SPORT

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Helaas een wijziging in de aanvangsdag van de eerstvolgende thuiswedstrijd van de HSG Nordhorn-Lingen. De wedstrijd tegen de HC Elbflorenz in de Emsland Arena in Lingen is verplaatst van zaterdag 20 oktober naar vrijdag 19 oktober 2018. De wedstrijd begint wel om 19.30 uur. Ondertussen heeft de HSG zijn 4e nederlaag geleden, waarvan de 3e in een uitwedstrijd en allemaal tegen de top 4 van de ranglijst.
Reageer!

Schoonebeek kan ook tegen Titan het ontij niet keren

NIEUW WEERDINGE - Na de ruime nederlaag (1-5) tegen koploper HODO vorige week, moest Schoonebeek nu uit naar de andere koploper Titan. Schoonebeek is tot nu toe nog puntloos en Titan foutloos met drie overwinningen uit drie wedstrijden. Schoonebeek probeerde het wel, maar het kwaliteitsverschil was gewoon te groot. Titan hield dan ook terecht de punten in Nieuw Weerdinge met een duidelijk 5-1 overwinning.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De ommekeer? Eindelijk eens een wedstrijd die iedereen tevreden naar huis liet gaan. Er goed bij vanaf het begin tot het eind. Lekker agressief en daarom verdiend gewonnen. Met 26-22 na een ruststand van 12-11 in Nordhorns voordeel. Laatste doelpunt voor rust in overtal van Patrick Miedema. Uitblinkers: keeper Björn Buhrmester en Lutz Heiny ( 6 treffers ).
Reageer!

bridgen om het Drents kampioenschap

EMMEN - bridgen om het Drents kampioenschap, dit bridgekampioenschap is een samenwerking tussen het NBB district Drenthe, de Emmer Bridge Vereniging en de Bridgeschool Drenthe.
Reageer!

Erica 2 pakt tweede overinning op rij

ERICA - Na de nipte nederlaag tegen de jonge honden uit Schoonebeek, stonden er voor het tweede elftal van Erica â??86 liefst 2 thuiswedstrijden op de planning. Allereerst kwam VEV 2 op bezoek. Na een afwachtend begin nam 86 het initiatief in handen en dit resulteerde al snel in de openingstreffer.
Reageer!

FC Ter Apel ’96 en SVV’04 delen de punten.

TER APEL In een wedstrijd gekenmerkt door ??bloed - zweet en tranen?? moesten beide ploegen uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Een wedstrijd waar SVVâ??04 dicht bij de eerste overwinning van dit seizoen was, maar in de slotfase wist FC Ter Apel â??96 toch nog de gelijkmaker te scoren. Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag want beide ploegen waren aan elkaar gewaagd.
Reageer!

Derde plaats voor Team Streuer

OSCHERLEBEN - Met de derde plaats in de slotrace van het wereldkampioenschap wegrace voor zijspannen heeft Bennie Streuer uit Grolloo de vierde plek in de eindstand veilig weten te stellen. Met zijn Franse passagier Kevin Rousseau reed de Drent op het Duitse Circuit Oschersleben een soevereine wedstrijd waarin hij zijn derde plek in de race prima kon vasthouden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda