MUZIEK

Viking artiesten op de Zwarte Cross

EMMEN - Maar liefst drie artiesten van Viking Entertainment zijn bevestigd op de Zwarte Cross. Diss Nie Okay, The Rousers en Dilana Smith treden op tijdens één van Nederlands grootste festivals! 13 juli t/m 17 juli strijkt de Zwarte Cross weer neer over De Schans in Lichtenvoorde. Elk jaar komt dit festival weer terug met een bizarre combinatie van motoren, muziek, spektakel en theater
Reageer!

Easterfield naar finale Dutch Blues Challenge 2017

EMMEN - Zondag 21 mei heeft Easterfield een plek in de finale weten te bereiken van de Dutch Blues Challenge 2017. Zij namen het in Blues Podium Hoogeveen op tegen 4 bands en kwamen die middag als winnaar uit de wedstrijd. Op 8 oktober doet Easterfield in Nieuw-Vennep mee aan de landelijke finale om de beste bluesband van Nederland te worden.
Reageer!

Bouke zingt en signeert bij Mediamarkt Emmen

EMMEN - Op zaterdag 27 mei komt Bouke naar Media Markt Emmen. Rond 14.00 uur brengt hij enkele nummers van zijn nieuwe album ´This is me` ten gehore. Daarna zal hij voor de fans en liefhebbers de cd signeren. Dus wees er op tijd bij, want het zingen en signeren duurt maar zo´n 20 minuten.
Reageer!

Emmer band Last-Time in Rue de la Gare

EMMEN – Liefhebbers van sixties en seventiesmuziek komen op zondagmiddag 21 mei volop aan hun trekken in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Wouter Kiers Band in Rue de la Gare

EMMEN - Tenorsaxofonist Wouter Kiers is een bekende en opvallende verschijning in de Nederlandse muziekwereld. Dat laat hij ook op zaterdag 20 mei weer zien in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Gratis concert Dog Trail Bluesband

BORGER - Dog Trail Bluesband is een band die haar sporen na laat. Een spoor van blues in zijn puurste vorm uit de tijd dat er nog echt muziek werd gemaakt. Dat spoor laten ze op zaterdag 20 mei ook na in Cultuurpodium VanSlag in Borger.
Reageer!

Midwolderbos Trail in Midwolda

MIDWOLDA – De Midwolderbos Trail op zaterdag 27 mei is de vijfde wedstrijd die meetelt voor het Schutrups Loopcircuit. De wedstrijd over tien kilometer gaat om 14.00 uur van start voor zowel de wedstrijdlopers als de recreanten. Recreanten kunnen kiezen uit vijf en tien kilometer. Het parcours is geheel onverhard.
Reageer!

Emmer band Last-Time in Rue de la Gare

EMMEN – Liefhebbers van sixties en seventiesmuziek komen op zondagmiddag 21 mei volop aan hun trekken in café Rue de la Gare in Emmen. Dan treedt de Emmer formatie Last-Time op. De band heeft een passie voor rock en soul, maar maakt ook muziek die een zeer breed publiek aanspreekt. Ook nummers van Ten Years After, The Doors of The Kinks staan op het repertoire.
Reageer!

Anouk, Waylon en Dilana 19 mei naar Muziekweekend Pesse

PESSE - Anouk. Maar liefst twaalf albums van deze meest succesvolle rockzangeres van Nederland stonden op één in de Album Top 100. Ze brak in 1997 door met de single ‘Nobody’s Wife’. Enkele van haar andere hits zijn ‘R U Kiddin Me, Michel, Girl, Lost, Modern World, Three Days in a Row en Woman.
Reageer!

Lloyd Spiegel met blues uit Australië in De Amer

AMEN - De Australiër Lloyd Spiegel is nog geen veertig, hij bouwt gitaren en hij staat al meer dan vijfentwintig jaar op het podium. Eén van de stops op die lange reis is vrijdag 12 mei in Amen. Als dertienjarige toerde Lloyd Spiegel al door Australië en vier jaar later ging hij naar Amerika om daar de blues te ontdekken. Hij woonde er samen in één huis met Brownie McGhee, die voor hem een inspiratiebron was. Bovendien speelde hij als support act bij onder andere Ray Charles, Bod Dylan, Etta James, uiteraard Brownie McGhee en Luther Allison, een aardig rijtje.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda