Gouden Pijl op zondag, reclamekaravaan aangepast

Paradepaardje van De Pijl ontbreekt ook in 2018 niet. EMMEN - De reclamekaravaan bij de Gouden Pijl is een ware exposure voor bedrijven. De bonte stoet van glimmende auto’s met bloemstukken, schreeuwende teksten en lawaai rijdt voor het eerst een andere mooi rondje door Drenthe.


Voorgaande jaren startte de optocht van reclame-auto’s vanuit Emmen al vroeg in de ochtend van de dag van de Gouden Pijl. Nu de Gouden Pijl op een zondag wordt verreden, op 5 augustus, vindt de organisatie het niet gepast met veel lawaai door de straten van heel Zuidoost Drenthe het evenement aan te kondigen.

Om 13.00 uur vertrekt de karavaan vanaf het Fletcher Hotel in Emmen (Van Schaikweg 55) om een korte ronde te rijden door Noordbarge, Westenesch, Emmermeer, Emmerhout, Barger-Oosterveld en Angelslo. De planning is om tegen 14.30 uur terug in het centrum van Emmen te zijn om een ronde over het parcours te rijden. Later in de middag om 16.45 uur zal de bonte stoet nogmaals op het parcours in het centrum te zien zijn, ditmaal voor twee ronden.

De deelnemers besteden vaak veel aandacht aan de voertuigen. Kinderen kijken er naar uit en staan vol verwachting aan de kant in afwachting naar wat hen toegeworpen wordt aan leuke prullen en snoep.

Deze week nog kunnen sponsoren zich melden om mee te rijden. Zij kunnen hiervoor een email sturen naar info@goudenpijl.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda