Handbal

De handbalweek van RTV Drenthe

ASSEN - De nationale handbalcompetitie en het bekertoernooi naderen hun ontknoping. Radio Drenthe zal in extra uitzendingen van De Sportavond van Drenthe hiervan verslag doen. De heren van E&O uit Emmen hebben nog steeds kans op het bereiken van beide finales, terwijl de mannen van Hurry Up uit Zwartemeer strijden voor een plaats in de finale van het bekertoernooi. Voor beide Drentse clubs valt de beslissing binnen een week.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up wacht dubbele ontmoeting met Vos Investment Lions

ZWARTEMEER - Komende week staat er voor Kremer / Hurry-Up een tweeluik op het programma met Vos Investment Lions. Zaterdag reist de selectie van Joop Fiege voor de play-offs af naar Geleen en dinsdag wacht de ?return? voor beker in sporthal de Eendracht.
Reageer!

E&O Nieuws

EMMEN - Hier volgt het laatste nieuws van Handbalvereniging E&O uit Emmen.
Reageer!

Pals groep E&O wint weer van Hurry Up

EMMEN - De heren van Pals groep E&O hebben zondagmiddag in de Ben Kwijt Arena in Emmen met 28 ? 23 gewonnen van Kremer Hurry Up. Was de ploeg uit Zwartemeer in de reguliere competitie twee keer te sterk. In de kampioensgroep, wanneer het er echt om gaat, was E&O twee keer duidelijk de bovenliggende partij. Technisch was het niet altijd even hoogstaand wat beide ploegen lieten zien. Maar aantrekkelijk voor het publiek was het zeker we. Karakter, passie en inzet warende ingredi?nten van deze streekderby.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up zondag tegen Pals Groep E & O

ZWARTEMEER - De mannen van Joop Fiege spelen zondag de derby van het Noorden tegen Pals Groep E & O. Het belooft ook dit keer weer een spannend treffen te worden tussen beide Drentse handbalbolwerken. De ziekenboeg bij de Zwartemeerders is zo goed als leeg, hierdoor kunnen ze voor het eerst sinds lange tijd weer beschikken over een volledig fitte selectie. Vorige week was Kremer / Hurry-Up dichtbij een stunt tegen Volendam, in de laatste tien minuten werd er door enkele persoonlijke fouten net naast de zege gegrepen. Pals Groep E&O won daarentegen knap van Vos Investment LIONS. De formatie uit Emmen kan zich nog plaatsen voor de finalewedstrijden om het landskampioenschap, Kremer/Hurry-Up is hiervoor al uitgeschakeld.
Reageer!

Oranje -19 verliest van Rusland

LEEK ? Vanavond speelden de Nederlandse handbaltalenten <19 hun tweede wedstrijd op het EK voorbereidingstoernooi in Sportcentrum Leek. Nadat gisteren van het seniorenteam van China werd verloren, was vandaag ook Rusland te sterk. Bij rust had Oranje een mooie voorsprong opgebouwd. Bij het rustsignaal was de stand 18-16. Na rust nam Rusland het initiatief over en won uiteindelijk met 31-36.
Reageer!

Pals Groep E&O - Kremer Hurry Up vervroegd naar 14.30 uur

EMMEN - Komende zondag staat de vierde derby van dit seizoen op het programma. In de "Ben Kwijt" Arena zal het team van Trainer/coach Arthur Langedijk het op moeten nemen tegen buur Kremer Hurry Up. In de eerste wedstrijd in de kampioensgroep won Pals Groep E&O nipt van Hurry Up. Onze heren wonnen afgelopen week enigszins verrassend van de Limburg Lions en moeten nu proberen om deze lijn door de zetten in de laatste drie wedstrijden. Hurry Up, dat weer steeds beter in vorm komt, verloor afgelopen week van koploper Volendam. Voor Pals Groep E&O is er nog steeds de mogelijkheid om de finale omde landstitel te spelen. Kom onze heren daarom, met veel toeters en bellen, aanmoedigen in deze derby! Ze zullen het nodig hebben! LET OP: de wedstrijd is vervroegd naar 14.30 uur.
Reageer!

Loting EK -19 en kwalificatie EK 2012

LEEK ? Op het mooie landgoed Nienoord in het Groningse Leek vond vanmiddag de loting voor het EK <19 en de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2012 plaats. EHF-President Tor Lian en EHF-Secretary General Michael Wiederer waren speciaal hiervoor naar Nederland gekomen. De eerste loting was die voor de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2012. Jan Tuik Chairman Competition Commission was samen met Michael Wiederer verantwoordelijk voor de loting. Zij werden hierbij ondersteund door speelsters van Oranje <19 Angela Malestein en Larissa van Dorst.
Reageer!

Aanvang Pals groep E&O ? Kremer Hurry Up vervroegd

EMMEN - Komende zondag 1 mei staat in de Ben Kwijt Arena in Emmen de streekderby in de kampioensgroep tussen Pals groep E&O en Kremer Hurry Up op de agenda. Op verzoek van RTV Drenthe is het aanvangstijdstip van het duel vervroegd naar 14.30 uur
Reageer!

Pals groep E&O toont karakter en verslaat Lions

EMMEN - Pals groep E&O, door velen op- en afgeschreven in de kampioensgroep, doen door een 26 ? 25 thuisoverwinning tegen Vos Investment Lions weer helemaal mee voor een plaats in de finale om de landstitel. De winst tegen de nummer 2 uit Geleen was er ??n op basis van karakter en inzet. Zowel in de eerste als in de tweede helft kantelde de wedstrijd. De Lions kwam in de eerste helft op een 6 ? 10 voorsprong. Maar mede door de uitblinkende Lars S?rensen, die zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde, kwam E&O terug tot 11 ? 11 en wist het zelfs met een voorsprong (14 ? 12) de rust in te gaan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda