MUZIEK

UB40, Manfred Man en Kensington komen naar Pesse

PESSE - Een van de succesvolste reggaebands aller tijden komt op zaterdag 26 mei naar Pesse! UB40 verkocht meer dan 70 miljoen platen en had 5 nummer 1 hits in Nederland. Met UB40 ft Ali, Astro & Mickey staan er meer dan 30 hits op het podium. Deze zullen dan ook allemaal voorbij komen in een show van 90 minuten. Tevens zullen de mannen van Manfred Mannâ
Reageer!

Kinderen voor Kinderen Koor 39: Kom erbij!

KLAZIENAVEEN - Het beroemdste kinderkoor van Nederland bestaat dit jaar 39 jaar en Lotte von der Weide uit Klazienaveen maakt daar deel van uit. Elke zondag gaat Lotte naar Amsterdam om te repeteren met het Koor. Samen met Femke, ook uit Drenthe. Eén groot avontuur!
Reageer!

Muziek aan't Waoter in Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM - Op zaterdag 7 juli aanstaande zal in Emmer Compascuum weer Muziek aan't Waoter worden gehouden. Tal van plaatselijke artiesten zullen hier optreden. Zie de volgende folder voor meer informatie
Reageer!

Emmer band The Fellows viert 55-jarig bestaan

EMMEN – Een optreden in café Rue de la Gare in Emmen is een van de jaarlijkse hoogtepunten voor de Emmer band The Fellows. Dit jaar kent het concert een feestelijk tintje. The Fellows bestaat namelijk 55 jaar. De band werd opgericht in 1963 en dat wordt gevierd in het Emmer café. Dat gebeurt op zondag 13 mei.
Reageer!

Hollandse Muziekavond met Jannes

EMMER COMPASCUUM - Op zaterdag 12 mei aanstaande organiseert de stichting Artiesten Gala Emmer Compascuum weer een Hollandse Muziekavond in de grote feesttent. Zie de volgende poster >>>
Reageer!

Topmuzikanten te gast bij Jazz op de Zondagmiddag

EMMEN - Twee groten uit de jazzwereld zijn op 6 mei te gast in café Rue de la gare in Emmen. Het tweetal treedt dan op tijdens Jazz op de Zondagmiddag. Ze worden begeleid door Koos Wiltenburg-op bas, gitarist Thomas Zoetelief en drummer Arno van Nieuwenhuize.
Reageer!

10-jarig jubileum Dweilorkest Dinges

EMMEN - Op 9 augustus 2008 in Murphy’s pub in Barger-Oosterveld vond de aftrap plaats, de eerste repetitie met een beperkt repertoire van vijf muzieknummers, gevolgd door het eerste buitenoptreden tijdens de Carnavalsoptocht 2009 in Barger-Oosterveld. Sindsdien ging het snel, en zijn met een breed repertoire van uiteenlopende nummers talloze optredens verzorgd op braderieën, feesten, winkelcentra, wijnfeesten, dweildagen en sportevenementen.
Reageer!

SALVATION BRASS ZOEKT MUZIKANTEN

EMMEN - Lijkt het je leuk om in een brassband te spelen dan is dit je kans. Salvation Brass heeft een aantal vacatures. Speel je cornet, trombone bariton of slagwerk dan zijn we op zoek naar jou. De repetitie is elke woensdag van 19.30 tot 21.30 uur in het gebouw van het leger des heils Emmen aan de van schaikweg 42 in Emmen.
Reageer!

Dick van Alena in buurt gebouw de viersprong

EMMEN - Op zaterdag 14 april treed dick van altena op voor de bevolking uit emmercompasuum en omgeving. het beloofd weer een bijzondere avond te worden met veel country, singer songwriter en nederlandstalige nummers. na het succes van afgelopen 2 jaar willen we hier een vervolg aan geven en de mensen laten genieten van deze geweldige zanger.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda