MUZIEK

Eemslander Shanty’s in Aktie tijdens Drents Riwjlie4Daagse in Emmen

KLAZIENAVEEN – De “Eemslander Shanty’s|” uit Klazienaveen is donderdagmiddag actief tijdens de Drentse Rijwiel4Daagse in Hampshire Hotel. Het optreden begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. “De Eemslander Shanty's” werd op 8 november 1999 opgericht op initiatief van enkele enthousiaste ex-leden van het opgeheven Eemslander Mannenkoor. De belangstelling voor een shantykoor bleek groot te zijn en werd een koor dat op veel festivals een graag geziene koor.
Reageer!

Optreden en signeersessie van Maico

EMMEN - Tijdens de Vlindermarkt van dinsdag 25 juli aanstaande zal zanger Maico een optreden en signeersessie verzorgen. Liefhebbers en fans van het Nederlandse lied zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom.
Reageer!

Jeugdorkestendag Symfonica in D. in Emmen

EMMEN - Jonge, gedreven amateurmusici uit Drenthe kunnen op zaterdag 4 november deelnemen aan de Jeugdorkestendag Symfonica in D.. Leerlingen die normaal gesproken individueel les krijgen kunnen ervaren hoe het is om samen te spelen in een groot orkest.
Reageer!

Muziek aan’t water

EMMER COMPASCUUM – Zaterdagavond werd het jaarlijkse Muziek aan’t water festival in Emmer Compascuum weer een groot succes.
Reageer!

BINNENKORT KOMT ERWIN WEITERING MET ZIJN DEBUUTSINGLE UIT

EMMER COMPASCUUM"Een gewone, spontane maar zeker ook gezellige volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek!" dat is Erwin Weitering geboren in de prachtige zomer van 1986 in het mooie Drentse dorp Emmer-Compascuum.
Reageer!

Jannes, Bouke en Sieneke naar Barger-Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 24 juni zullen zowel Jannes, Bouke als Sieneke optreden tijdens de Holland Party in de grote feesttent nabij het sportpark van SVBO. Het programma wordt door John en DJ Roy aangevuld. Het belooft, net als andere jaren, weer een geweldig feest te worden.
Reageer!

Runah Live 2017 Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Na het stoppen van Rumah Rock in 1999 is de organisatie begonnen met Rumah Live het 14de festival. In de jaren van het feest is er geen Rumah Live en in 2014 was er het 200-jarig bestaan van Nieuw Schoonebeek, maar de organisatie van het eindfeest lag in onze handen. Het bestuur van de Stichting bestaat uit 10 personen. Vele handen maken licht werk en hierbij kunnen wij gelukkig rekenen op veel vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken.
Reageer!

Pleegzorgfestival geslaagd

Afgelopen vrijdag 9 juni vond het Pleegzorgfestival plaats op het terrein van Yorneo in Papenvoort.
Reageer!

NEDERPOP XXL 2007 Oranjedorp

ORANJEDORP - De ijsvereniging Hou Vol is door initiatiefnemers van Nederpop XXL geïnformeerd over de plannen van dit Nederpopfestival wat op 26 augustus zal plaatsvinden. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over het gebruik van de ondergrond die wij prepareren als ijsbaan en over het gebruik van de accommodatie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda