Handbal

Gaat Hurry Up opnieuw naar de Eredivisie?

ZWARTMEER - Vanavond kunnen de heren van handbalvereniging Hurry Up uit Zwartmeer promotie naar de Eredivisie veilig stellen. In Sporthal Elderveld in Arnhem wordt vanavond de beslissingswedstrijd gespeeld om het kampioenschap van de Eerste Divisie A. De tegenstander van de handbaltopper uit Zwartemeer is het Limburgse Loreal. De ploeg uit Venlo die 2 wedstrijden voor het einde van de competitie nog met 4 punten voorstond, verloor de laatste twee wedstrijden waardoor Hurry Up op de valreep op gelijke hoogte wist te komen.
Reageer!

Heren 2 Pals Groep E&O weer in voor een stunt?

HEREN 2 PALS GROEP E&O WEER IN VOOR STUNT? EMMEN - De heren van Pals groep E&O 2 spelen vanavond (donderdag) in Aalsmeer tegen Fiqas Aalsmeer 2 voor een plaats in de halve finale van het bekertoernooi. Is de ploeg van coach Edwin Boxem tegen de nummer 4 van de Eerste divisie, net als tegen Hurry Up en vd. Voort Quintus, weer in staat om voor een stunt te zorgen? De wedstrijd in Sporthal De Bloemhof begint om 20.00 uur. Pals groep E&O doet nog op twee fronten mee in het bekertoernooi. Volgende week donderdag (16 april) speelt heren 1 in en tegen Volendam. Pikant detail, net als afgelopen zaterdag tegen Volendam staat ook deze wedstrijd onder leiding van het arbitrale duo Bol & van Eck. Het aanvangstijdstip in Sporthal De Seinpaal is 20.00 uur.
Reageer!

Jan Seubring verenigingsmanager E&O

EMMEN - Jan Seubring krijgt een nieuwe functie binnen de vereniging. Jan neemt de taak van verenigingsmanager op zich. In deze nieuwe rol wordt Jan de spil van de vereniging die zich bezig gaat houden op nagenoeg alle terreinen zoals commercie, technisch, jeugd, horeca en accommodatie. De functie gaat per direct in. Jan blijft naast zijn functie als verenigingsmanager ook gewoon lid van de commerci?le commissie.
Reageer!

WK kwalifikatie handbalwedstrijden in Emmen

EMMEN - Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april 2009 zal in sporthal Angelslo in Emmen het WK-kwalificatietoernooi voor heren <21 worden gehouden. Met Marco Woltersom, Johan Bos, Joeri Verjans en Iso Sluijters is Pals groep E&O hofleverancier van Jong Oranje. Voor de sportliefhebbers in Emmen en Omstreken een unieke gelegenheid om de grootste talenten van het land eens aan het werk te zien.
Reageer!

Beslissingswedstrijd Mannak Hurry Up - Loreal

ZWARTEMEER - Woensdag 15 april aanstaande spelen de heren van Mannak/ Hurry Up uit Zwartemeer het beslissingsduel in Arnhem tegen Loreaal uit Venlo. De winnaar van deze wedstrijd promoveert rechtstreeks naar de Eredivisie. Voor het dorp en de club uit Zwartemeer een geweldige prestatie!
Reageer!

DOS kampioen

EMMER COMPASCUUM - De handbaldames van DOS uit Emmer-Compascuum wonnen de laatste thuiswedstrijd van RSC met 34-16 en behaalden daarmee het kampioenschap in de Regioklasse A. In een versierde en goed gevulde sporthal De Klabbe werd het al snel duidelijk dat RSC het kampioensfeest niet in de weg stond. De gasten konden tot 3-2 even in de buurt blijven maar daarna maakte DOS grote sprongen. Na 8-2, 12-4, 18-5 werd de ruststand bepaald op 21-7 en daarmee was de spanning uit de wedstrijd.
Reageer!

PALS GROEP E&O MAAKT INDRUK

VOLENDAM - De heren van Pals groep E&O blijven vriend en vijand verbazen. Afgelopen zaterdag stond in Volendam de ontmoeting met de lokale handbaltrots op het programma. Het werd een bizarre partij handbal waarbij Pals groep E&O aan het eind net aan de verkeerde kant van de score belande, 35 - 33. Pals groep E&O maakte indruk in de Sporthal Opperdam. De trots van Emmen & Omstreken ging furieus van start en nam een 0 - 2 voorsprong.
Reageer!

Dames Huyser E&O doen goede zaken in Den Haag

DE HAAG - De dames van Huyser E&O hebben dit weekend goede zaken gedaan door in Den Haag tegen Wings met 16 - 22 te winnen. Huyser E&O speelde vooral in de verdediging een ijzersterke wedstrijd. Tel daar bij op de terugkeer van Lois Abbingh (scoorde net als Nicol Kooiker zes treffers) en je weet dat de zon weer een beetje gaan schijnen voor de dames. Eerst volgende wedstrijd voor de dames is op zaterdag 18 april uit tegen B.F.C.
Reageer!

Pals groep E&O laat Kras Volendam ontsnappen

VOLENDAM - Wanneer er een kans was geweest om Kras Volendam pootje te laten struikelen dan was het zaterdag 4 april wel. Dat beseften de spelers van Pals groep E&O na afloop van het gespeelde duel in Sporthal Opperdam in Volendam. Het mocht echter niet zo zijn. De wijdboeken zegevierden na 2 x 30 minuten spelen met 35 ? 33. Cruciaal moment in de wedstrijd, anderhalve minuut voor tijd bij een 33 ? 32 stand.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda