Handbal

Pals groep E&O hofleverancier Jong Oranje

EMMEN - Woensdagmiddag heeft bondscoach Gino Smits zijn selectie bekend gemaakt waarmee hij woensdag 4 augustus naar Egypte vertrekt voor het wereldkampioenschap voor mannen U21. Met zes spelers is Pals groep E&O hofleverancier van Jong Oranje. Leon van Schie, Remco Hagen, Iso Sluijters, Joeri Verjans en de beide keepers Marco Woltersom en Johan Bos maken deel uit van de selectie. In Egypte moet Nederland het op gaan nemen tegen Zweden, Estland, Sloveni?, Libanon en Groenland. De eerste drie van deze groep plaatsen zich voor het hoofdtoernooi.
Reageer!

Voorbereiding Heren Pals groep E&O

EMMEN - De heren beginnen aanstaande maandag 27 juli om 16.00 uur aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eigen Ben Kwijt Arena is de locatie voor de eerste training. Trainer/coach Peter Portengen laat er geen gras over groeien want de tweede training staat dezelfde dag om 20.00 uur in de avond op het programma. De eerste oefenwedstrijd staat is op zaterdag 1 augustus wanneer het Duitse OHV Aurich in Emmen te gast is. De wedstrijd in de Ben Kwijt Arena begint om 18.30 uur en de toegang is gratis.
Reageer!

Remco Hagen terug bij Pals groep E&O

EMMEN - Remco Hagen maakt het komende seizoen weer deel uit van de selectie van Pals groep E&O. De opbouwer maakte na het seizoen 2007-2008 de overstap naar de Sc Magdeburg Youngsters (tweede bundesliga). De international van Jong Oranje is na Erik Huizing (Hannover), Leon van Schie (Hellas) en Elgar Feddema (TVS Neuhausen) de vierde versterking voor het team van trainer/coach Peter Portengen. De komst van Remco Hagen is mogelijk gemaakt door een sponsor van de vereniging.
Reageer!

Haron Husers naar DOS

EMMER COMPASCUUM - Met de komst van Sharon Husers heeft het damesteam van DOS uit Emmer-Compascuum zich opnieuw versterkt voor het komende seizoen in de Hoofdklasse A. Na Jenny Leutscher (Borger) is Sharon Husers de tweede nieuwe speelster. Husers speelde het afgelopen seizoen in Duitsland in de Regionalliga Nord bij SC Salzland 06. Tijdens het seizoen maakte ze sportief promotie naar de 2e Bundesliga bij HSC Magdeburg Barleben Bandits. Hoewel de 18-jarige een contract voor het komende seizoen kreeg aangeboden waren het vooral heimwee en het afronden van een studie reden om naar Emmen terug te keren. Verder ontwikkelen door te trainen en spelen met ervaren speelsters verklaren haar keuze voor het ambitieuze DOS.
Reageer!

Gastoudergezin gezocht

EMMEN - Voor een 15 jarige speelster zoekt de handvalvereniging Huyser E&O op korte termijn een gastoudergezin. Heeft u belangstelling hiervoor of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met: Joop Fiege (06-15031908) of Jan Slagter (06-10359607)
Reageer!

Dames DOS verliezen finale Nederlands Kampioenschap Beachhandbal

EMMER COMPASCUUM - De dames van DOS uit Emmer-Compascuum verloren afgelopen weekend in Scheveningen de finalewedstrijd om het kampioenschap Beachhandbal van de regerend kampioen Bentelo. DOS werd tweede in de poulewedstrijden en won in de kruisfinale van SEW. In een spannende finalewedstrijd wonnen zowel DOS als Bentelo een set. De beslissing moest via een shoot-out tot stand komen waarin Bentelo de gelukkigste was. Het tweede damesteam van DOS met uitsluitend junioren dat zich ook voor de NK had geplaatst behaalde zeer verdienstelijk tegen elke tegenstander setwinst maar eindigde uiteindelijk als vierde in de Runner Up-Cup.
Reageer!

Dames-B HVC vertegenwoordigen Noord Nederland in Scheveningen

BARGER COMPASCUUM - Twee weekenden geleden plaatsten de Dames-B van de Bargercompascumer handbalclub HVC zich voor de Nederlandse kampioenschappen Beach handbal. In de voorronden was de club de Noord-Nederlandse concurrentie in de Dames-B categorie te sterk af. De A?s eindigden helaas op een 2-de plaats. Afgelopen weekend moest de ploeg aantreden op het strand te Scheveningen. De concurrentie was zeer pittig. Van Quintus uit Kwintsheul werd gewonnen maar Loreal uit Venlo en Borhave uit Borne waren te sterk. De ploeg uit Bargercompascuum eindigde op een zesde plaats.
Reageer!

NK handbal voor scholen in Emmen

EMMEN - Bij de meisjes is de St. Gerardusschool uit Barger-Oosterveld Drents kampioen geworden en hebben zich geplaatst voor dit toernooi. Er wordt gespeeld in 4 sport hallen in de gemeente Emmen. De meisjes van de St.Gerardusschool spelen in sporthal de Meerdijk vanaf 9.30 uur. De finale's worden 's middags in sporthal Angelslo gespeeld.
Reageer!

Pals groep E&O blij met komst Leon van Schie

EMMEN - Na het onverwachte vertrek van de Deen Mads Rolander terug naar Denemarken is er nu goed nieuws te melden rondom de heren selectie van Pals groep E&O want het is de club gelukt om voor het komende seizoen de selectie te versterken met Leon van Schie.
Reageer!

Drie whoZnext-teams in de gemeente Emmen van start

EMMEN - Op woensdag 17 juni 2009 vindt de starttraining plaats van drie nieuwe whoZnext-teams. Jongeren van team Emmermeer, team Nw.Amsterdam/Veenoord en van team handbalver. Pals Groep E&O gaan met whoZnext aan de slag. De gemeente Emmen is verheugd dat er drie nieuwe en enthousiaste teams van start gaan. De whoZnext teamtraining start om 17.00 uur en de slotpresentatie van de op stapel staande activiteiten is om 20.00 uur. De pers en andere belangstellenden zijn woensdag 17 juni om 20.00 uur van harte welkom bij de slotpresentatie in de kantine van OBS Angelslo, Smedingeslag 1, 7824 HK Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda