Handbal

Handbaldames en heren SVBO spelen weer thuis

BARGER OOSTERVELD - Aankomende zondag 13 februari spelen de Dames1 en Heren1 wederom een thuiswedstrijd in onze sporthal de Meerdijk. De dames spelen de derby tegen E&O 3 en de heren krijgen bezoek van Hoogesmilde.
Reageer!

Handbalnieuws E&O

EMMEN - Hier volgt het laatste nieuws van Handbalvereniging E&O uit Emmen.
Reageer!

Dames DOS spelen derby tegen Hurry Up

EMMER-COMPASCUUM - De handbaldames van DOS spelen op zondag 6 februari de derby tegen Hurry Up. De wedstrijd in Emmer-Compascuum begint om 14.40 uur. De wedstrijd van de DOS-heren tegen Unitas begint om 16.10 uur.
Reageer!

2 dagen handbalspektakel in Sporthal Angelslo Emmen

EMMEN - Pals Groep E&O speelt op 5 en 6 februari het thuisweekend van de Beneluxliga. De heren spelen op zaterdag op 20.00 uur tegen Tongeren. Dit is de nummer twee uit de Belgische competitie. Op zondag zal om 14.30 uur een tweede zware, maar spannende gespeeld worden tegen de nummer 1 uit de Belgische competitie Hasselt. Voor Pals groep E&O is er nog een theoretische kans om de finale van de Beneluxliga te halen. Maar dan moet tegen de twee Belgische ploegen gewonnen worden en de laatste wedstrijd van de competitie tegen Volendam moet dan gewonnen worden.
Reageer!

Benelux Liga weekend Pals groep E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen komend weekend een dubbel programma voor de Benelux Liga. Zaterdag is de huidige nummer 2 van de Belgische competitie, United Tongeren, om 20.00 uur te gast in de Ben Kwijt Arena. Een dag later treden de mannen van trainer Arthur Langedijk aan tegen de koploper van Belgi? Initia Hasselt. De wedstrijd op zondag begint om 14.30 uur. De seizoenkaarten en sponsorpassen geven ook dit weekend recht op toegang bij de wedstrijden. Andere bezoekers kunnen voor ? 10,- een combikaart kopen met toegang voor beide wedstrijden.
Reageer!

Loting achtste finale handbalbeker

EMMEN/ZWARTEMEER - De handbalheren van Pals Groep/E en O en Kremer/Hurry Up hebben een thuiswedstrijd geloot om de landelijke beker. Kremer/Hurry Up komt in de achtste finale op 1 maart uit tegen BEVO uit Panningen. De heren van Pals Groep/E&O spelen op 3 maart thuis tegen HARO uit Rotterdam. Het tweede team van E en O speelt op 24 februari in de achtste finale tegen Aalsmeer. Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen. meer informatie inloggen/ registreren Mensen die willen reageren of reacties willen lezen op deze website, moeten eerst inloggen. Om te kunnen inloggen, dient u te beschikken over een profiel. U kunt een profiel aanmaken via deze link. Deze tekst verbergen REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden.
Reageer!

Dames Huyser E&O weekend vrij

Dames Huyser E&O weekend vrij De dames van Huyser E&O hebben dit weekend vrij. De oorspronkelijk geplande wedstrijd tegen de dames van Quintus is hierdoor verplaatst 10 maart. Dit in verband met Europacup verplichtingen van de Handbalacademie. Een aantal dames van Quintus speelt namelijk ook bij de Handbalacademie. Houdt 10 maart dus vrij in de agenda!
Reageer!

Opnieuw winst van Hurry Up op E&O

EMMEN - In een bomvolle Ben Kwijt Arena heeft Hurry Up zaterdagavond de belangrijke wedstrijd tegen E&O met 25-27 gewonnen. Vooral E&O speelde erg nerveus in de beginfase. Hurry Up pakte meteen de voorsprong en gaf die de hele wedstrijd niet meer uit handen. De beslissing in het duel leek al vroeg in het begin van de tweede helft te vallen toen de Zwartemeerders uitliepen naar 12-19, maar E&O knokte zich terug tot 20-22. Toen de Emmenaren daarna een aantal open kansen en een strafworp misten en ook nog eens vergaten te scoren in een twee man meer-situatie ging het licht alsnog uit: 25-27.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda