SPORT

JD Techniek Hurry-Up trekt Portguees Azenha aan

ZWARTEMEER - Tiago Azenha gaat de gelederen van JD Techniek Hurry-Up versterken. De 24-jarige Portugees staat te boek als een intelligente speler die uit de voeten kan op meerdere opbouwposities.
Reageer!

FC Emmen wint van Jong AZ

BARGER OOSTERVELD - Jong AZ was vorig jaar slechts een figurant in de Jupiler League, speelde ook vrij voorzichtig en veelal de zogenaamde â
Reageer!

FC Emmen - Jong AZ op sportpark SVBO

BARGER OOSTERVELD - Vanmiddag, woensdag 18 juli, speelt FC Emmen op het sportpark van vv SVBO tegen Jong AZ. De oefenwedstrijd wordt gespeeld om 15.00 uur. Jeugd tot en met 16 jaar heeft (op basis van legitimatie) gratis toegang om de eredivisionist te zien spelen. Voor toeschouwers van 17 jaar of ouder is de entree 5. euro
Reageer!

Lars van Berkel zevende in de eindstand van de Dutch Masters 500

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eindstand van de Dutch Masters of Motocross 500 op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel kwam tijdens de finale op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde in beide manches van ver buiten de top tien terug naar een achtste plaats en scoorde hiermee hetzelfde aantal punten als de zesde man in het dagklassement.
Reageer!

Maxime Desprey loopt blessure op tijdens de Zwarte Cross

ROGAT - De Fransman Maxime Desprey heeft tijdens de tweede manche van de Dutch Masters op de Zwarte Cross een vervelende enkelblessure opgelopen. De Kawasaki-rijder verdraaide zijn enkel in de eerste ronde van de tweede manche en moest hierdoor noodgedwongen opgeven.
Reageer!

Lupino laat sterke indruk achter met 7e positie in Indonesië

ROGAT - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino heeft tijdens de Grand Prix in Indonesië een hele mooie zevende plaats behaald in het dagklassement. Tijdens alle trainingen liet de Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder zien zich goed thuis te voelen op het snelle maar verraderlijke circuit. In de kwalificatietraining zette Lupino de Kawasaki op een hele mooie zesde positie neer. Hier liet hij zien dat het met de snelheid wel goed zat.
Reageer!

Uitgebreid programma tijdens Open Dag FC Emmen

EMMEN - Op zondag 15 juli aanstaande houdt de nieuwbakken eredivisionist FC Emmen weer haar jaarlijkse open dag. Er is tussen 10.30 uur en 16.15 uur op stadion De Oude Meerdijk een programma samengesteld voor jong en oud. Er zullen rondleidingen worden gegeven door het stadion.
Reageer!

39e Moby Dick’s Waterpolotoernooi weer geslaagd

ZANDPOL - Vele honderden waterpoloers uit binnen en buitenland waren het afgelopen weekend weer te gast op het internationale Moby Dick Vechtstromen waterpolotoernooi. Het internationale Moby Dick waterpolotoernooi is uitgegroeid tot Nederlands grootste waterpolotoernooi en wordt zeer gewaardeerd in waterpololand.
Reageer!

2e plaats op ONK 500 voor Lars van Berkel

LELYSTAD - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Lelystad op een tweede plaats geeindigd. Van Berkel was in beide manches in de kopgroep te vinden, wat resulteerde in een derde en een tweede plaats
Reageer!

Lupino scoort goed in Pankal Pinang

INDONESIË - De 12e wedstrijd in het wereldkampioenschap werd afgelopen weekend verreden in Indonesië. Pankal Pinang was het toneel waar het MXGP circus was neergestreken. Indonesië staat bekend om de vele regen en wisselende omstandigheden. Vrijdag regende het de gehele dag en iedereen maakte zich op voor een natte GP. Lupino scoort goed in Pankal Pinang
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda