Handbal

Pals groep E&O geeft niets kado aan jubilerend HARO

EMMEN - De felicitaties aan het jubilerende HARO voor het 5 jarig bestaan. Maar de punten nemen we wel mee naar Emmen. Dat was zaterdagavond de missie van de heren van Pals groep E&O. Een missie die, gezien de 23 ? 40 einduitslag op het scorebord, als geslaagd mag worden beschouwd. Met vooral dank aan keeper Marco Woltersom die in de eerste helft, met 15 stops, een puike partij keepte. Zijn collega?s in het veld zijn hem waarschijnlijk zeer dankbaar zijn wanneer hij deze vorm nog, zeg maar een weekje, weet vol te houden.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up in tweede helft langs Hellas

ZWARTEMEER - Hurry Up heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen het Haagse Hellas met 37-29 gewonnen. De mannen van trainer Joop Fiege namen pas in de tweede helft afstand van de nummer acht van de eredivisie. De Zwartemeerders speelden slordig en onrustig, waardoor de bezoekers uit Den Haag lange tijd konden bijblijven. Bij rust stond het 19-17. Ook in de tweede helft liet Hurry Up niet zijn beste spel zien. Bij 24-24 kwam Hellas weer op gelijke hoogte. Pas daarna werd Hurry Up wakker en wist het de voorsprong gestaag uit te bouwen. Door de zege blijven de Zwartemeerders koploper in de eredivisie.
Reageer!

Handbalsters spelen gelijk tegen Noorwegen

ROTTERDAM - De Nederlandse handbalsters hebben zondag voor een puike prestatie gezorgd door in de tweede oefenwedstrijd Olympisch en Europees kampioen Noorwegen een gelijkspel (31-31) af te dwingen. Het resultaat geeft hoop voor het wereldkampioenschap dat in december in Brazili? wordt gehouden. Indien Oranje daar bij de beste zeven eindigt, zijn ook de kansen op deelname aan de Olympische Spelen in Londen 2012 nog volop aanwezig.
Reageer!

Handbalsters winnen opnieuw van Tunesi

NIEUWEGEIN - De Nederlandse handbalsters hebben donderdagavond de tweede oefenwedstrijd tegen Tunesi? met ruim verschil gewonnen. Na de 34-30 van een dag eerder in Arnhem, werd het donderdagavond in Nieuwegein 33-22. Lois Abbingh werd aan Oranje-zijde topscoorster met zes treffers. Zaterdag en zondag speelt de ploeg van bondscoach Henk Groener in het Topsportcentrum Rotterdam twee keer tegen Olympisch en Europees kampioen Noorwegen.Groener was na afloop van de tweede ontmoeting met de vice-kampioen van Afrika tevreden over het vertoonde s pel. Zijn speelsters hadden geleerd van de fouten die in het eerste treffen waren gemaakt. ,,Met name de dekking was nu beter verzorgd??, zei hij.
Reageer!

Handbalsters winnen eerste oefenduel met Tunesi

ARNHEM - Het Nederlands vrouwenhandbalteam heeft woensdagavond de eerste van twee oefenwedstrijden tegen Tunesi? winnend afgesloten. In de sfeervolle sporthal Elderveld in Arnhem was het na het laatste fluitsignaal 34-30 (15-17) voor de ploeg van bondscoach Henk Groener. Donderdag spelen beide landenteams opnieuw tegen elkaar, dan in sporthal Galecop in Nieuwegein. Nadat vrijdag Tunesi? en Noorwegen elkaar hebben getroffen, staan voor het weekeinde twee duels tussen Oranje en de regerend Olympisch en Europees kampioen uit Scandinavi? op het programma, zaterdagavond (20.00 uur) en zondagmiddag (14.00 uur) dan in het Topsportcentrum Rotterdam.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up zaterdag thuis tegen Hellas

ZWARTEMEER - Voor Kremer / Hurry-Up staat er zaterdagavond een thuiswedstrijd op het programma. De tegenstander is Hellas, een ploeg die vorig seizoen gepromoveerd is naar de eredivisie. Vorige week ging de promovendus fors onderuit bij Pals groep E & O. Momenteel staat het team uit Den Haag op de achtste plaats in de competitie. Kremer / Hurry-Up speelde afgelopen zaterdag tegen Eurotech Bevo Hc en nam na een tumultueuze slotfase de punten mee naar Zwartemeer. Ronald Suelmann en Nick Masmeijer kregen in de laatste minuut een rode kaart gepresenteerd. Masmeijer kreeg een directe rode kaart en moet vrezen voor een schorsing. Aanstaande zaterdag is de 21-jarige Hagenaar nog wel van de partij. De wedstrijd begint zaterdag om 20.30 uur.
Reageer!

Voorverkoop handbalderby van start

ZWARTEMEER - De handbalderby tussen Kremer/Hurry-Up en Pals Groep E&O staat voor zaterdag 29 oktober op het programma. Zaterdag 15 oktober begint de voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe en in de Hurry-Up kantine. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden. Voorverkoop handbalderby van start vrijdag 14 oktober 16:31 ZWARTEMEER - De handbalderby tussen Kremer/Hurry-Up en Pals Groep E&O staat voor zaterdag 29 oktober op het programma. Zaterdag 15 oktober begint de voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe en in de Hurry-Up kantine. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.
Reageer!

Pals groep E&O werkt aan doelsaldo tegen Hellas

EMMEN - Een wedstrijd die nooit een wedstrijd is geweest. Zo kan de ontmoeting tussen Pals groep E&O en Hellas wellicht het best worden omschreven. E&O, de nummer 2 van de ranglijst, nam het zondagmiddag thuis op tegen de nummer 8 Hellas. E&O begon sterk aan de wedstrijd en nam een 4?0 voorsprong voordat Hellas in de 6e minuut iets terug kon doen. Echter toen was het kwaad al geschied voor de ploeg van trainer Nico Stet. Die nam bij een 7?3 stand in de 11e minuut nog wel een time out maar het was vechten tegen de bierkaai.
Reageer!

Belangrijke winst Kwebbel E&O tegen Kwiek

EMMEN - De dames van Kwebbel E&O hebben zondag in eigen huis een belangrijke overwinning behaald op rivaal Gibo groep Kwiek. Na een 13?11 voorsprong bij rust stond er na 60 minuten spelen 21?19 als eindresultaat op het scorebord. Het was een echt degradatieduel in de Sporthal Angelslo in Emmen. Veel strijd, veel fouten maar weinig goed handbal. Kwiek was in de openingsfase duidelijk beter bij de les dan E&O en nam dan ook een 1 ? 4 voorsprong.
Reageer!

E&O start Jeugd Blessure Preventie Plan

EMMEN - Met de opzet van een Jeugd Blessure Preventie Plan voor de D, C, B, en A jeugd heeft de handbalvereniging E&O heeft een grote stap gezet in het begeleiden van haar jeugdleden. Handbal is een blessuregevoelige sport en er wordt steeds meer belasting gevraagd door o.a. meer trainingen in de week, spelers die dubbel spelen, trainingen bij nationale- regionale selecties en door sport op school. Als de jeugd in de club de toekomst heeft is het van belang om ze goed te blijven volgen. Startsein van het plan was woensdag 12 oktober met een fitheidstest in het Multidisciplinaire Paramedisch
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda