MUZIEK

5e Pianodag Emmen op zondag 14 april 2019

EMMEN - Een lustrum! Op zondag 14 april 2019 vindt de vijfde Pianodag plaats in het Atlas Theater Emmen: een lustrum! Wij hebben dan ook een feestelijk programma samengesteld voor alle pianoliefhebbers in de noordelijke regio. Of je nu zelf speelt of graag luistert, jong of oud bent, van klassiek of licht houdt, we denken dat het voor iedereen een inspirerende dag wordt. Vanaf nu kun je je aanmelden. Voor meer informatie en aanmelden zie www.pianodagen.nl.
Reageer!

OldRocks Coverband in Rue de la Gare

EMMEN - De ’ouwe’ rockers Walter van Room (drums en zang), Peter Noordhuis (bas), Bert Klaver (zang en gitaar) en Johan van der Werf (gitaar en zang), beter bekend als de OldRocks Coverband treden weer op in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Muziek en schnitzels in Rue de la Gare

EMMEN - Justuzz is een eigentijdse band met muzikale roots in het verleden. De band treedt regelmatig op in feesttenten, cafés, disco's en op bedrijfsfeesten. Rue de la Gare presenteert in samenwerking met De Vlaamse Hap op zaterdag 8 december een optreden van Justuzz.
Reageer!

Stichting LHBT Emmen doet mee aan het nationale COC-songfestival

EMMEN - Namens Stichting LHBT Emmen doet Martin Rhebergen mee aan de 24ste editie van het COC-songfestival. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 december in De Duif, Prinsengracht 756 in Amsterdam. Kaarten à € 20,00 zijn te verkrijgen via cocsongfestival.nl onder het kopje editie 2018.
Reageer!

Eerste Drentse popvoucher voor DJ RemQ

ASSEN - Jongeren van 12 tot 27 jaar kunnen sinds 1 oktober een bijdrage van 500 euro aanvragen om zich te ontwikkelen en profileren als muziekact. Dit is mogelijk dankzij de popvoucher van de provincie Drenthe.
Reageer!

Top 2000 feest bij Melody!

BARGER-OOSTERVELD -?? Fans van de Top 2000 opgelet. Aan het eind van de Radio 2 Top 2000 stemweek voltrekt zich bij Melody in Barger-Oosterveld een live-versie van de lijst der lijsten. Op zaterdagavond 8 december organiseert Henk Lubbers in de grote zaal van Melody, ingericht in de stijl van het Top 2000-cafe, een waar Top-2000-feest uitgevoerd door de band Ka??Bam!.
Reageer!

Sandra en Andre te gast bij buurtvereniging De Viersprong

EMMER COMPASCUUM - Op zaterdag 24 november aanstaande is er van 21.00 tot 01.00 uur live music bij buurtvereniging De Viersprong aan het Westerdiep in Emmer Compascuum. Van Nederlands, Duits tot Engels, van rock tot pop van country tot feest. Voor ieder wat wils. Heerlijk een avondje genieten vanuit je stoel of gewoon even lekker de voetjes van de vloer het kan allemaal in buurtgebouw de viersprong te Emmer Compascuum.
Reageer!

Officiële start Mr. Pink & Mr. Orange in Emmen

EMMEN - Op vrijdag 9 november opent Mr. Pink & Mr. Orange officieel haar kantoor in Emmen. Het nieuwe cross-over-bureau, dat een brug slaat tussen de onlinemarketing bureaus en de traditionele reclamebureaus, heeft alles op het gebied van marketing en communicatie onder één dak en is gevestigd aan de Boslaan. Bouke Arends, wethouder van Economische Zaken van de gemeente Emmen, zal de officiële opening verrichten.
Reageer!

Hit the North talenten samen op K&C-podium

ASSEN - De jonge singer-songwriters Mary Confurius, Nadua en Daisy staan vrijdag 9 november op het kleine podium van Stichting Kunst & Cultuur in Assen. Het optreden is onderdeel van de tentoonstelling â??Van SKIK tot Sorry Johnâ?? waarin K&C laat zien op welke wijze zij al 25 jaar ondersteuning geeft aan popmuzikanten in Drenthe.
Reageer!

Veelzijdige Peter Karp gestrikt door De Amer

AMEN - Peter Karp stond al lang op het verlanglijstje van de Amer, maar nu is dan toch gelukt om hem voor een concert te strikken. Op zondag 18 november (14.00 uur) is het zover. De Amerikaan is een veelzijdige artiest, die verschillende instrumenten en stijlen beheerst . Ook is hij een vaardige songwriter, die wel wordt vergeleken met John Hiatt. Het genre: blues, countryrock en countryblues.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda