MUZIEK

Søren Reiff vervangt Dan Siegel in Rue de la Gare

EMMEN – Familieomstandigheden zijn er de reden van dat de beroemde Amerikaanse pianist Dan Siegel niet naar Nederland komt. Een van zijn optredens, samen met The Pact, zou plaatsvinden in café Rue de la Gare. Als vervanger is de Deense gitarist Søren Reiff aangetrokken. Het Jazz-op-de-Zondagmiddagconcert is op 31 maart.
Reageer!

The Vipers brengen tribute aan Queen

BORGER - Queenfans hebben natuurlijk allemaal de hitfilm Bohemian Rhapsody gezien. De rolprent is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Wil je de muziek live horen, dan moet je zeker naar het concert van The Vipers komen op vrijdag 29 maart in cultuurpodium VanSlag in Borger.
Reageer!

Veelbelovend Delta Piano Trio te horen in de Grote Kerk Emmen

EMMEN - Zondagmiddag 17 maart treedt het Delta Piano Trio dat twee weken geleden nog te zien was in het programma Podium Witteman op in de Grote Kerk in Emmen. Het Delta Piano Trio, Gerard Spronk (viool), Irene Enzlin (cello) en Vera Kooper (piano), leerde elkaar in 2013 in Salzburg kennen. Op het internationaal concours in Vilnius, Litouwen wonnen ze de eerste prijs. Sindsdien heeft het Delta Piano Trio veelvuldig opgetreden in zeer veel verschillende landen en heeft het vele prijzen gewonnen.
Reageer!

Jazz op de Zondagmiddag met Jerôme Hol

EMMEN -?? Gitarist Jerome Hol is op 3 maart te gast tijdens Jazz op de Zondagmiddag in cafe Rue de la Gare in Emmen. Hij wordt begeleid door bassist Koos Wiltenburg, gitarist Thomas Zoetelief en drummer Marc Schenk. Hol heeft zich in sneltreinvaart ontwikkeld tot een van de meest eigenzinnige gitaristen van zijn generatie.
Reageer!

Extra concert in De Amer van Matthews Southern Comfort

AMEN - De muzikale carriere van Iain Matthews (Scunthorpe, 1946) beslaat al een halve eeuw, maar hij staat nog lang niet op de rem. Waarom zou hij ook, want er is nog steeds veel belangstelling voor zijn muziek. Dat hebben ze ook gemerkt bij De Amer, waar het middagconcert van Matthews Southern Comfort op zondag 10 februari binnen de kortste keren uitverkocht raakte. Maar wie toen achter net het viste, krijgt een tweede kans. Er is, eveneens op 10 februari (20.00) uur, een avondconcert toegevoegd.
Reageer!

5e Pianodag zondag 14 april 2019: een lustrum!

EMMEN = Nog drie maanden te gaan tot de volgende Pianodag op zondag 14 april 2019 in het Atlas Theater in Emmen! In de komende afleveringen van de Nieuwsbrief gaan we in op de diverse programmaonderdelen. In deze aflevering zijn dat de concertlezing over Youri Egorov en de workshop Spelen voor Publiek. We sluiten af met het rooster van het programma. Meld je nu aan! Save the date en meld u aan via onze website www.pianodagen.n
Reageer!

Dom Pipkin Smokin’ Boogie pianoshow in Rue de la Gare

EMMEN - Een van Europa's meest authentieke en energieke blues- en jazzpianisten, Dom Pipkin, brengt zijn veelgeprezen eenmansshow exclusief in Rue de la Gare in Emmen. Dit eenmalige optreden is op zondag 20 januari in het kader van Jazz op de Zondagmiddag.
Reageer!

Dick van Altena en Hilde Vos op herhaling bij buurtvereniging De Viersprong

Na een zeer succesvol optreden op zaterdag 14 april 2018 zijn Dick van Altena en Hilde Vos opnieuw uitgenodigd om een optreden te verzorgen in BV de viersprong te Emmercompascuum. En dit gaat op Zondag 17 februari 2019 plaatsvinden!!! Aanvang 14.00 uur en de zaal gaat open om 13.00 uur. Het beloofd weer een bijzondere middag te worden met veel Country, Singer Songwriter en Nederlandstalige nummers. Dus dat wordt weer genieten!!
Reageer!

Nieuwjaarsconcert in Rue de la Gare

EMMEN - Cafe Rue de la Gare in Emmen opent het nieuwe muziekseizoen met een Nieuwjaarsconcert op zondagmiddag 6 januari. Hoofgast is gitarist Henk Sprenger. Hij is een van Nederlands beste gitaristen en was hoofddocent gitaar op de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam. Momenteel is hij gitarist van de Skymasters, de Ramblers en het KRO huisorkest.
Reageer!

Oudejaarsconcert TRAX in Rue de la Gare

EMMEN – Het wordt zo langzamerhand een traditie dat TRAX, vroeger beter bekend als Roadhouse, het oude jaar uitluidt in café Rue de la gare in Emmen. Ook in voorgaande jaren stond de Emmer band op dit podium. Het oudejaarsconcert is op zaterdag 29 december.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda