Handbal

E&O Nieuws Dames B1 Kampoen

EMMEN - De meiden B1 zijn ongeslagen kampioen geworden in de competitie. Ze hebben 3 mooie derby?s uitgevochten met Hurry Up en twee daarvan gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. De beslissingswedstrijd tegen de kampioen van de andere poule hebben ze afgelopen zaterdag met 26-5 gewonnen van FHC. Zaterdag 9 april spelen ze het NK voor B junioren in Amsterdam.
Reageer!

Meiden B! van E&O gaan voor landskampioenschap

EMMEN - De meiden B1 zijn ongeslagen kampioen geworden in de competitie. Ze hebben 3 mooie derby?s uitgevochten met Hurry Up en twee daarvan gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. De beslissingswedstrijd tegen de kampioen van de andere poule hebben ze afgelopen zaterdag met 26-5 gewonnen van FHC. Zaterdag 9 april spelen ze het NK voor B junioren in Amsterdam.Voor een paar speelsters is het nog spannend of ze erbij kunnen zijn i.v.m. blessures.
Reageer!

Kampioenschap en promotie voor vrouwen van DOS

EMMER COMPASCUUM ? In de Hoofdklasse A hebben de handbalvrouwen van DOS op de laatste competitiedag de titel in de wacht gesleept en daarmee promoveert de ploeg van trainer/coach Paul van Gestel naar de landelijke Eerste Divisie. DOS veroverde de titel in een echte finale want in het laatste competitieduel was het Twentse Borhave met slechts ??n punt minder dan DOS de tegenstander. In een meer dan bomvolle sporthal De Klabbe in Emmer-Compascuum won DOS met 23-21 en pakte daarmee de zo begeerde titel. Het duel leverde een spannende pot handbal op en pas in de slotfase wist DOS de wedstrijd naar zich toe te trekken.
Reageer!

Offday Pals groep E&O tegen Aalsmeer

EMMEN - Een complete offday. Zo mag je de 15 ? 21 nederlaag die de heren van E&O thuis tegen Aalsmeer voor de kiezen kregen wel noemen. Met 15 treffers mag je concluderen dat het aanvallend erg mager was wat de emmenaren lieten zien. Niek Kuik (6), Erik Huizing (6) en Tommie Falke (3) waren de enige spelers die zaterdagavond het net wisten te vinden. Aalsmeer profiteerde maximaal van de zwakke vorm van E&O en liet zien dat het, na overwinningen tegen de Lions, Volendam en nu dus ook E&O, serieus een gooi naar de landstitel kan doen.
Reageer!

Handbaluitslagen 2 en 3 april

ROLDE - De dames van DOS uit Emmer Compascuum zijn zondagmiddag kampioen geworden van de hoofdklasse A door een 23-20 overwinning op naaste belager Borhave. De volledige uitslagen van zaterdag 2 en zondag 3 april zien er als volgt uit:
Reageer!

Dames DOS spelen direct duel om titel

EMMER COMPASCUUM - Komende zondag is het bijltjesdag in Sporthal De Klabbe in Emmer-Compascuum. In de laatste wedstrijd van het seizoen komt de nummer 2 Borhave op bezoek. De winnaar is kampioen van de Hoofdklasse A en promoveert naar de Eerste divisie. Een gelijkspel is ook genoeg voor DOS. Kaarten (3 euro per stuk) voor de wedstrijd, die om 13.10 uur begint, zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boud's Inn en the Read Shop. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.
Reageer!

Pals groep E&O zaterdag thuis tegen Aalsmeer

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen zaterdag, in de kampioensgroep, thuis tegen Fiqas Aalsmeer. Na de uitoverwinningen tegen de Lions en Hurry Up staat E&O er met 8 punten een tweede plaats op de ranglijst goed voor. Tegenstander Aalsmeer heeft 3 punten minder maar won het afgelopen weekend thuis wel van de koploper en huidige landskampioen Volendam. E&O ? Aalsmeer is een botsing van stijlen, zowel in karakter als spel. Iedere wedstrijd in de kampioensgroep is een finale op zich. Zeker die tegen Aalsmeer. De wedstrijd, in een ongetwijfeld volle Ben Kwijt Arena, begint zaterdag om 20.00 uur.
Reageer!

?Hurry- Up vol aan de bak?

ZWARTEMEER - Zaterdag 2 april spelen van de heren van Kremer / Hurry-Up ?tegen de Limburg Lions.Hurry-Up heeft wat recht te zetten tegen het team van de Limburg Lions. In de reguliere competitie werd er twee keer een nederlaag geleden tegen de Limburgers. Maar in de play-offs tonen de mannen van coach Rymanov niet hun beste vorm. Zo werd er verloren van E&O en Aalsmeer en kwam het tegen Quintus pas laat tot winst. Er zijn dus kansen voor de ploeg van trainer/coach Fiege. De wedstrijd begint om 20.30 uur, entree is ?7,-.
Reageer!

Pals groep E&O tegen rivaal Aalsmeer

Pals groep E&O tegen rivaal Aalsmeer Zaterdagavond zullen onze heren het in de "Ben Kwijt" Arena in Emmen op gaan nemen tegen aartsrivaal Aalsmeer. De mannen van Aalsmeer zijn de laatste tijd d? te kloppen ploeg en wisten in de nacompetitie al te winnen van de Limburg Lions en van titelkandidaat Volendam. In de reguliere competitie konden onze heren tweemaal niet winnen van Aalsmeer. In Aalsmeer werd met 31-27 verloren en in Emmen werd het 27-27. Onze heren zijn dus gewaarschuwd. Pals Groep E&O doet nog volop mee om een plek in de eindstrijd. Kom daarom zaterdagavond om 20.00 uur onze heren aanmoedigen in de "Ben Kwijt" Arena in Emmen. Onze jongens hebben de steun van de supporters hard nodig!
Reageer!

Dames Actief Klazienaveen Kampioen!

KLAZIENAVEEN - Zondag 27 maart zijn de handbaldames van Actief Klazienaveen kampioen geworden van de eerste klasse. In Dalen werd rode lantaarn drager Apollo met overmacht verslagen 42-12. Bij rust hadden de Klazienaveners een riante voorsprong weten op te bouwen, de stand was toen al 21-5. Het in grote getale meegereisde publiek kreeg na de rust een nog steeds zeer gemotiveerd Actief te zien en de trein denderde voort naar de eindstand 42-12.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda