Handbal

Radio Emmen Sport Extra op zaterdag

EMMEN - Zaterdag 29 januari is er een extra uitzending van Radio Emmen Sport Extra. Er zal dan live verslag worden gegeven van de de handbalderby in de ere divisie tussen Palsgroep/E&O - Kermer/Hurry Up Een belangrijke Emmer derby, vooral met het oog op plaatsing bij de eerste zes voor beide teams. De wedstrijd wordt gespeeld in de Ben Kwijt Arena in Emmen. De verslaggevers zijn Onne Postma en Eise Oost en de Interviews komen van Bennie Wolbers terwijl Rob Huizing de studiopresentatie/techniek voor zijn rekening neemt. De uitzending duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Reageer!

Reserves E & O naar 8e finales beker

EMMEN - Donderdag 20 januari werd de regiofinale gespeeld van het bekertoernooi bij de handbalheren. De winnaar van deze finale mag aantreden in de volgende ronde in een thuiswedstrijd tegen een eredivisie ploeg, deze ploegen stromen in de 8e finales pas in. Het affiche was de reserves van E&O tegen het handbalteam van Actief Klazienaveen, E&O dat uitkomt in de landelijke hoofdklasse en Actief dat uitkomt een klasse lager in de landelijke regioklasse.
Reageer!

Handbaluitslagen 15 en 16 januari

ROLDE - De handbaluitslagen van de landelijke divisies en district noord op 15 en 16 januari zien er als volgt uit:
Reageer!

Kremer/Hurry Up is landskampioen de baas

ZWARTEMEER - Spanning en sensatie donderdagavond in sporthal De Eendracht in Zwartemeer. De handbalheren van Kremer/Hurry Up waren na een 60 minuten durende handbalthriller landskampioen Kras/Volendam de baas met 32-30. Het was voor koploper Kras/Volendam de eerste nederlaag van het seizoen. Kremer/Hurry Up staan nu derde op de ranglijst.
Reageer!

Kremer/Hurry-Up tegen Volendam

ZWARTEMEER - De heren van Kremer/Hurry-Up uit Zwartemeer ontvangen donderdag 13 januari in sporthal De Eendracht koploper Kras/Volendam. Aanvang 20:30 uur. De voorverkoop, bij slagerij Grouwe in Zwartemeer is begonnen
Reageer!

Handbaluitslagen weekend 8 ? 9 januari

ROLDE - De handbalcompetitie heeft de winsterstop er ook weer op zitten en de resultaten van het eerste speelweekend zien er als volgt uit:
Reageer!

Handballers Actief stunten in Beker!

KLAZIENAVEEN - Donderdag 16 december stonden de hanballers van Actief Klazienaveen en de "Reserves" van Hurry Up tegen elkaar. Dat het een heet avondje zou worden hadden mannen uit Zwartemeer niet verwacht, maar voor alle zekerheid waren er maar liefst 4 spelers van het eerste team meegereisd. Actief had nog wat recht te zetten want in de competietie werd met 28-29 verloren van Hurry Up 2, het gekomen publiek ging er eens goed voor zitten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda