Handbal

Afscheid Edwin Renting

EMMEN - Na afloop van de wedstrijd Pals groep E&O ? Loreal werd er afscheid genomen van Edwin Renting. De robuuste cirkelspeler maakte op 16 jarige leeftijd de overstap van Exito Sleen naar Emmen. In 12 jaar groeide Renting uit tot ??n van de symbolen van het Emmense handbalbolwerk. Daarnaast was hij, door zijn nuchtere karakter, ook zeer geliefd binnen de vereniging.
Reageer!

Sterke seizoensstart dames Huyser E&O

EMMEN - De handbaldames van Huyser E&O zijn het seizoen sterk begonnen. In de eigen Ben Kwijt Arena werd het Limburgse B.F.C. na een 17 ? 11 ruststand uiteindelijk met maar liefst 36 ? 23 verslagen. Dat het een zo?n eclatante overwinning zou worden was in het begin van het duel zeker niet te zien. De gasten uit Beek namen een 0 ? 2 voorsprong en de thuisploeg had de grootste moeite om te scoren. Pas in de 5e minuut bracht Karin Veltrop de eerste treffer op het scorebord (1 ? 2). Vervolgens moest er nog vijf minuten worden gewacht op treffer nummer twee (2 ? 4) die op naam kwam van Mur?l Messchaert.
Reageer!

Huyser E&O ? HV B.F.C.

EMMEN - De dames van Huyser E&O openen zaterdag het seizoen 2009-2010 met een thuiswedstrijd tegen HV B.F.C. De ploeg van trainer/coach Joop Fiege hebben de voorbereiding uitstekend afgesloten met een eerste plaats tijdens een toernooi in het Duitse Coesfeld afgelopen zondag. Zaterdag moet blijken of de goede voorbereiding kan worden omgezet in een goede start van de competitie. Om iedereen de gelegenheid te geven om kennis te maken met het vernieuwde Huyser E&O is de toegang zaterdag gratis! Aanvang van het duel in de Ben Kwijt Arena in Emmen is 20.00 uur en de toegang is GRATIS!
Reageer!

Goede overwinning heren Pals groep E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O hebben het oefenduel woensdag tegen het sterke VFL Edewecht met 36 ? 32 gewonnen. Tegen de ploeg uit de 2e bundesliga waren Erik Huizing en Iso Sluijters met beiden zes treffers de topscoorders.
Reageer!

Versterking voor Dames DOS

EMMER COMPASCUUM - De dames van DOS uit Emmer-Compascuum hebben zich op de valreep nog versterkt met Fragette Jagt. De 15-jarige cirkelloopster speelde vorig seizoen voor HARO uit Rotterdam in de hoofklasse B en maakt inmiddels deel uit de nationale Youth selectie.
Reageer!

Fokke de Vries handbaltoernooi Hurry Up

ZWARTEMEER - Op zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus vind het jaarlijkse Fokke de Vries Handbal toernooi plaats in sporthal de Eendracht te Zwartemeer. Na de feestvreugde na het behalen van het kampioenschap in de eerste divisie maken de heren zich op voor de zeer zware competitie in de ere divisie. Ook voor de dames zal het een spannende competitie zijn met als inzet het kampioenschap. Het afgelopen seizoen eindigden de dames op de tweede plaats.
Reageer!

Dames Huyser E&O winnen toernooi in Bremen

Met het winnen van het Werder Bremen toernooi hebben de dames een succesvolle vierdaagse trainingsstage in Duitsland afgesloten. Op de slotdag stond er een toernooi op het programma met deelname van MTV Rohrsen, Werder Bremen 2 en HSG Heidmark. De uitslagen waren als volgt:
Reageer!

Pals groep E&O knokt zich naar overwinning

EMMEN - Voor de tweede keer binnen een week stonden Pals groep E&O en het Duitse Ibbenburen tegen over elkaar. Dit keer met Emmen als speellocatie. Voor de tweede keer ook eindigde de wedstrijd in een overwinning voor de ploeg van trainer/coach Peter Portengen, 32 - 30 Het was een zwaar bevochten zege in de Ben Kwijt Arena. Naast de zes Jong Oranje gangers ontbraken Niek Bezoen en Karim Tamim ook nog eens vanwege blessures. Tot aan de 20ste minuut ging het gelijk op, 11 ? 11. Vervolgens namen de gasten afstand, 11 ? 14. E&O kwam nog iets terug maar kon niet voorkomen dat het met een achterstand (15 ? 16) de rust in ging.
Reageer!

Nederland te sterk voor Wit Rusland

De Juniors hebben hun plaatsingswedstrijd tegen Wit Rusland op overtuigende wijze weten te winnen. De basis voor deze toch wel aansprekende overwinning werd in de eerste helft gelegd. De mannen van Gino Smits begonnen sterk aan deze wedstrijd. De Wit Russen hebben slechts ??n keer aan de goede kant van de score gestaan: 0-1. Daarna nam Nederland het heft in handen. Met snel en gevarieerd aanvalsspel werd de tegenstander overbluft, dit resulteerde in een voorsprong van 13-9 halverwege en de uiteindelijke ruststand van 21-17. Het aanvalsrendement van de Nederlandse ploeg lag in de eerste 30 minuten op 72%.
Reageer!

Dames Huyser E&O spelen gelijk op trainingskamp

BREMEN - De dames van Huyser E&O hebben op de eerste dag van het trainingskamp in het Duitse Bremen met 24 ? 24 gelijk gespeeld tegen Werder Bremen. Topscoorders aan Emmense kant waren Muri?l Messchaert met 7, Nicole Kooiker met 5 en Thorey Rosa Stefansdottir met 4 treffers. Zondagavond keren de dames terug in Emmen. De eerste competitiewedstrijd staat voor zaterdag 29 augustus op de agenda wanneer B.F.C. om 20.00 uur te gast is in de Ben Kwijt Arena in Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda