Handbal

Dames Actief Klazienaveen Kampioen!

KLAZIENAVEEN - Zondag 27 maart zijn de handbaldames van Actief Klazienaveen kampioen geworden van de eerste klasse. In Dalen werd rode lantaarn drager Apollo met overmacht verslagen 42-12. Bij rust hadden de Klazienaveners een riante voorsprong weten op te bouwen, de stand was toen al 21-5. Het in grote getale meegereisde publiek kreeg na de rust een nog steeds zeer gemotiveerd Actief te zien en de trein denderde voort naar de eindstand 42-12.
Reageer!

Pals Groep E&O wint na zinderende derby van Hurry Up

ZWARTEMEER - De mannen van Pals Groep E&O hebben afgelopen zaterdag in de slotminuten van de wedstrijd de winst meegenomen uit Zwartemeer. Na een sterk begin van Pals Groep E&O waarin onze heren een voorsprong van 2-7 pakten, kwam Hurry Up sterk terug in de wedstrijd. Dit resulteerde in een 9-10 ruststand. In de tweede helft begon Pals Groep E&O weer sterk en liep uit naar een 11-15 voorsprong. Maar Hurry Up kwam weer terug en zelfs even op een voorsprong bij 17-16. In de laatste minuut werd de overwinning binnengesleept door Pals Groep E&O. Na deze geweldige teamprestatie hebben onze heren zich op een tweede plaats genesteld in de play offs. Komende zaterdag staat de belangrijke wedstrijd tegen Aalsmeer op het programma.
Reageer!

Vanavond handbalkraker Kremer / Hurry-Up - E&O

ZWARTEMEER ? Kop d?r veur drann. Meer dan ooit zullen de handballers van Kremer Hurry Up hun geuzenleus in de praktijk moeten brengen, willen ze ook de derde burentwist met Pals groep E & O in winst omzetten, ondanks de winst in beide voorgaande duels. Bij het eerste weerzien in Zwartemeer liet Hurry Up E & O zelfs alle hoeken van de Eendracht zien. Het werd toen 30-19.
Reageer!

Laatste kaarten voor Hurry Up - Pals Groep E&O

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor de spannende wedstrijd van komende zaterdag. Heb jij dus nog geen kaartje? Kom deze dan vrijdagavond tussen 19.00 uur en 19.30 uur kopen in de kantine van de "Ben Kwijt" Arena. Kaartjes kosten ?7,- per stuk. Dit is de laatste kans om een kaartje te kopen. Zaterdag zullen er in Zwartemeer geen kaartjes aan de deur verkocht worden. Let op! OP=OP! Onze jongens zullen de steun hard nodig hebben. Kom daarom ook gekleed in het groen of in het wit!
Reageer!

Anouk Nieuwenweg geselecteerd voor dames Youth

EMMEN - Speelster van Huyser E&O Anouk Nieuwenweg is geslecteerd voor de dames Youth. Dit team van <17 van Oranje speelt van 25 t/m 27 maart de EK kwalificatie wedstrijden in Iasi, Roemeni?. In Roemeni? zal op vrijdag tegen Armeni? gespeeld worden, zaterdag tegen Isra?l en zondag tegen gastland Roemeni?. Het is voor het eerst dat de meiden een officieel kwalificatietoernooi spelen en de spanning is dus ook groot. Coach Carolien Bandriet verwacht dat de dames zich wel kunnen plaatsen voor het EK later dit jaar in Tsjechi?. Naast E&O speelster Anouk Nieuwenweg staat ook E&O speelster Danniek Berends op de reservelijst.
Reageer!

Handbalnieuws E&O

EMMEN - Hier volgt het laatste nieuws van handbalvereniging E&O uit Emmen.
Reageer!

Dames Actief Klazienaveen spelen om het kampioenschap

DALEN - Het handbaldamesteam van Actief Klazienaveen speelt aanstaande zondag 27 maart de kampioenswedstrijd van de 1e klasse. Tegenstander zal Apollo zijn uit Dalen en deze ploeg moet gezien de stand geen probleem zijn, de ploeg uit Dalen bivakkeerd namelijk momenteel op de laatste plaats en is al zeker van degradatie.
Reageer!

Drie keer scheepsrecht voor E&O?

EMMEN - Wordt het zaterdag drie keer scheepsrecht voor de heren van Pals groep E&O? Dan staan de emmenaren namelijk voor de derde keer dit seizoen tegenover streekrivaal Kremer Hurry Up. In de reguliere competitie ging E&O twee keer onderuit. In de nacompetitie hoopt E&O de rollen om te draaien. Na het verlies tegen Volendam won de formatie van trainer Arthur Langedijk afgelopen weekend overtuigend in Geleen van Vos Investement Lions. Door de winst blijft een finaleplaats in het zicht. Iets wat voorafgaande aan het seizoen absoluut niet voor mogelijk werd gehouden. Hurry Up verloor de eerste twee duels tegen Quintus en Volendam en moet zaterdag winnen om nog een rol van betekenis te spelen. De wedstrijd in sporthal De Eendracht in Zwartemeer begint om 20.30 uur.
Reageer!

Derde nederlaag op rij voor Huyser E&O

EMMEN - Het zag er met de rust nog zo mooi uit voor de dames van Huyser E&O. Een zeer verdiende 16 ? 11 voorsprong in eigen huis tegen Hellas, de nummer 3 van de ranglijst. Wat er in de thee gezeten heeft weet niemand maar in de tweede helft was er nog bitter weinig over van de goede vorm en won Hellas eigenlijk kinderlijk eenvoudig met 24 ? 29.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda