSTERVELD - Op vrijdag 11 november (de 11e van de 11e) maakt C.V. De Zeskante Steen haar nieuwe Prins bekend. In residentie Crazy Times/Boogie Bar zal vanaf 20.30 uur het festijn plaatsvinden. Leden, karrenbouwers en iedereen die zin heeft in een gezellig feestje, zijn van harte uitgenodigd. Eén ding staat zeker, met DJ Roy zal de aftrap van het carnavalsseizoen weer groots gevierd worden.
Reageer!

Flintenstad volledig vast door optocht

BARGER OOSTERVELD - De jaarlijkse optocht van de carnavalsvereniging De Zeskante Steen in Flintenstad trok deze middag weer een klein 50 duizend bezoekers vanuit alle windrichtingen. De ruim 100 praalwagens en 20 loopgroepen zorgden weer voor een bonte stoet vooraf gegaan door Stadsprins Jeroen de Eerste en Prinses Chantal en Raad van Elf.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda