SPORT

Landelijke handbalcompetitie weer van start

ROLDE - De handbalcompetitie begint op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september met de volgende wedstrijden. Hurry Up begint thuis tegen Neerpelt en E&O gaat met een uitwedstrijd tegen LIONS 2 van start
Reageer!

Lupino sterk in Imola

IMOLA - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino heeft zich tijdens zijn thuis Grand Prix in Imola van zijn beste kant laten zien. Na een moeilijke periode van blessures en andere tegenslagen reed de Italiaan ijzersterk. Op zaterdag liet de Gebben van Venrooy rijder zien zich goed thuis te voelen op het circuit wat was aangelegd op het fameuze Enzo e Dino Ferrari circuit. Een mooie 10e tijd in de tijdtraining liet zien dat Lupino op de weg terug is na zijn blessures van de afgelopen tijd.
Reageer!

Streuer en Rousseau naar vijfde plek in WK race

ASSEN - Bennie Streuer en Kevin Rouseau hebben zondag op het TT Circuit Assen de vijfde plaats behaald in de WK-race voor zijspannen. Tijdens de GAMMA Racing Day wisten Streuer en zijn Franse passagier zich bij de beste vijf te scharen, maar het duo kon zich niet bemoeien met de strijd om de podiumplaatsen.
Reageer!

Negende plaats voor Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Ens) negende tijdens de WK race in Asse

ASSEN - Kees Endeveld uit Grolloo en Jeroen Remme (Ens) hebben tijdens de WK race voor zijspannen bij de GAMMA Racing Day de negende plaats behaald. Team Drugsadvies Sidecarshop ging daarmee tevreden huiswaarts. Endeveld/Remmé opnieuw bij beste tien Met de negende plaats tijdens de WK race voor zijspannen is Kees Endeveld (Grolloo) met zijn bakkenist Jeroen Remmé (Ens) tevreden huiswaarts gekeerd.
Reageer!

Valthermond de sterkste tijdens ORGON toernooi SVBO

BARGER OOSTERVELD - Afgelopen vrijdag en zondag streden acht eerste elftallen uit de regio weer om de winst van het jaarlijkse Orgon-toernooi van de vv SVBO in Barger Oosterveld. Er werd in twee poule keihard gestreden om de hoogste eer. Orgon directeur Rene Gerdes kon na afloop de grote wisselbokaal overhandigden aan Valthermond. De ploeg van trainer Albert Koopsd was in de finale met 4-3 te sterk voor Gieten onder leiding van oud SVBO trainer Rolf Veneboer. SVBO dat op doelsaldo werd geklopt door Valthermond moest genoegen nemen met de strijd om de 3e en 4e plaats tegen Weerdinge en won nipt met 1-0.
Reageer!

100 Ronden Race op Kartcircuit Pottendijk

EMMER COMPASCUUM - Strategie, snelheid, spanning en fun! Trek met je team een eigen gekozen, snel, race outfit aan en doe mee! Spannende rijderwissels, tankstop, pitborden, tijdwaarneming en je eigen teamstrategie. Alle ingrediënten voor teambuilding, bedrijfsuitje, of gewoon een leuk dagje uit. Heeft jullie team als eerst de 100 ronden gereden? Dan zijn jullie de winnaars van de race! Per team krijg je van ons een basis kart ter beschikking. Deze is uitgevoerd met een 200cc Honda Motor met 6,5 pk en heeft een topsnelheid van 70 km/h. Met jou team race je hiermee de 100 ronden race! Max 3 personen per team.
Reageer!

WKE’16 knokt zich terug tijdens Paviljoen Nijstad Cup

HOOGEVEEN - WKE16 is nog volop in de race om de eindzege tijdens het Offerein Voetbaltoernooi in Hoogeveen. De ploeg van trainer Jouke Jan Meertens neemt met nog zeven tweede- en derdeklassers deel aan de Paviljoen Nijstad Cup. Tegen HZVV 2 werd het vrijdag 4-4, waarna de strafschoppen beter werden genomen. SC Erica moet verder strijden om de 5e t/m 8e plaats. Zij verloren met 7-1 van tweedeklasser Gramsbergen.
Reageer!

Brigdeseizoen bijna weer ten einde

EMMEN - De hele zomer is er van april t/m augustus op elke dinsdagavond en donderdagmiddag een bridgetoernooi georganiseerd in het Brinkenhoes en Parc Sandur. Het bridgepeil van de deelnemers van de zomerdrives stijgt, we konstateren dat het niveau sinds 25 jaar niet zo sterk is. 23 augustus is de laatste zomerbridgedrive op vrijdagavond van het seizoen. Dit vond een keer per maand op vrijdag plaats.
Reageer!

Favorieten goed van start bij Orgon-toernooi SVBO

BARGER OOSTERVELD - Vrijdagavond zijn acht eerste elftallen uit de regio de strijd aan gegaan om de winst te pakken van het Orgon-toernooi van de vv SVBO in Barger Oosterveld. Na loting zijn de volgende poule indeling tot stand gekomen. In poule A spelen SVBO, Valthermond, Titan, Dalen en in poule B gaan DVC'59, Weerdinge, Gieten en KSC twee dagen strijden om de winst en de Orgon wisselbokaal.
Reageer!

Nederlands kampioenschap Biketrial in Sleen

SLEEN - Trialclub zuid-oost Drenthe organiseert zondag 1 september het Nederlands kampioenschap biketrial. Veel mensen hebben local hero Rick Koekoek wel eens demonstraties zien geven op zijn fiets waarbij hij op de meest onmogelijke obstakels springt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda