SPORT

FC Emmen contracteert Tom Hiariej

EMMEN - Tom Hiariej speelt komend seizoen bij FC Emmen. De 30-jarige middenvelder traint al sinds eind juni mee met de selectie, maar heeft nu een contract getekend voor �?�©�?�©n seizoen bij de Drentse eredivisionist. Met Hiariej voegt FC Emmen een echte routinier toe aan de selectie. Hij heeft in totaal al 175 eredivisiewedstrijden achter zijn naam staan, namens SC Cambuur en FC Groningen.
Reageer!

Nieuw logo voor nieuw zwembad Aquarena

EMMEN - De bouw van het nieuwe zwembad Aquarena is bijna klaar. Dat vraagt om een nieuw logo. Inmiddels prijkt het nieuwe logo van het nieuwe zwembad Aquarena op Businesspark Meerdijk in Emmen aan de gevel. Dit logo komt de komende periode op steeds meer uitingen van het nieuwe zwembad terug. Op 21 september is de opening van het nieuwe zwembad.
Reageer!

Programma Open Dag FC Emmen

Zondag 14 juli 2019 is het weer zover: de Open Dag van FC Emmen! Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Om 14:30 uur sluiten we af met een oefenwedstrijd tegen Almere City, deze is gratis toegankelijk. Hieronder vind je het volledige programma voor de Open Dag, onder de plattegrond staan alle andere leuke activiteiten op een rij
Reageer!

40e Moby Dick waterpolotoernooi groter dan ooit was top!! …

ZANDPOL - Met 134 deelnemende waterpolo ploegen uit maar liefst 6 landen schaart zpc Moby dick uit Schoonebeek eo zicht bij de top 3 van grootste waterpolotournooien wereldwijd. Zaterdagmorgen om 8.45 uur opende - doordat Wethouder Pvd Weide door ziekte op het laatste moment verhinderd was - toernooivoorzitter Albertjan Wemmenhove samen met oud gediende Jan Bartels en hoofdsponsor Edwin Boender van e-specialisten het toernooi.
Reageer!

Nikolai Laursen tekent bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Nikolai Laursen. De Deense linkspoot wordt overgenomen van PSV en tekent een contract voor drie seizoenen bij de Drenten. De 21-jarige Laursen kan op alle posities voorin uit de voeten. Het afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor het Deense Brandby IF. Daar speelde hij 22 wedstrijden als een van de twee spitsen, vaak als invaller.
Reageer!

Honkballers Caps krijgen pitching machine van Spreen ICT

HOOGEVEEN - Tegenstanders van honkbalvereniging Caps kunnen hun borst nat maken. De kans is groot dat de spelers van de Caps vanaf nu de honkslagen aaneen gaan rijgen. Tijdens de training kregen ze namelijk een pitching machine cadeau van sponsor Spreen ICT.Met een pitching machine kun je als slagman oefenen met slaan. De machine schiet een bal op de slagman af alsof het door een echte pitcher wordt aangegooid. Zo kunnen honkballers verschillende ballen leren slaan, variërend in effect en snelheid.
Reageer!

Stefan van der Lei keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Stefan van der Lei is komend seizoen contractspeler van FC Emmen. Hij heeft een contract getekend voor één seizoen. De 26-jarige doelman trainde al sinds februari 2019 mee met de selectie, maar is dus komend seizoen inzetbaar voor de Drentse club.Van der Lei droeg al eerder het shirt van FC Emmen, namelijk in de eerste seizoenshelft van het seizoen 2014-2015.
Reageer!

Streuer scoort zevende en vijfde plaats

ROLDE - Team Streuer heeft op de Pannonia Ring in Hongarije de twee WK-races niet geheel voldaan kunnen afsluiten. Problemen met de elektronica van zijn machine zorgden ervoor dat de resultaten niet optimaal waren. In de sprintrace zaterdag werden Bennie Streuer (Grolloo) en bakkenist Kevin Rousseau (Frankrijk) zevende en in de Goldrace van zondag werd het duo vijfde.
Reageer!

Endeveld/Remmé weer bij beste tien

GROLLOO - Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remma (Ens) hebben hun race voor het wereldkampioenschap wegrace bij de zijpannen in Hongarije met de tiende en negende plaats afgesloten. Daarmee heeft Team Drugsadvies Sidecarshop opnieuw haar doelstelling behaald, bij de beste tien te eindigen.
Reageer!

FC Emmen begint oefencampagne met 8- 0 overwinning

BARGER OOSTERVELD - FC Emmen heeft donderdagavond tijdens de oefencampagne de eerste wedstrijd in de oefenperiode na een 4-0 ruststand met 8-0 gewonnen van het Drents Verbond. Met een aantal nieuwelingen in de ploeg was Emmen vanaf het begin de bovenliggende partij en kwam na iets meer dan een kwartier op voorsprong. Kolar kwam vrij voor doelman Otto, die blokte de inzet maar de afvallend ebal werd daarna door Wouter Marinus binnen geschoten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda