Handbal

Sneu verlies Pals groep E&O

EMMEN - Zaterdag was Tongeren, de Belgische kampioen en bekerwinnaar, te gast in Emmen. Dit in het kader van de Belgisch/Nederlandse topcompetitie oftewel de Beneliga. De beginfase van het duel ging tot de stand van 4 ? 4 gelijk. Vervolgens namen de gasten het initiatief en kwam op een drie punten voorsprong, 4?7 en 5?8. Tijd voor Pals groep E&O coach Peter Portengen om een time out te nemen. Gevolgen had het niet direct want tot aan 7?10 bleef het verschil drie punten.
Reageer!

Mannak/ Hurry Up wederom net geen punten?

ZWARTEMEER - Na een zenuwachtig begin van beide kanten met veel balverlies en gemiste kansen stond het na 20min 8-9. Ondanks een wederom goed keepende Bart van Huisstede was de ruststand 13-11 in het voordeel van Loreal. Meteen in de 2e helft kreeg Hurry-up een opleving en trok de wedstrijd binnen 8min weer naar zicht toe mede dankzij 3 goals op rij van de teruggekeerde Arjan Berens. Doordat er in de 2e helft aan beide kanten wat 2min tijdstraffen werden uitgedeeld, kwamen beide teams moeilijk in hun spel. In de slotseconden kon hurry-up nog gelijk maken maar verzuimde in de afspeelpass. Eindstand 31-30. Topscoorders: Ronald Suelmann 6, Arjan Berens 5, Edwin de Raad 5, Mart Aalderink 4
Reageer!

Pals groep E&O ? Tongeren (BEL)

EMMEN - Zaterdag maakt Pals groep E&O haar debuut in de BENELIGA. Dat gebeurt om 20.00 uur in een thuiswedstrijd tegen United HC Tongeren, de landskampioen en bekerwinnaar uit Belgi?. De BENELIGA is een toernooi tussen de top 4 van Belgi? en Nederland. Het Belgische Sasja werd het afgelopen seizoen winnaar van de eerste editie.
Reageer!

Leon van Schie cirkelspeler van het jaar

EMMEN - Vrijdagavond tussen de twee supercup wedstrijden door zijn de handballers en handbalsters alsmede ook de trainers van het jaar bekend gemaakt. Bij de heren gingen zeven van de acht te behalen prijzen naar spelers van Aalsmeer. Pals groep E&O speler Leon van Schie verstoorde het feestje van Aalsmeer door de prijs van beste cirkelspeler in de wacht te slepen. Van Schie maakt het afgelopen seizoen de overstap van Hellas (Den Haag) naar Pals groep E&O.
Reageer!

Heren Pals groep E&O blijven ongeslagen

ROTTERDAM - Kampioen wordt je door ook mindere wedstrijden in winst om te zetten. Het verzet van HAR&O in eigen huis was groot en het spel van Pals groep E&O niet goed. Toch werd er met 27 ? 30 gewonnen en dat is waar het om gaat. Het komend weekend is er zowel bij de dames als bij de heren geen competitie. Dit i.v.m. de supercup. Op 26 september kan Pals groep E&O de borst nat maken wanneer het sterk vd. Voort Quintus op bezoek komt in de Ben Kwijt Arena.
Reageer!

Heren 2 Pals groep E&O starten met winst

EMMEN - Ook het tweede herenteam van Pals groep E&O is begonnen aan de competitie in de Eerste divisie. In de Ben Kwijt Arena was het tweede team van Kras Volendam de tegenstander. Het team van coach Edwin Boxem trok in de slotfase de overwinning naar zich toe, 39 ? 31.
Reageer!

Opnieuw winst voor heren Pals Groep E&O

ROTTERDAM - Mooi en goed was het allemaal niet wat de heren van Pals groep E&O zaterdagavond in Rotterdam tegen HAR&O lieten zien. Maar uiteindelijk telt er maar ??n en dat zijn de twee punten. Die gingen naar 60 minuten handbal gewoon mee in de bus van Lanting Reizen naar Emmen, 27 ? 30.
Reageer!

Huyser E&O ook te sterk voor Gibo Groep Kwiek

EMMEN - De tegenstand van Gibo Groep Kwiek was duidelijk groter dan dat van B.F.C. het eerste competitieduel tegen B.F.C. Maar ook de dames uit Raalte waren niet in staat de ongeslagen status van Huyser E&O teniet te doen. In de Ben Kwijt Arena in Emmen won de thuisploeg na een 10 ? 10 ruststand uiteindelijk met 28 ? 23. Het was een rommelige wedstrijd met veel technische fouten aan beide kanten.
Reageer!

Handbaluitslagen Eredivisie en eerste divisie

DAMES EREDIVISIE Dalfsen - Academisch team 25 - 27 Hellas - Venus/Nieuwegein uitgesteld Huyser/E en O - GIBO Groep/Kwiek 28 - 23 GoconnecIT/Fortissimo - V.O.C. 17 - 25 AAC 1899 - Open Line/BFC 27 - 29 Zeeman Vastgoed/SEW - vd Voort/Quintus 31 - 23 HEREN EREDIVISIE Loreal - KRAS/Volendam 23 - 38 HA R&O - Pals Groep/E en O 27 - 30 vd Voort/Quintus - Hellas 35 - 26 FIQAS/Aalsmeer - Eurotech/Bevo H.C. uitgesteld Mannak/Hurry Up - Limburg Lions 27 - 31 HEREN 1e DIVISIE Pals Groep-E en O 2 - KRAS/Volendam 2 39 - 31 RED/RAG-Tachos - Schuytgraaf-Swift A 22 - 23 Eurotech-Bevo HC 2 - Internos 32 - 31 D.S.S. TB Europe - M.H.V. ?81 26 - 23 Hercules FIQAS - Aalsmeer 2 30 - 30 White Demons - P.S.V. 21 - 24 Venus/Nieuwegein - Limburg Lions 2 26 - 27
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda