MUZIEK

Jannes, Bouke en Sieneke naar Barger-Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 24 juni zullen zowel Jannes, Bouke als Sieneke optreden tijdens de Holland Party in de grote feesttent nabij het sportpark van SVBO. Het programma wordt door John en DJ Roy aangevuld. Het belooft, net als andere jaren, weer een geweldig feest te worden.
Reageer!

Runah Live 2017 Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Na het stoppen van Rumah Rock in 1999 is de organisatie begonnen met Rumah Live het 14de festival. In de jaren van het feest is er geen Rumah Live en in 2014 was er het 200-jarig bestaan van Nieuw Schoonebeek, maar de organisatie van het eindfeest lag in onze handen. Het bestuur van de Stichting bestaat uit 10 personen. Vele handen maken licht werk en hierbij kunnen wij gelukkig rekenen op veel vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken.
Reageer!

Pleegzorgfestival geslaagd

Afgelopen vrijdag 9 juni vond het Pleegzorgfestival plaats op het terrein van Yorneo in Papenvoort.
Reageer!

NEDERPOP XXL 2007 Oranjedorp

ORANJEDORP - De ijsvereniging Hou Vol is door initiatiefnemers van Nederpop XXL geïnformeerd over de plannen van dit Nederpopfestival wat op 26 augustus zal plaatsvinden. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over het gebruik van de ondergrond die wij prepareren als ijsbaan en over het gebruik van de accommodatie.
Reageer!

Acht jonge acts in finale Popsport Drenthe

EMMEN - Acht jonge muzikale acts uit Drenthe zijn de afgelopen maanden gecoacht via het talentontwikkelingsproject Popsport. De jongeren konden zich, dankzij workshops songwriting, produceren, podiumpresentatie en promotie, ontwikkelen als muzikant of dj.
Reageer!

Richard Smith weer in Rue de la Gare

EMMEN - Richard Smith uit Amerika is onderhand een vertrouwd gezicht in café Rue de la Gare. Op zondag 25 juni komt hij weer voor een optreden naar het Emmer café. In voorgaande jaren trad hij altijd met veel succes op.
Reageer!

Esdal Schoolorkest Emmen in Hannover

EMMEN - Het Esdal schoolorkest, met op dit moment een bezetting van 23 leerlingen, is dit jaar naar Hannover op studiereis.
Reageer!

Retropop 2017 weer super geslaagd

EMMEN - Aan de Grote Rietplas in Emmen vond zaterdag de 16e editie van Retropop plaats. Met 17.500 bezoekers was het festival ook nu weer uitverkocht.
Reageer!

Waylon hoofdact op Ruma Live festival

NIEUW SCHOONEBEEK - Rumah Live is een vrijwilligers organisatie dat jaarlijks elke zomer een 2-daags feest organiseert in het kleine grensdorp Nieuw Schoonebeek. Het evenement wordt op een zaterdag en zondag georganiseerd, waarbij zaterdags steevast muzikale grootheden het podium betreden en zondags in het teken van een gezellig familiefeest staat.
Reageer!

Muziek op het plein een waar volksfeest

EMMEN - De producers van het programma Sterren Muziekfeest op het Plein, had geen beter decor kunnen vinden dan Emmen centrum. Tal van artiesten stonden er op het podium met de Groet Kerk als achtergrond en daarom heen duizenden belangstellenden voor het levenslied.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda