Handbal

Handbaluitslagen weekend 14/15 mei

Eredivisie dames E en O - D.S.S. 39 ? 22 V.O.C. - Hellas 26 ? 24 Dalfsen - Nieuwegein 35 ? 22 Fortissimo - Kwiek 23 ? 15 Eredivisie heren kampioensgroep Hurry Up - Aalsmeer 30 - 30 E en O - Quintus 25 - 27 Volendam - Limburg Lions 28 - 33
Reageer!

Kremer / Hurry-Up zaterdag tegen FIQAS Aalsmeer

ZWARTEMEER - Nadat Kremer / Hurry-Up op spectaculaire wijze de bekerfinale wist te halen ten koste van Vos Investment Lions, staat zaterdag het volgende duel alweer op het programma. FIQAS Aalsmeer komt zaterdag op bezoek in sporthal de Eendracht. Het duel tussen de brigades van Joop Fiege en Ren? Romeijn is van cruciaal belang voor de race om de landstitel. Wanneer Kremer / Hurry-Up zaterdag de punten in Zwartemeer weet de houden dan kan Aalsmeer de finalewedstrijden om het landskampioenschap vergeten. Quintus, E & O of Lions kunnen dan de 2e plek van de Noord-Hollandse formatie overnemen.
Reageer!

Handbalfinale Nederlands Handbal Verbond Drents onderonsje

AALSMEER - Pals Groep E&O heeft donderdagavond voor een enorme stunt gezorgd door in de halve finale van de strijd om de NHV Beker in en tegen Aalsmeer na een 11-6 achterstand uiteindelijk met 24-19 te winnen. Doordat Kremer/Hurry Up uit Zwartemeer disndagavond in eiegn hal nipt met 29-28 van Limburg Lions wist te winnen zal de finale op dinde4rdag 2 juni (hemelvaartsdag) in Almere een volledig Drents onderonsje worden. Hurry Up tegen Pals Groep E&O.
Reageer!

Kremer/Hurry Up in bekerfinale

ZWARTEMEER - Kremer/Hurry Up heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de finale van het beker toernooi. De herenhandballers uit Zwartemeer wonnen na een spectaculair duel met 29-28 van Vos Investment Lions. De finale is op 2 juni in Almere. De tegenstander is dan Fiqas Aalsmeer of Pals Groep E & O. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.
Reageer!

Handbalnieuws E&O

EMMEN - Hier volgt het laatste nieuws van handbalvereniging E&O uit Emmen.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up dinsdag uit op revanche

ZWARTEMEER - De heren van Kremer / Hurry-Up hebben zaterdagavond een forse nederlaag geleden in aanloop naar het bekerduel van dinsdag. In het Limburgse Geleen werd de formatie van Joop Fiege met 34-21 naar huis gestuurd. In de eerste helft ging de wedstrijd lange tijd gelijk op, totdat Lions middels een slofoffensief de ruststand bepaalde in 18-14. Daarna liep het bij de Zwartemeerders voor geen meter, in de laatste 20 minuten werd er maar ??n keer het net gevonden. Uiteindelijk resulteerde dit in een terechte 34-21 nederlaag.
Reageer!

De handbalweek van RTV Drenthe

ASSEN - De nationale handbalcompetitie en het bekertoernooi naderen hun ontknoping. Radio Drenthe zal in extra uitzendingen van De Sportavond van Drenthe hiervan verslag doen. De heren van E&O uit Emmen hebben nog steeds kans op het bereiken van beide finales, terwijl de mannen van Hurry Up uit Zwartemeer strijden voor een plaats in de finale van het bekertoernooi. Voor beide Drentse clubs valt de beslissing binnen een week.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up wacht dubbele ontmoeting met Vos Investment Lions

ZWARTEMEER - Komende week staat er voor Kremer / Hurry-Up een tweeluik op het programma met Vos Investment Lions. Zaterdag reist de selectie van Joop Fiege voor de play-offs af naar Geleen en dinsdag wacht de ?return? voor beker in sporthal de Eendracht.
Reageer!

E&O Nieuws

EMMEN - Hier volgt het laatste nieuws van Handbalvereniging E&O uit Emmen.
Reageer!

Pals groep E&O wint weer van Hurry Up

EMMEN - De heren van Pals groep E&O hebben zondagmiddag in de Ben Kwijt Arena in Emmen met 28 ? 23 gewonnen van Kremer Hurry Up. Was de ploeg uit Zwartemeer in de reguliere competitie twee keer te sterk. In de kampioensgroep, wanneer het er echt om gaat, was E&O twee keer duidelijk de bovenliggende partij. Technisch was het niet altijd even hoogstaand wat beide ploegen lieten zien. Maar aantrekkelijk voor het publiek was het zeker we. Karakter, passie en inzet warende ingredi?nten van deze streekderby.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda