SPORT

WKE zonder Jan Oosting (wit) nooit meer hetzelfde

EMMEN - Zaterdagmiddag werd ik opgeschrikt door de mededeling dat (Witte) Jan Oosting plotseling was overleden. ??s Morgens had hij nog gewerkt en even nadat hij was thuisgekomen werd hij onwel en overleed ter plaatse. Jan was niet zo maar een WKE-er, als je op het voetbalveld kwam kon je niet om hem heen. Ik kende Jan al zoâ??n kleine 60 jaar. We speelden beiden in de jeugd van v.v. Emmen.
Reageer!

Open Emmens Kampioenschap Driebanden

NIEUW AMSTERDAM - Gisteravond is in biljartcafe De Viersprong in Nieuw Amsterdam een begin gemaakt met de voorronden voor het Open Driebanden Kampioenschap van Emmen. Het gaat om negen voorronden die zowel overdag als in de avond gepland staan de komende twee weken. De finalepoules zullen worden gespeeld op zaterdag 9 maart vanaf 10.00 uur en zondag 10 maart vanaf 10.00 uur.
Reageer!

Benoit Paturel mist de Grand Prix van Argentinie

ROGAT - De Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder Benoit Paturel zal niet starten tijdens de eerste GP in Argentinië. De Fransman is gisteren geopereerd aan beide armen. Het kapsel in de armen zorgde ervoor dat er onvoldoende doorbloeding mogelijk was en hierdoor werd hem het rijden onmogelijk gemaakt.
Reageer!

Drenthina en Peter Timmer verlengen contract.

EMMEN - Zaterdag tweedeklasser Drenthina uit Emmen heeft het contract met oefenmeester Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 2e seizoen in bij Drenthina. Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging. Voorzitter Willem Jan Alders hierover:
Reageer!

Itass DTK’70 stopt op eredivisieniveau

KLAZIENAVEEN - Regerend landskampioen bij het herentafeltennis Itass DTK'70 zal na dit seizoen niet meer actief zijn op het hoogste niveau. De vereniging uit Klazienaveen heeft besloten om niet langer eredivisie te gaan spelen. In het verleden werden grote successen geboekt met de dames en de afgelopen jaren won het herenteam ook de nodige prijzen. Driemaal de nationale beker, eenmaal landskampioen en tweemaal vice-landskampioen.
Reageer!

Schoonebeek hervat competitie met onverdiende nederlaag

SCHOONEBEEK - Schoonebeek hervatte de competitie uit tegen Wijster. Het verschil op de ranglijst was slechts 2 puntjes in het voordeel van Wijster, en ook op het veld was er weinig verschil. Beide teams kenden een lange winterstop (vanaf 9-12-2018) en hadden moeite om op een redelijk, maar steeds slechter, bespeelbaar veld de draad weer op te pakken.
Reageer!

SC Angelslo verliest uit bij SCN (2-1)

NIEUWLANDE - SC Angelslo en SCN beginnen aardig aan de wedstrijd met goed positiespel maar de harde wind zorgt er voor dat veel passes niet aankomen. SC Angelslo wacht af en laat SCN het spel maken in het begin van de wedstrijd. SCN krijgt in de 9e minuut al een kansje maar doelman Brands staat op de goede plek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda