SPORT

Veel judo prijzen voor Judoschool Vos in Beilen

BEILEN Judovereniging Vos behaalde tijdens het zogenaamde Lente toernooi in Beilen in totaal achttien prijzen. Dit in het gewone toernooi en het opstaptoernooi voor startende wedstrijdjudoka's. Bij de senioren was Dave van Lier weer goed bezig. Helaas verloor hij de finale en dus tweede. Opmerkelijk was wel de start bij de senioren van Nick en Jay Langerijs.
Reageer!

Het NK Ovalracing 2024 gaat op zondag 31 maart (1e paasdag) weer van start in Ter Apel

TER APEL - Na een lange winterstop kunnen de autosportfans eindelijk hun hart weer ophalen en gaat het motorengeronk weer klinken in het autosporstadion - De Polderputten - in Ter Apel. De openingsrace van het int. Nederlandskampioenschap Ovalracing zal zondag 31 maart (1e Paasdag) vanaf 11:30 uur plaats vinden. Ook dit seizoen staan weer zeven evenementen gepland. Zes wedstrijden meetellend voor het Int. NK Ovalracing 2024 met in september ook weer het tweedaagse Speedweekend. In oktober wordt het autosportjaar wederom afgesloten met de altijd weer spectaculaire autocrossdag.
Reageer!

SVBO naar halve finale districtsbeker én grote KNVB Beker, trots Peize kan zich richten op de titelstrijd

PEIZE - SVBO bereikte vanavond ten koste van vv Peize de halve eindstrijd in de noordelijke districtsbeker en plaatste zich voor de grote KNVB Beker. SVBO heeft zich als eerste club geplaatst voor de halve eindstrijd in de noordelijke districtsbeker. De eersteklasser uit Barger-Oosterveld was met 0-3 te sterk voor Peize, de nog ongeslagen koploper van de zondag 3e klasse B. Door het resultaat verzekerde SVBO zich ook voor de voorronde van de grote KNVB Beker volgend seizoen.
Reageer!

Overzicht gespeelde wedstrijden in de regio Emmen

Titan in slotfase langs EHS 85 EMMERSCHANS - De wedstrijd EHS 85 tegen Titan eindigde na een 2-1 ruststand in een 2-4 overwinning voor Titan. Halverwege de 1e helft opende Julian Bruining de score via een afstandsschot. 0-1, maar daarna was het de thuisclub die vrij snel met een antwoord kwam met schot van Daniek Camies die bal via de lat binnen kopt. 1-1. Vlak voor de thee kwam EHS â??85 op voorsprong via Henk Teuben die goed wegdraaide met zijn directe tegenstander. 2-1 en met die stand werd ook de 2e helft begonnen.
Reageer!

14e overwinning op rij voor Bargeres

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F kende de nog ongeslagen koploper Bargeres weinig moeite met Sc Angelslo en won met 7-1. Zoals ze vaak dit seizoen stond de achterhoede zijn mannetje en waren de spitsen van Bargeres moeilijk te stoppen. In het begin van de wedstrijd had Angelslo wel iets de overhand, mede door de felle duels kon Bargeres maar moeilijk in haar spel komen. Na een kwartier viel de eerste treffer. Rob van de Graaf werd binnen de zestien neergelegd en de toegekende strafschop werd door Yorick Zweerink verzilverd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda