Handbal

Super Handbal Sunday in Emmen

EMMEN - Aanstaande zondag is het 'Super Sunday' voor E&O. Om 14.00 uur serveren wij het hoofdgerecht, de halve finale om de landstitel tussen Pals groep E&O en Fiqas Aalsmeer. Het voorgerecht is om 11.15 uur in Sporthal de Zon in Klazienaveen waar het derde damesteam van E&O de beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de 2e klasse speelt tegen DOS 2.
Reageer!

Dames Huyser E&O willen seizoen in stijl afsluiten

EMMEN - De dames van Huyser E&O willen het seizoen in stijl afsluiten. Dat moet dan zaterdag, in de laatste wedstrijd van het seizoen, gebeuren in eigen huis tegen Wings uit Den Haag. Beide ploegen kunnen vrijuit spelen want er staan geen belangen, behalve het sportieve, meer op het spel. De degradatie voor Wings is een feit en de dames van Huyser E&O spelen hebben zich door het gelijke spel van afgelopen zaterdag thuis tegen Kwiek ook het komende seizoen in de Ere divisie. De wedstrijd in de Ben Kwijt Arena begint om 14.00 uur en de toegang is GRATIS!
Reageer!

Pals Groep E&O Zondag halve-finale thuis

Aanstaande zondag 3 mei spelen de heren van Pals groep E&O de eerste halve finale wedstrijd om het landskampioenschap. In de eigen Ben Kwijt Arena is Fiqas Aalsmeer de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Een week later op zondag 10 mei staat de return in Aalsmeer op het programma. De andere halve finale gaat tussen Kras Volendam en Eurotech Bevo. De winnaars van de halve finale spelen in een 'Best of Three' om het landskampioenschap.
Reageer!

Mascha Gudde terug bij Huyser E&O

EMMEN - De eerste versterking voor de dames van Huyser E&O is bekend. Mascha Gudde keert, na een eenjarig verblijf bij DOS, terug in Emmen. In de zomer van 2008 maakte de keepster de overstap van Huyser E&O naar de club uit Emmercompascuum en behaalde met haar team de titel in de regioklasse.
Reageer!

Dames Huyser E&O blijven in Ere divisie

EMMEN - Door in eigen huis met 31 ? 31 gelijk te spelen tegen Gibo Groep Kwiek spelen de dames van Huyser E&O ook het komende seizoen in de Ere divisie. Het gelijke spel tegen Kwiek en daarmee verlenging van het verblijf in de Ere divisie was loon naar werken voor speelsters van Huyser E&O. Het was een loodzwaar seizoen voor iedereen. Trainer/coach Joop Fiege kreeg in de voorbereiding op het huidige seizoen veel tegenslagen te verwerken in de vorm van langdurige blessures waardoor speelsters (Abbingh, Marguardt, Renting en Wielens) niet of nagenoeg niet in actie kwamen.
Reageer!

Europees handbal voor heren Pals groep E&O

DEN HAAG - De heren van Pals groep E&O hebben zich zaterdagavond, ondanks de nederlaag tegen Hellas, geplaatst voor de halve finales om de landstitel. Door het bereiken van de laatste vier is het team van trainer/coach Peter Portengen ook zeker van Europees handbal en de BeNeLiga.
Reageer!

Beslissingswedstrijd heren handballers DOS

EMMER COMPASCUUM - Zondag spelen de heren handballers van DOS uit Emmer Compacuum een beslissingswedstrijd om de 2e plaats in de competitie. De 2e plaats geeft mogelijk ook nog recht op promotie naar de regioklasse. Er wordt om 14.00 uur gespeeld in Borger tegen de heren van Hazewind. Mike van Rooden zal deze wedstrijd de coaching op zich nemen.
Reageer!

Contractverlening Mads Rolander

EMMEN - Mads Rolander komt ook het komende seizoen uit voor Pals groep E&O. De Deense middenopbouwer kwam in de zomer van 2008 over van Arhus GF en groeide bij Emmen en Omstreken dit seizoen uit tot een publiekslieveling.
Reageer!

Heren 1 speelt a.s. zondag een beslissingswedstrijd

EMMER COMPASCUUM - Aanstaande zondag spelen onze heren een beslissingswedstrijd om de 2e plaats in de competitie. De 2e plaats geeft mogelijk ook nog recht op promotie naar de regioklasse. Er wordt om 14.00 uur gespeeld in Borger tegen de heren van Hazewind. Komt allen om onze heren te ondersteunen. Mike van Rooden zal deze wedstrijd de coaching op zich nemen.
Reageer!

Erik Huizing weer terug bij E&O

EMMEN - De eerste versterking voor de heren selectie van Pals groep E&O voor het komende seizoen is vastgelegd. Erik Huizing keert terug in Emmen. De oud speler van E&O en international komt over van het Duitse HSV Hannover dat uitkomt in de tweede bundesliga. Huizing maakte in de zomer van 2006 de overstap van E&O naar het Deense Tvis Holstebro om vervolgens een jaar later de overstap te maken naar Hannover. Pals groep E&O is blij en trots dat Erik Huizing het komende seizoen weer in het groen/wit te bewonderen is. Met de komst van de alleskunner en aanjager is er een eerste (grote) stap op weg naar een selectie die zich het komende seizoen nog meer moet mengen in de strijd om de prijzen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda