SPORT

Tophandbal net over de grens.Stunt van de HSG Nordhorn-Lingen!

LINGEN/NORDHORN - De HSG Nordhorn-Lingen is eindelijk van de hatelijke nul af na de toch wel onverwachte zege op hoogvlieger SC Leipzig. Na een vooral van HSG zijde prima gespeelde wedstrijd voor een nagenoeg uitverkocht huis in de Emsland Arena in Lingen gevuld met 3000 toeschouwers,) won het na een ruststand van 16-12 uiteindelijk met 33-30. Hoewel het zeker een team prestatie was, waren een aantal spelers met name garant voor de overwinning.
Reageer!

Lars van Berkel pakt ONK 500 titel, Danny van den Bosse wint manche in St. Isidorushoeve

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in St. Isidorushoeve Open Nederlands Kampioen 500 geworden. Van Berkel reed een zeer sterke wedstrijd en wist beide manches naar zijn hand te zetten. Danny van den Bosse maakte het Husqvarna SKS succes compleet door de eerste manche van de 85cc klasse te winnen en tweede te worden in de daguitslag.
Reageer!

CEC wint topduel tegen Protos

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse C kreeg nummer twee CEC koploper Protos op bezoek. Na een 1-0 ruststand won CEC op sportpark De Runde met 2-0. De eerste fase van de wedstrijd was Protos volgens CEC trainer Henri Goeree de betere ploeg, maar na een kwartiertje kwam CEC beter in de wedstrijd.
Reageer!

DVC’59 moeiteloos langs Bargeres

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D behaalde DVCâ??59 een verdiende 5-3 overwinning op Bargeres. Net als een week eerder tegen Balkbrug scoorde DVCâ??59 ook op sportpark Bloemendal weer vijf keer. De mannen van trainer Martin Koppenol stonden halverwege de wedstrijd op een 2-0 voorsprong via treffers van Jeffrey Mink.
Reageer!

Eerse driepunter voor Schoonebeeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Na twee keer gelijk en één keer verlies, pakte Schoonebeek dan eindelijk de eerste driepunter. Thuis in Nieuw Schoonebeek op sportpark “De Gruinte” werd Balkbrug met 1-0 verslagen. Schoonebeek wilde gelijk vanaf het begin, het nog puntloze, Balkbrug onder druk zetten. En dat resulteerde in de zevende minuut tot een grote kans voor Stijn Schepers, maar zijn inzet ging net voorlangs.
Reageer!

SC Angelslo thuis hard onderuit tegen VHK

EMMEN - In de 1e helft is er niets aan de hand voor SC Angelslo die goed spelen en zelfs kansen hebben om op voorsprong te komen. VHK krijgt ook mogelijkheden en is gevaarlijk in de omschakeling met snelle counters. Beide ploegen zijn in evenwicht en de goal kan aan beide kanten vallen. SC Angelslo speelt snel rond daar VHK voor de lange bal kiest.
Reageer!

WKE loopt eerste nederlaag op

EMMEN – In de zondag 2e klasse L heeft WKE na een gelijk spel en 2 overwinningen zondagmiddag haar eerste nederlaag geleden van deze competitie. Germanicus was duidelijk te sterk voor de oranjehemden. De veldverdeling, het vrij lopen en de passing van de Coevordenaren bezorgde WKE veel kopzorgen en men kreeg met name (weer) voor de rust hier geen vat op.
Reageer!

SVBO zat pakt puntje in Hoogezand

HOOGEZAND – In de zaterdag 4e klasse D nam SVBO een puntje mee uit Hoogezand. De wedstrijd tegen HS 88 eindigde in een 0-0 eindstand. Beide ploegen begonnen voortvarend aan de wedstrijd en gingen vol voor de drie punten. De eerste kans kreeg de thuisclub in de 19e minuut, maar Wesley Bakker zag een bal via onderkant van de lat weer teug in het veld vallen. Daarna golfde het spel op en neer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda