Handbal

Patrick Miedema naar Palsgroep E&O

EMMEN - Patrick Miedema is de eerste aanwinst van Pals groep E&O voor het komende handbalseizoen. De 20 jarige rechtshandige speler, die op meerdere posities uit de voeten kan, komt over van Kras Volendam. Miedema maakte sinds 2009 deel uit van de eerste selectie van de huidige landskampioen. Daarvoor kwam hij uit voor Venus Nieuwegein.
Reageer!

Mike van Rooden nieuwe damestrainer

EMMEN - Mike van Rooden maakt de overstap van de heren van D.O.S. naar de dames van Kremer / Hurry-Up. De in Nieuw-Zeeland geboren Drent keert met zijn overstap terug op het oude nest. Van Rooden begon zijn handbal carri?re al in Zwartemeer waarna hij vervolgens de overstap maakte naar de dames van E&O. Met deze ploeg haalde hij een huzarenstukje uit door te promoveren naar de eredivisie. Vervolgens ging Van Rooden de dames van S.V.B.O. trainen en in 2008 werd hij trainer van de heren van D.O.S. Met Van Rooden denkt Kremer / Hurry-Up een uitstekende trainer te hebben die de ambitie om te promoveren naar de 1e divisie kracht bij kan zetten. Van Rooden vervangt de vetrekkende trainer/coach Hoogeveen.
Reageer!

Kremer / Hurry-Up zaterdag tegen Quintus

ZWARTEMEER ?Zaterdag speelt Kremer / Hurry-Up een uitwedstrijd tegen Quintus. De formatie uit Kwintsheul staat samen met Aalsmeer en Limburg Lions op een gedeelde 2e plaats in de play-offs. De thuiswedstrijd tegen Quintus werd onnodig verloren, maar biedt toch perspectief voor de return. Kremer / Hurry-Up verzuimde in die wedstrijd Quintus op achterstand te zetten door het missen van teveel open doelkansen. Het team van Fiege bivakkeert al een aantal weken op de laatste plaats in de kampioenspoule.
Reageer!

Pals Groep E&O maakt zich op voor tweede helft nacompetitie

EMMEN - Onze heren beginnen komende zaterdag aan de tweede helft van de play-offs. In Volendam moeten ze het opnemen tegen de koploper uit de eredivisie Volendam. Volendam wat de laatste tijd met veel blessures kampt heeft in de nacompetitie pas een wedstrijd verloren en blijft zo de favoriet voor de titel in de eredivisie. Pals Groep E&O verloor afgelopen week in een slechte wedstrijd van directe concurrent Quintus. Ook onze heren kampen met veel blessures op het einde van deze competitie. Begint alles misschien zijn tol te eisen? Toch maken onze heren nog kans op alle prijzen dit seizoen. Kom Pals Groep E&O daarom zaterdag in Sporthal Opperdam te Volendam om 19.40 uur aanmoedigen. Ze kunnen alle steun gebruiken in de resterende wedstrijden van de play-offs.
Reageer!

HandbalAcademie komt net te kort

EMMEN - In een grillige wedstrijd met twee gezichten, heeft de HandbalAcademie haar eerste halve finale van de Challenge Cup net niet in winst weten om te zetten. Het talententeam van Monique Tijsterman verloor nipt met (15-16) 32-33 van Muratpasa Belediyesi SK, haar fysiek sterke opponent uit Turkije. Door achtereenvolgens het Belgische HC Rhino, Colegio de Gaia uit Portugal en het Tsjechische Sokol Pisek te verslaan, heeft de talentvolle selectie van de HandbalAcademie inmiddels de halve finale van de Europese Challenge Cup bereikt. Daarin moest zij vandaag aantreden tegen de Turkse dames van Muratpasa Belediyesi SK, die vorige maand het sterke Spartak Kiev uit Oekra?ne wisten te verslaan.
Reageer!

Pals groep E&O verlengt contract trainer Arthur Langedijk

EMMEN - Na afloop van de gewonnen bekerwedstrijd tegen Lions 2 werd bekendgemaakt dat Arthur Langedijk ook het komende seizoen trainer is van Pals groep E&O. De 44 jarige in Beuningen woonachtige trainer maakte het afgelopen seizoen de overstap van het Rotterdamse HARO naar Emmen. Nu bekend is dat de trainer blijft hoopt E&O binnen enkele weken meer duidelijkheid te kunnen geven over de samenstelling van de herenselectie voor het seizoen 2011-2012.
Reageer!

Pals groep E&O moeizaam naar halve finale beker

EMMEN - Echt fraai was het niet wat de heren van Pals groep E&O gisteravond thuis in de kwartfinale van het bekertoernooi tegen Vos Investment Lions 2 lieten zien. Door een zeer benauwde 36 ? 34 overwinning staat de ploeg van trainer Arthur Langedijk samen met Aalsmeer, Hurry Up en de Lions in de halve finale. Tegen de nummer 4 van de eerste divisie liet E&O het, in een zeer matig gevulde Ben Kwijt Arena, vooral in de verdediging lelijk afweten.
Reageer!

Huyser E&O stelt wederom teleur

LEEK - De dames van Huyser E&O traden woensdag in het Topsportcentrum in Leek aan voor de uitwedstrijd in de competitie tegen de Handbalacademie. Leek was de speellocatie omdat oranje onder 19 daar in april een toernooi afwerkt als voorbereiding op het EK dat in augustus in Nederland plaatsvindt. Zowel de organisatie als de wedstrijd was geen handbalpromotie. Geen muziek in de warming up geen speaker en haastig neergezette tribunes aan de lange zijde voor het toch al niet massaal aanwezige publiek. Kortom, een niet inspirerende omgeving voor een avondje handbal.
Reageer!

Huyser E&O woensdag in Leek tegen Handbalacademie

EMMEN - De dames van Huyser E&O spelen woensdag in Leek de uitwedstrijd in de competitie tegen de Handbalacademie. De wedstrijd wordt in Leek gespeeld omdat het topsportcentrum deze zomer speelstad is voor het Dames EK onder 19. Voor Huyser E&O wordt het tijd om een aansprekend resultaat te boeken. In de thuiswedstrijd tegen de Handbalacademie ging E&O met 25 ? 29 onderuit. De ploeg van trainer Jan Gerald Mulder staat op dit moment 9de met 13 punten uit 17 wedstrijden. De Handbalacademie staat 6de met 18 punten uit 16 wedstrijden. Het duel in Leek begint om 19.30 uur en staat onder leiding van het arbitrale duo van Linden en Ruijter.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda