SPORT

Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen

TIENDEVEEN - SC Angelslo in er in geslaagd de uitwedstrijd bij Tiendeveen met 1-3 over de streep te trekken. De eerste 30 minuten speelt Tiendeveen hoog tempo en is de betere ploeg, maar Angelslo houd stand en gaat beter voetballen en krijgt vanaf dat moment meer grip op de wedstrijd. Beide ploegen krijgen grote kansen op de openingstreffer in een open wedstrijd vol strijd. Vlak voor rust breekt Jeroen de Groot de wedstrijd open als hij de 0-1 binnenschuift op een doorkopbal van Rick Zondag.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up voor loodzware opdracht in Europacup

ZWARTEMEER - Op zaterdag 17 november staat voor de mannen van JD Techniek Hurry-Up een Europacupduel tegen het Portugese AM Madeira SAD op het programma. De wedstrijd zal om 18.30 uur plaatsvinden in sporthal Angelslo in Emmen omdat de accommodatie in Zwartemeer niet voldoet aan de eisen van het Europese handbalverbond.
Reageer!

Rutger Schadenberg bokskampioen van Noord-Nederland

NIEUWEGEIN -- Boksvereniging Emmen heeft er weer een kampioen bij. Op overtuigende wijze pakte Rutger Schadenberg zondag in Nieuwegein de titel in de finale van de Noord Nederlandse kampioenschappen. Daarmee mag Rutger zich kampioen van Noord-Neerland noemen in de B-klasse tot 69 kilogram.
Reageer!

Lars van Berkel sterk zevende in Red Bull Knock Out

SCHEVENINGEN - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS team is in de Red Bull Knock Out in Scheveningen op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel reed een sterke wedstrijd maar kwam tijdens de wedstrijd hard ten val met een andere rijder waardoor er een minuut verloren ging. Na deze valpartij herstelde hij zich goed en wist de wedstrijd op een sterke zevende plaats af te sluiten.
Reageer!

Drenthina bekert verder ten koste van Weerdinge

EMMEN - In de eerste KO-Ronde van de Noordelijke districtsbeker plaatste Drenthina zich voor de 2e ronde. De zaterdag 2e klasser Drenthina was met 3-0 te sterk voor zondag 3e klasser Weerdinge. Na een gelijk opgaande eerste fase was het Ronald Koops die na een half uurtje de bal uit een goede voorzet langs de Weerdinge doelman plaatst. 1-0.
Reageer!

vv Emmen en SVBO in evenwicht

EMMEN - Zondagmiddag stond in de zondag 1e klasse F de inhaalwedstrijd in de zondag 1e klasse F tussen vv Emmen en SVBO op de rol. De wedstrijd op sportpark de Meerdijk eindigde na een 0-1 ruststand in een 1-1 gelijkspel. De eerste echte kans in de wedstrijd was voor vv Emmen, maar doelman Lennon Ebeltjes wist de bal tot hoekschop te verwerken.
Reageer!

SC Angelslo wint met overmacht van MSC/Amslod

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse E sloeg Sc Angelslo zaterdag tegen MSC keihard toe met een echte zevenklapper. In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat het een monsterscore voor SC Angelslo zou worden. MSC voetbalt prima en kreeg zelfs kans om op voorsprong te komen.
Reageer!

VEV moet aan VVAK laten

KERKENVELD – In de zaterdag 5e klasse F verloor VEV met 4-1 van VVAK. Na de 3 punten uit bij VCG in Geesbrug volgde in Kerkenveld een teleurstellende 4-1 nederlaag bij de directe concurrent VVAK. Na een mistastende VVAK keeper kwam VEV al binnen 4 minuten op een 0-1 voorsprong door Tijs Bakker.
Reageer!

CEC de sterkste in derby tegen Twedo

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse zitten dit seizoen een aantal gemeentelijke derbys waar onder ook die tussen CEC en Twedo. Deze derby op sportpark De Runde in Emmer Compascuum eindigde zondagmiddag in een 3-1 overwinning voor CEC.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda