MUZIEK

Uitslag DJ Contest voor bevrijdingsfestival 2017 Emmen

EMMEN - Aanmeldingen Maar liefst tientallen DJs meldden zich aan voor een plek op het bevrijdingsfestival 5 mei Emmen. Dit na een oproep via de Social Media. Er waren maar liefst 3 voorronden in het Stadstheater Emmen en in de Zwetser nodig om uiteindelijk tot de 3 winnaars te komen.
Reageer!

Drents muziektalent op Bevrijdingsfestival

ASSEN - Het Bevrijdingsfestival Drenthe biedt dit jaar veel Drentse talenten een podium. In totaal staan er 31 regionale acts geprogrammeerd. De bands, singer-songwriters en djâ
Reageer!

Sessiebon in Jazz op de Zondagmiddag

EMMEN - In de jaren '70 en '80 maakte de band Sessiebon furore in heel Nederland. Op zondag 7 mei staan ze voor het tweede achtereenvolgende jaar in café Rue de la Gare in Emmen. Vorig jaar was het een reünieoptreden. Ze kregen de smaak zo te pakken dat ze weerregelmatig optreden.
Reageer!

Retro Night nieuwe stijl

BORGER – Hits van toen en nu in een nieuwe stijl worden gedraaid tijdens een nieuwe aflevering van Retro Night in Cultuurpodium VanSlag in Borger. Robert Smit is nog steeds DJ van dienst, maar hij wisselt de oudere hits wat vaker af met nieuw werk. De eerste aflevering van Retro Night nieuwe stijl is op zaterdag 29 april. Aanvang 22.00 uur. De toegang is gratis. VanSlag is gevestigd in de vroegere kerk in het centrum van Borger, Hoofdstraat 34.
Reageer!

Hans Theessink verdient erkenning in eigen land

AMEN - Hans Theessink (Enschede, 1948) is als Delta-country-blues artiest beroemd in de VS, Australië en veel Europese landen, maar in Nederland wordt hij veel minder gekend en erkend. In Amen weten ze wel beter. Theessink trad in 1999 voor het eerst op in De Amer en daarna sloeg hij slechts één keer over. Op zondag 23 april geeft hij er zowel ’s middags al ‘s avonds een concert.
Reageer!

Naamloos bericht

EMMEN - Op zaterdag 15 april a.s. worden audities voor Tina de musical gehouden in het nieuwe ATLAS Theater in Emmen. Per provincie is er één theater uitgekozen waar de audities plaatsvinden. Op vrijdag 8 december 2017 is de voorstelling van deze musical in Emmen. In totaal doen er zo’n 100 kinderen uit Drenthe en omgeving auditie op deze dag. De auditanten melden zich op zaterdag de 15e om 10.30 uur, waarna de selectie gaat beginnen. De organisatie verwacht dat de dag tot 16.00 uur duurt.
Reageer!

College van GS: ‘We hebben werk van werk kunnen maken.’

ASSEN - Het college van Gedeputeerde Staten blikt in de jaarrekening 2016 met tevredenheid terug op de behaalde resultaten van het afgelopen jaar. Er zijn tientallen miljoenen geïnvesteerd in duurzame werkgelegenheid.
Reageer!

KOFFERBAKMARKTEN “NABERSHOF” EMMEN. 2017

EMMEN - Ook in 2017 organiseert Volk van Grada weer de bekende kofferbakmarkten bij hun Museumboerderij Nabershof, Noordeind 21 te Emmen. Noteert u alvast de volgende data. De eerste is 23 april 2017 dan 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september. LET OP!!: De tijden zijn gewijzigd. van 10.00 uur -15.00 uur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda