EVENEMENTEN

Super Indian Summer Village Festival

EMMEN - Het Mensenpark in Emmen veranderde zaterdagmiddag voor een dag helemaal in Woodstock sfeer. De voormalige dierentuin, nu een recreatief mensenpark was nu even één dag de hoofdstad van Nederland met een hippie-achtige festival Indian Summer Village Festival.
Reageer!

Veel belangstelling voor Color Run

EMMEN De eerste Color Run in het centrum van Emmen is met een inschrijving van 900 deelnemers een groot succes geworden.
Reageer!

FC Emmen strikt aanvaller Anco Jansen

EMMEN - FC Emmen kwam vanavond tot een akkoord met aanvaller Anco Jansen. De 28 jarige aanvallende middenvelder doorliep het grootste deel van de jeugdopleiding van Zwolle, speelde daarna in de Eredivisie voor De Graafschap, Roda JC en kwam de laatste twee seizoenen uit voor het Turkse Boluspor. Vanwege een knieblessure werd zijn contract niet verlengd, wat hem de transfervrije status opleverde. De in Zwolle geboren Jansen onderging eerder vandaag een kleine operatie aan de meniscus, en zal de komende 6 tot 8 weken afzonderlijk van de selectie gaan revalideren om in september aan te kunnen sluiten bij de selectie. Anco Jansen tekent een contract voor de duur van één seizoen.
Reageer!

De 2e editie van de Kids Mud Run in Emmen

Emmen – Zondag 2 juli 2017 vindt bij de Grote Rietplas in Emmen de 2e editie plaats van de Kids Mud Run: een prestatieloop door de modder voorzien van diverse hindernissen. Het spectaculaire sportevenement wordt georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar en bestaat uit een parcours van 1 km en 3 km.
Reageer!

Alles Kids in Drenthe heeft jouw hulp nodig

EMMEN - Noteer de datum 16 en 17 juni 2018 nu al in de agenda, want Alles Kids in Drenthe is er natuurlijk ook volgend jaar weer. Na vele uren vrijwilligerswerk nemen drie bestuursleden afscheid. Een nieuw bestuur pakt de organisatie op. In dit nieuwe bestuur zitten Gerben Niers, Wesly Struik, Marita Slip, Angelo Wensing en Alya Assen.
Reageer!

Dierenbescherming neemt cheque in ontvangst.

EMMEN – Onlangs werd een cheque overhandigd aan de Dierenbescherming ZO Drenthe. Initiatiefneemster Monique Stratingh runt de winkel mijnTafel in Emmen bij de ingang van het overdekte winkelcentrum.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda