Folkgroep Go MAll in de huiskamer

NIEUW AMSTERDAM - Hierbij nodig ik jullie uit voor de concerten van Folkgroep -Mall op zondag 13 oktober om 12.00 en 15.30 uur. om van deze vrolijke en opzwepende muziek genieten! Bijgevoegde de flyer. Bij opgave graag vermelden naar welk concert je wilt komen. Het lunchconcert 12.00 uur, met in de pauze broodjes, of het middagconcert om 15.30 uur.


Folkgroep Go Mall.
De vier muzikanten: Mieke Dammer, Bert Beudeker, Fiebo Vos en Janny Venema zingen en spelen gitaar, viool en accordeon. En maken gebruik van diverse fluiten w.o. tinwhistle. Het is muziek uit verschillende delen van de wereld. De meeste stukken hebben een Ierse achtergrond. Ze gaan over (verloren) liefdes, moeders die hun kind in slaap zingen, heimwee naar de mooie Ierse kust of het Joodse land.


"Winetreise"gaat niet door
Helaas moet ik jullie melden dat het concert ‘Winterreise’ van Schubert op 24 november NIET doorgaat i.v.m. ziekte van bariton Peter Wieringa. Hopelijk komt hij later nog terug, omdat al veel stoelen waren gereserveerd.

Daarvoor in de plaats komt Martine Salomons terug met haar Duo Funny Valentine met liedjes en gedichtjes deel 2. Een programma met mooie, luister, jazz en pop liedjes afgewisseld met passende gedichtjes van Annie M.G. Schmidt, Toon Hermans, Willem Wilmink e.a. Meer info volgt t.z.t.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda