MUZIEK

Hollandse Muziekavond met Jannes

EMMER COMPASCUUM - Op zaterdag 12 mei aanstaande organiseert de stichting Artiesten Gala Emmer Compascuum weer een Hollandse Muziekavond in de grote feesttent. Zie de volgende poster >>>
Reageer!

10-jarig jubileum Dweilorkest Dinges

EMMEN - Op 9 augustus 2008 in Murphy’s pub in Barger-Oosterveld vond de aftrap plaats, de eerste repetitie met een beperkt repertoire van vijf muzieknummers, gevolgd door het eerste buitenoptreden tijdens de Carnavalsoptocht 2009 in Barger-Oosterveld. Sindsdien ging het snel, en zijn met een breed repertoire van uiteenlopende nummers talloze optredens verzorgd op braderieën, feesten, winkelcentra, wijnfeesten, dweildagen en sportevenementen.
Reageer!

SALVATION BRASS ZOEKT MUZIKANTEN

EMMEN - Lijkt het je leuk om in een brassband te spelen dan is dit je kans. Salvation Brass heeft een aantal vacatures. Speel je cornet, trombone bariton of slagwerk dan zijn we op zoek naar jou. De repetitie is elke woensdag van 19.30 tot 21.30 uur in het gebouw van het leger des heils Emmen aan de van schaikweg 42 in Emmen.
Reageer!

Dick van Alena in buurt gebouw de viersprong

EMMEN - Op zaterdag 14 april treed dick van altena op voor de bevolking uit emmercompasuum en omgeving. het beloofd weer een bijzondere avond te worden met veel country, singer songwriter en nederlandstalige nummers. na het succes van afgelopen 2 jaar willen we hier een vervolg aan geven en de mensen laten genieten van deze geweldige zanger.
Reageer!

Topgitarist Lloyd Spiegel zingt Australische blues

AMEN - De Australiër Lloyd Spiegel staat al meer dan vijfentwintig jaar op het podium. Op zijn dertiende toerde hij door Australië, enkel gewapend met zijn akoestische gitaar. En toen hij nog maar zeventien jaar was trok hij naar Amerika om daar de blues te ontdekken. Hij woonde er samen in één huis met Brownie McGhee, die voor hem een inspiratiebron was. Bovendien speelde hij als support act bij onder andere Ray Charles, Bob Dylan, Etta James, uiteraard Brownie McGhee en Luther Allison.
Reageer!

Zwolse band Milo in Rue de la Gare

EMMEN - MILO is een alternatieve popband rondom de gelijknamige singer-songwriter Milo Groenhuijzen. De band combineert de ambachtelijke songwriting van James Taylor met de melancholie van Radiohead en de meerstemmigheid van Crosby, Stills & Nash. Op zaterdag 21 april staat de band in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Perkaansessie op vrijdag 20 april

WEZUP - Marga Zwiggelaar en Klaas Koops, twee schrijvers uit de gelederen van de illustere Drentse Schrieverskring, treden op vrijdag 20 april op in café Perkaan te Wezup. Tijdens deze vierde Perkaansessie zal Marga onder andere voordragen uit haar dichtbundel ‘Niks is zo hiete as old ies’. Hierin verhaalt zij o.a. over ‘het oude’ dat zich niet zonder slag of stoot laat vervangen door ‘het nieuwe’.
Reageer!

Thuisoptreden Saint Martinez

EMMEN - Afgelopen zaterdagavond trad de Zuidoost Drentse formatie Saint Martinez op in “Ons Cafe” in Angelslo Emmen. Het was hun eerste optreden na Eurosonic noorderslag in Groningen. Het was er gezellig en een ieder genoot van het optreden. De band is momenteel druk bezig met het schrijven en componeren van nieuwe muziek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda