Handbal

WK kwalifikatie handbalwedstrijden in Emmen

EMMEN - Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april 2009 zal in sporthal Angelslo in Emmen het WK-kwalificatietoernooi voor heren <21 worden gehouden. Met Marco Woltersom, Johan Bos, Joeri Verjans en Iso Sluijters is Pals groep E&O hofleverancier van Jong Oranje. Voor de sportliefhebbers in Emmen en Omstreken een unieke gelegenheid om de grootste talenten van het land eens aan het werk te zien.
Reageer!

Beslissingswedstrijd Mannak Hurry Up - Loreal

ZWARTEMEER - Woensdag 15 april aanstaande spelen de heren van Mannak/ Hurry Up uit Zwartemeer het beslissingsduel in Arnhem tegen Loreaal uit Venlo. De winnaar van deze wedstrijd promoveert rechtstreeks naar de Eredivisie. Voor het dorp en de club uit Zwartemeer een geweldige prestatie!
Reageer!

DOS kampioen

EMMER COMPASCUUM - De handbaldames van DOS uit Emmer-Compascuum wonnen de laatste thuiswedstrijd van RSC met 34-16 en behaalden daarmee het kampioenschap in de Regioklasse A. In een versierde en goed gevulde sporthal De Klabbe werd het al snel duidelijk dat RSC het kampioensfeest niet in de weg stond. De gasten konden tot 3-2 even in de buurt blijven maar daarna maakte DOS grote sprongen. Na 8-2, 12-4, 18-5 werd de ruststand bepaald op 21-7 en daarmee was de spanning uit de wedstrijd.
Reageer!

PALS GROEP E&O MAAKT INDRUK

VOLENDAM - De heren van Pals groep E&O blijven vriend en vijand verbazen. Afgelopen zaterdag stond in Volendam de ontmoeting met de lokale handbaltrots op het programma. Het werd een bizarre partij handbal waarbij Pals groep E&O aan het eind net aan de verkeerde kant van de score belande, 35 - 33. Pals groep E&O maakte indruk in de Sporthal Opperdam. De trots van Emmen & Omstreken ging furieus van start en nam een 0 - 2 voorsprong.
Reageer!

Dames Huyser E&O doen goede zaken in Den Haag

DE HAAG - De dames van Huyser E&O hebben dit weekend goede zaken gedaan door in Den Haag tegen Wings met 16 - 22 te winnen. Huyser E&O speelde vooral in de verdediging een ijzersterke wedstrijd. Tel daar bij op de terugkeer van Lois Abbingh (scoorde net als Nicol Kooiker zes treffers) en je weet dat de zon weer een beetje gaan schijnen voor de dames. Eerst volgende wedstrijd voor de dames is op zaterdag 18 april uit tegen B.F.C.
Reageer!

Pals groep E&O laat Kras Volendam ontsnappen

VOLENDAM - Wanneer er een kans was geweest om Kras Volendam pootje te laten struikelen dan was het zaterdag 4 april wel. Dat beseften de spelers van Pals groep E&O na afloop van het gespeelde duel in Sporthal Opperdam in Volendam. Het mocht echter niet zo zijn. De wijdboeken zegevierden na 2 x 30 minuten spelen met 35 ? 33. Cruciaal moment in de wedstrijd, anderhalve minuut voor tijd bij een 33 ? 32 stand.
Reageer!

Supportersbus E&O 2 naar kwartfinale beker

EMMEN - Op donderdag 9 april aanstaande spelen de heren van Pals groep E&O 2 voor een plaats in de halve finale van het landelijke bekertoernooi in Aalsmeer tegen Fiqas Aalsmeer 2. Pals groep E&O bereikte de kwartfinale door in de 1/8 finale de nummer 6 van de Ere divisie vd. Voort Quintus uit te schakelen. In de kwartfinale is de nummer vier van de Eerste Divisie, Fiqas Aalsmeer 2, de tegenstander. Pals groep E&O 2 is zeker van plan om weer voor een stunt te zorgen. Daarom een oproep aan leden, vrijwilligers, sponsors en supporters om op 9 april onze mannen in Aalsmeer te ondersteunen.
Reageer!

Nederlands Juniors team begint WK-kwalificatietoernooi

EMMEBN - Van 10 tot en met 12 april moet het gebeuren voor de heren Juniors in Emmen. De selectie van coach Patrick van Olphen hoopt zich volgend weekend tijdens het WK-kwalificatietoernooi te plaatsen voor de eindronde. Komende maandag komt de selectie al bij elkaar om zich optimaal voor te kunnen bereiden op het evenement. "We hebben nog vijf dagen om een team te smeden, echt met teamwerk bezig te zijn. Dan moeten we vrijdag klaar zijn voor de wedstrijd van de waarheid tegen IJsland" aldus Van Olphen, die zijn selectie inmiddels bekend heeft gemaakt.
Reageer!

Uitwedstrijden Dames en Heren Pals Groep E&O

EMMEN - De dames van Huyser E&O en de heren van Pals groep E&O staan komend weekend voor een lastige klus. De dames spelen in Den Haag tegen Wings, de heren reizen af naar Volendam. De dames staan in Play-down groep op een vierde en laatste plaats met drie punten uit twee wedstrijden. Wings staat derde met hetzelfde aantal punten maar met een beter doelsaldo. Na de sensationele thuisoverwinning van de heren van Palsgroep E&O is Kras Volendam waarschijnlijk extra gebrand op een goed resultaat in de return wedstrijd. Een gemakkelijk avondje zal het niet worden voor de heren maar Pals groep E&O heeft vaker laten zien dat het op niet verwachte momenten in staat is om te stunten. Succes aan allen!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda