POLITIEK

Workshops Vrouwen in de Drentse politiek

ASSEN - Hoe werf je als politieke partij geschikte kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en de provinciale verkiezingen in 2019? En wat is er nodig om zelf politiek actief te worden? Deze en andere vragen stonden op dinsdag 23 mei centraal tijdens twee workshops, georganiseerd door de provincie Drenthe en ProDemos.
Reageer!

PVDA VRAAGT EXTRA AANDACHT VOOR FIETSOVERSTEEK DORSDSESTRAAT

EMMEN – De gemeenteraadsfractie van de Partij van de Arbeid in Emmen vraagt vanavond extra aandacht voor een veilige fietsoversteek Dordsestraat ter hoogte van de wijk Bargermeer/Meerveld. Op de agenda van de gezamenlijke commissievergadering staat de tussentijdse evaluatie van het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan kortweg GVVP.
Reageer!

Wakker Emmen blij met ontwikkeling centrumgebied Zwartemeer

ZWARTEMEER – Wakker Emmen wil dat het college van B&W de plannen van de dorpsraad Zwartemeer ondersteunt. Vanuit de dorpsraad is een plan ontwikkeld om het centrum rondom dorpshuis De Meerstal te vernieuwen.
Reageer!

Wakker Emmen wil opknapbeurt voor oude marktplein Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - De fractie van Wakker Emmen wil dat het marktplein in Klazienaveen aangepakt gaat worden. Het huidige marktplein is gedateerd en volgens de partij nodig toe aan een opknapbeurt. Het terrein wordt gebruikt als parkeerterrein, maar ook voor evenementen.
Reageer!

HENK KROL NAAR ASSEN

ASSEN - Op 6 maart a.s. zal lijsttrekker Henk Krol Assen bezoeken. Hij zal in Assen in gesprek gaan met eenieder die meer wil weten over het programma van 50PLUS.
Reageer!

Lijst 16 lijstaanvoerders Thierry Baudet en Theo Hiddema bezoeken Emmen

EMMEN - Op dinsdag 7 maart zullen FVD-lijstaanvoerders Thierry Baudet en Theo Hiddema de stad Emmen bezoeken in het kader van hun verkiezingstournee. Forum voor Democratie (FVD) doet mee aan de Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart aanstaande. Eind september 2016 heeft Baudet aangegeven met zijn politieke denktank mee te gaan doen aan de verkiezingen.
Reageer!

Léobnie Sazias naar Emmen

EMMEN - Léonie Sazias, de nummer twee van de landelijke lijst van 50PLUS, gaat op donderdag 16 februari in Emmen in gesprek met belangstellenden.
Reageer!

Wakker Emmen wil verder inzetten op zonne-energie

EMMEN - De gemeente Emmen wil volop werk maken van zonne-energie. Na grootschalige plannen voor het realiseren van zonneparken op het Rundedal en op het bedrijventerrein Oranjepoort wil ook Rijkswaterstaat mogelijk grootschalig zonnepanelen aan de A37 gaan plaatsen. De zonnepanelen zullen over het gehele traject van Zwartemeer tot Hoogeveen moeten worden geplaatst. Het totale traject is 43 kilometer en de zonnepanelen zullen gaan fungeren als geluidswal. Emmen staat in de top 10 van Nederlandse gemeenten met het aantal zonnepanelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda