SPORT

Bekerfinaledag 2017 district Noord van de KNVB.

BEILEN - Zaterdag 10 juni a.s. wordt bij v.v. Emmen de bekerfinaledag 2017 van de KNVB, district Noord georganiseerd. Op velden van v.v. Emmen en in het stadion van fc Emmen worden deze dag tussen 10:00 en 18:30 uur de bekerfinales gespeeld van de diverse leeftijdscategorieën. Op deze zaterdag worden in totaal 65 wedstrijden gespeeld.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt eerste zege in het ONK MX1 in Veendam

VEENDAM - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Veendam zijn allereerste zege in de 450 klasse weten te pakken. Van der Mierden won beide manches en pakte hiermee het maximale aantal punten.
Reageer!

Andrea Deelstra bereid jeugd voor op loopfestijn Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Olympisch marathonloopster Andrea Deelstra was vanmiddag in Klazienaveen aanwezig om een groepje jeugdige deelnemers voor te bereiden op het Loopfestijn Klazienaveen dat aanstaande zondag zal plaatsvinden. De clinic voor basisschoolleerlingen werd gegeven op hardloopbaan De Luna op sportpark De Planeet in Klazienaveen.
Reageer!

Raptim geeft clubarbitrage enorme impuls

Coevorden / Emmen - Dankzij het samenwerkingsverband met de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost (HZO) Drenthe is de v.v. Raptim dertien gecertificeerde verenigingsscheidsrechters rijker. In de kantine van de Coevorder voetbalclub kregen de cursisten afgelopen maandag uit handen van voorzitter Theo Hein van HZOD het scheidsrechterscertificaat uitgereikt.
Reageer!

SC Angelslo in de herkansing ondanks winst op Tiendeveen

EMMEN - Zaterdag 5e klasser Tiendeveen heeft zich ten koste van Sc Angelslo promotie afgedwongen naar de 4e klasse. De basis hiervoor werd afgelopen zaterdag gelegd toen het op eigen veld na een 3-0 ruststand met 7-1 van de gasten uit Emmen wist te winnen.
Reageer!

Emmer turners op dreef bij voorronden NK turnen

AMSTERDAM - Afgelopen weekend zijn in Amsterdam de laatste kwalificatiewedstrijden voor het NK Turnen gehouden. Bij de senioren 1e divisie turnde Lars Boerrigter zich weer naar een podiumplek. Hij eindigde zondag als 3e met een totaal van 72.40 en laat zijn kansen op eremetaal op het NK wederom zien. Hoewel hij minder startte ging het later in de wedstrijd steeds beter.
Reageer!

Toyota Lunenborg Schoolkorfbaltoernooi 2017

EMMEN - Van maandag 15 tot en met donderdag 18 mei organiseert de Emmer korfbalvereniging EKC 2000 het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi op sportterrein Het Zwanenveld in de Rietlanden. Dit jaar wordt het toernooi voor de 64e keer gehouden.
Reageer!

Bedrocks heren stellen teleur.

De Emmer heren honkballers ontvingen zondag The Knights uit Leek, voor een op papier redelijk eenvoudige wedstrijd. Bedrocks stonden immers op de 2e plaats in de competitie en de Leeksters ook, echter de 2e plaats van onderen.
Reageer!

Glenn Bijl komt, Lima en Bakker blijven, Maier vertrekt

EMMEN - FC Emmen heeft Glenn Bijl gecontracteerd. De 21 jarige in Stadskanaal geboren verdediger komt deze zomer transfervrij over van FC Groningen, waar hij de laatste reguliere speelronde van seizoen 2016/2017 debuteerde in het basiselftal. Daarnaast bereikte de club een akkoord met Nick Bakker. Hij zal zijn verblijf met twee jaar verlengen en ligt tot medio 2019 vast.
Reageer!

Afscheidswedstrijd Roy Stroeve bij DZOH

EMMEN - Na een fantastische voetbalcarriere bij verschillende mooie clubs in heel Nederland is het dan zover. De inmiddels 40-jarige Roy Stroeve hangt definitief zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Roy zal nog een keer willen vlammen en iedereen die dat wil kan er bij zijn.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda