MUZIEK

Gianni Vancini te gast in Rue de la Gare

EMMEN – In een extra Jazz op de Zondagmiddag op 21 januari in café Rue de la Gare in Emmen is de Italiaanse saxofonist Gianni Vancini te gast. Hij wordt begeleid door de Friese formatie The Pact van drummer Sietse Huisman. Op bas speelt Ronald Jonker en toetsenist is Tico Pierhagen.
Reageer!

Sweet Nothings in Rue de la Gare

EMMEN – De Asser formatie Sweet Nothings speelt op een geheel eigen manier covers van bekende pop-, rock-, blues- en countrysongs. Dat doen ze ook op zaterdag 4 maart in café Rue de la Gare in Emmen. Twee jaar geleden toerde de band elf dagen door Frankrijk. Ook waren ze in de studio om nieuwe nummers op te nemen.
Reageer!

Knal'm er in wint TheGerth Eindejaarstoernooi 2017

KLAZIENAVEEN - Volleybal vereniging Hake Tjoba organiseerde 27,28 en 29 december 2017 het 41e TheoGerth eindejaar toernooi voor families, straten en bedrijven uit de omgeving van Klazienaveen. Verdeelt over 11 poules probeerden 50 teams zich te plaatsen voor de finalerondes op de vrijdagavond.
Reageer!

Bruisende Pianodag op komst

EMMEN - Op 15 april 2018 vindt een bruisende Pianodag plaats in het Atlas Theater Emmen. De Pianodag biedt een veelzijdig programma voor amateurpianisten van ieder niveau, zowel klassiek geïnteresseerd als in pop- en jazzmuziek, van iedere leeftijd. De dag is niet alleen interessant voor amateurpianisten, maar ook voor pianodocenten en iedereen die graag luistert naar pianomuziek.
Reageer!

Vier kermis in Rensenpark met Leany Veras

EMMEN – Op zondag 24 december aanstaande geeft Leany Veras een concert in kerstsfeer in het CHO paviljoen in het Rensenpark in Emmen. De aanvang is 15.00 uur en de toegang is gratis.
Reageer!

Kerstconcert Bunkhouse in Rue de la Gare

EMMEN – Een muzikale ode aan giganten uit de vorige eeuw, dat brengt Bunkhouse tijdens het Kerstconcert in café Rue de la Gare in Emmen. De band speelt al vanaf de oprichting in 2006 covers uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Ze brengen onder andere nummers van The Rolling Stones, Van Morrison, Creedence Clearwater Revival, Herman Brood, Tom Petty, Eric Clapton en Johnny Cash.
Reageer!

Oefenweekend Esdal schoolorkest

Ook dit jaar is het Esdal Schoolorkest weer naar Zwiggelte afgereisd om veel te oefenen en plezier te maken met elkaar. Het Esdal schoolorkest, versterkt met maar liefst 6 nieuwe leden, is druk met de voorbereidingen van een kerstconcert. Daarnaast is er ook flink geoefend voor optredens in maart. De leerling bestuursleden waren ook het vertier niet vergeten. Een geweldige muzikale kwis en een spannende dropping maakten het programma compleet.
Reageer!

Ouderen Song Festival

AMSTERDAM - De Grande Finale die afgelopen zaterdag 18 november in het Amsterdamse DeLaMar Theater plaatsvond was een uitermate feestelijke en succesvolle afronding van het festival dat sinds augustus liep. Gestart in Amsterdam met een kennismaking met pianist en artistiek leider Kees van Zantwijk.
Reageer!

Live muziek in Ons Café

EMMEN - Het muzikale programma van Ons Café in Angelslo is voor de komende maand ingevuld. Het programma begint zaterdagavond met eigentijdse muziek dat wordt gedraaid door DJ Nizzle Viddy. Donderdag 16 november kan men genieten van The Agony, een meiden rockband uit Tjechie. Het vervolg van het complete programma ziet er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda