SPORT

SC Angelslo wint ook thuis van Veendam 1894

EMMEN - De wedstrijd begint iets later als geplant op kunstgras als het hoofdveld toch te hard blijkt te zijn om op te spelen. Veendam krijgt al in de beginfase een grote kans als de bal over de verdediging van Angelslo stuit maar de bal wordt rakelings naast geschoten. SC Angelslo is gewaarschuwd en Veendam begint goed aan de wedstrijd.
Reageer!

70 jaar schaakverenging Emmen

EMMEN - De schaakvereniging Emmen bestaat dit seizoen 70 jaar. De volgers onder u hebben al kunnen genieten van vele historische verhalen van Douwe. Op 4 december hebben we er al aandacht op de clubavond aan besteed. Toen was het namelijk exact 70 jaar geleden dat we werden opgericht. Maar de echte jubileumaktiviteit vond vandaag plaats.
Reageer!

Honkbalclinic bij Bedrocks en Beeballers spelen toernooi.

EMMEN - De sportzaal Emmerhout in Emmen was afgelopen zondag het toneel van een honkbalclinic door de broers Stijn en Bob van der Meer. Het was de tweede keer dat Bedrocks dit evenement voor al hun teams organiseerde. Beide broers spelen competitie in de hoofdklasse en Stijn is veelvoudig international.
Reageer!

FC Emmen lijkt niet meer te stuiten

EMMEN - De opmars van FC Emmen lijkt niet te stuiten. De reeks overwinningen die op vier stond, werd tegen het bepaald toch niet zwakke De Graafschap verlengd tot vijf. Het was het resultaat van een daverende 5-2 overwinning die vooral in een imponerende tweede helft tot stand kwam. Voor de ranglijst had het niet direct gevolgen want de roodwitten blijven op plek vier staan. Wel werd de achterstand op NEC verkleind tot vijf punten.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - De start na de EK pauze was voor de HSG Nordhorn-Lingen, zoals verwacht, zwaar. Een aantal geblesseerde spelers waren inderdaad terug bij de HSG, maar de thuisploeg ontbeerde natuurlijk wedstrijdritme met vele teruggekeerde spelers, die nauwelijks met het team getraind hadden. Maar het lukte de thuisploeg toch het tegen degradatie strijdende Eisenach, dat ook een aantal dragende spelers weer in de ploeg had na blessures, op de knieën te krijgen.
Reageer!

Sander Koops scoort goed bij Nederlands atletiek Kampioenschappen indoor

APELDOORN - E.A.C. De Sperwers A-junior Sander Koops heeft bij de Nederlandse Kampioenschappen indoor voor Junioren, die afgelopen weekend in Apeldoorn werden gehouden een 2e plaats bij de 60 meter horden gehaald en ook op het onderdeel hink stap sprong haalde hij het podium met een derde plaats.
Reageer!