Biljarten / Darten

Biljart Totaal voor de biljartliehebber(ster)

EMMEN - Financieel deskundigen hebben op verzoek van de Vereniging Carambole een analyse gemaakt van het financi?le beleid van de complete KNBB. Directe aanleiding was het rampjaar 2007, waarin de biljartbond het onwaarschijnlijke verlies van 346.341 euro leed. Het rapport, dat al enige tijd oud is, wordt in de komende voorjaarsvergadering van de Vereniging Carambole besproken.
Reageer!

Pelikaan 2 algeheel kampioen biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe

EMMEN -Het team van Pelikaan 2 uit Emmen is donderdagavond in zaal Road House te Barger Oosetrveld algeheel biljartkampioen geworden van ZOD. In de eindfinale tegen Road House de kampioen van de 2e klasse wist Pelikaan 2 met 7-4 te winnen. De eerste wedstrijd thuis van afgelopen disndag werd met 7-4 verloren, maar pelikaan had een iets beter moyenne.
Reageer!

N.K. Driebanden-klein 2e kl. Jeugd bij H.B.C.

HOOGEVEEN - A.s.zaterdag 17 april en zondag 18 april 2010, wordt bij Biljartvereniging H.B.C. aan de Terpweg in Hoogeveen het Nederlands Kampioenschap Driebanden-klein 2e klasse Jeugd verspeeld. Opnieuw is H.B.C. er in geslaagd om een Nederlands Kampioenschap naar Hoogeveen te halen. De teller staat inmiddels op 25 !!!
Reageer!

N.K. Driebanden-klein 2e kl. Jeugd bij H.B.C.

HOOGEVEEN - A.s.zaterdag 17 april en zondag 18 april 2010, wordt bij Biljartvereniging H.B.C. aan de Terpweg in Hoogeveen het Nederlands Kampioenschap Driebanden-klein 2e klasse Jeugd verspeeld. Opnieuw is H.B.C. er in geslaagd om een Nederlands Kampioenschap naar Hoogeveen te halen. De teller staat inmiddels op 25 !!! Als eerste is geplaatst Brian Duvalois uit Lelystad met een moyenne van 0.571. Nummer twee is Mike Nijman uit ?s-Gravenzande, die in de voorwedstrijden tot een gemiddelde van 0.568 kwam. Uit Mill komt Joey Kremers, met een moyenne van 0.555, goed voor de derde plaats.
Reageer!

Elektronisch darttoernooi

NIEUW DORDRECHT - Zaterdag 13 maart 2010 wordt er een elektronisch darttoernooi gehouden in Dorpshuis De Klink te Nieuw-Dordrecht. Aanvang 14.00 uur, inschrijven kan vanaf 13.00 uur. Het speltype is: 501, masters out, best off 3, finales best off 5. Inleggeld: ? 7,50. Opgeven kan voor 5 maart bij Lucy Jalving, 06-20339550. Of bij De Klink: 0591-393435. Prijzengeld, bij voldoende deelname.
Reageer!

Jonny Okken wint Darttoernoi Titan

NIEUW WEERDINGE - Met een opkomst van 39 personen was het toernooi van DcTitan van afgelopen zaterdag in de kantine van voetbalvereniging een succes te noemen. Er Allereerst werd er in poules gespeelt verdeelt over 8 banen en daarna werd er gespeeld in een winnaars- en een verliezersronde. De winnaarsonde moesten een best of 5 doen en de verliezersronde een best of drie. De hoogste Finish was een hele tijd in handen van Henk Roel Aeilkema met 143 maar in de Finale werd deze overtroffen door Jan Schutrups met 150. de uitslagen van de winnaarsronde en de verliezwersronde zien er volgt uit:
Reageer!

Bennie Wolbers wint Meester Hoefsloot Wissel Bokaal

BARGER OOSTERVELD ? In de afgelopen weken werd door de biljartclub Murphy?s in cultureelcentrum De Barnstee weer biljarttoernooi afgewerkt met als inzet de "Meester Hoefsloot wisselbokaal". Het toernooi dat de laatste twee jaar werd gewonnen door Jan Wehkamp werd deze keer een prooi voor Bennie Wolbers met 22 matchpunten. Wolbers die in een goede vorm stak, won acht van de negen wedstrijden. Hij verloor alleen de laatste wedstrijd tegen titelverdediger Jan Wehkamp die echter al twee nederlagen op zijn naam had staan. Wehkamp eindigde nu als derde met 18 matchpunten achter de zeer verrassend goed spelende Henk Brands met 19 matchpunten. De top 10 van het toernooi kende verder nog de volgende klassering. 4e. Kas Langen(14 mp.), 5e Jan Struik(13 mp.), 6e Geert Fuhler(13 mp), 7e Wim Ahlen(12 mp), 8e Hennie Velthuis (9 mp), 9e Bertus Koop van het Jagt(8 mp), 10e Kas Berends(7 mp).
Reageer!

Ons Plezier en De Schalm winnen

KLAZIENAVEEN - Tijdens de jaarlijkse vergadering van de biljartfederatie voor ouderen en W.A.O.-ers in de gemeente Emmen werden de kampioenen weer in het zonnetje gezet. In de A-klasse was Ons Plezier uit Emmer Compascuum grootverdiener. Ons Plezier 1 werd met 345 punten kampioen en het tweede team eiste met 337 punten de tweede plaats op. De Schalm 2 uit Nieuw Amsterdam werd in deze klasse derde met 332 punten. Opvallend in de eindstanden van zowel de A- als B-groep is dat Nieuw Dordrecht(De Klink) op een laatste plaats eindigden.
Reageer!

Open Drents kampioenschap darten

NIEUW DORDRECHT - Op zaterdag 19 december wordt weer het Nijland Open Drents kampioenschap afgeewerkt in zaal Roelofs te Nieuw Dordrecht. Alle informatie leest u op de volgende affiche:
Reageer!

Het biljartnieuws voor deze week

EMMEN - Leuk biljartnieuws ditmaal. Om te beginnen: de opmerkelijke machtsgreep van een jong talent. De pas 17-jarige Gert-Jan Veldhuizen won het NK ankerkader 57/2 eerste klasse van alle senioren (!), die doorgaans in deze spelsoort om de titel strijden. Wat goed is komt snel. Gert-Jan Veldhuizen wil in de voetsporen treden van Raymund Swertz, die pas 21 jaar is en na vier Europese jeugdtitels binnenkort afscheid neemt van de juniorencategorie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda