Maak kans op gesigneerd shirt van Tom Dumoulin

EMMEN - De Gouden Pijl is voor iedereen gratis toegankelijk. Maar dat betekent niet dat het evenement geen geld kost. Integendeel! Er gaan grote bedragen in om. Gelukkig heeft de organisatie een trouwe groep geweldige sponsoren en subsidieverstrekkers die samen de Gouden Pijl mogelijk maken. Maar iedereen kan daar aan bijdragen.

De Gouden Pijl heeft ambities en wil in de toekomst vanzelfsprekend blijven bestaan en het evenement mogelijk nog uitbouwen. Door het uitvoeren van de ambities blijft de Gouden Pijl een criterium op topniveau waar bezoekers en deelnemers graag komen. Sportiviteit en amusement gaan hand in hand.

Voor 2018 is de organisatie er weer in geslaagd een mooi rennersveld te contracteren. Maar ook alle randactiviteiten met voor elk wat wils mogen er zijn. Naast sponsoren en de subsidieverstrekkers als de gemeente Emmen en de Provincie Drenthe, zijn er vast en zeker ook individuen die hier graag een steentje aan willen bijdragen, zo schat de organisatie in.

Dat is mogelijk! Heel eenvoudig zelfs. Via de website van de Gouden Pijl, www.goudenpijl.nl/doneer-aan-de-gouden-pijl kan iedereen een donatie doen en daarmee laten zien dat het evenement gewaardeerd wordt. En doe je dat nog vóór 3 augustus 2018, dan maak je kans op een uniek wielershirt van Team Sunweb, gesigneerd door Tom Dumoulin. Het minimumbedrag is €5.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda