Handbal

Kremer/Hurry-Up tegen Volendam

ZWARTEMEER - De heren van Kremer/Hurry-Up uit Zwartemeer ontvangen donderdag 13 januari in sporthal De Eendracht koploper Kras/Volendam. Aanvang 20:30 uur. De voorverkoop, bij slagerij Grouwe in Zwartemeer is begonnen
Reageer!

Handbaluitslagen weekend 8 ? 9 januari

ROLDE - De handbalcompetitie heeft de winsterstop er ook weer op zitten en de resultaten van het eerste speelweekend zien er als volgt uit:
Reageer!

Handballers Actief stunten in Beker!

KLAZIENAVEEN - Donderdag 16 december stonden de hanballers van Actief Klazienaveen en de "Reserves" van Hurry Up tegen elkaar. Dat het een heet avondje zou worden hadden mannen uit Zwartemeer niet verwacht, maar voor alle zekerheid waren er maar liefst 4 spelers van het eerste team meegereisd. Actief had nog wat recht te zetten want in de competietie werd met 28-29 verloren van Hurry Up 2, het gekomen publiek ging er eens goed voor zitten.
Reageer!

Jan Gerald Mulder nieuwe trainer Huyser E&O

EMMEN - Jan Gerald Mulder is per 1-1-2011 de nieuwe trainer van de dames van Huyser E&O. Hij is daarmee de opvolger van de Duitser Patrice Giron die onlangs terugkeerde naar zijn andere club VFL Oldenburg. Mulder volgt Patrice Giron op, die vanaf dezelfde datum in functie treedt als technisch manager van Vfl Oldenburg, de club waarmee E&O een samenwerking heeft. Jan Gerald Mulder is een echte club man. Aan het einde van het afgelopen seizoen stopte de opbouwer, na een carriere van tien jaar bij de eerste selectie, met het spelen op het hoogste niveau. Vanaf 1 januari begint hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn handballeven. ...
Reageer!

BeNeLux Liga wedstrijd Pals Groep E&O live op internet.

EMMEN - Dit weekend spelen de heren van Pals groep E&O twee wedstrijden in Luxemburg voor de BeNeLux Liga. Zaterdag om 20.00 uur staat de ontmoeting met Handball Esch op het programma. Een dag later (zondag) is Red Boys Differdange om 15.00 uur de tegenstander. De wedstrijd tegen Red Boys is live te volgen via internet. Klik om de link de wedstrijd te zien. http://www.handballredboys.lu/index.php?option=com_content&view=article&id=180&Itemid=169
Reageer!

Handballers Actief stunten in Beker!

KLAZIENAVEEN - Donderdag 16 december stonden de hanballers van Actief Klazienaveen en de "Reserves" van Hurry Up tegen elkaar. Dat het een heet avondje zou worden hadden mannen uit Zwartemeer niet verwacht, maar voor alle zekerheid waren er maar liefst 4 spelers van het eerste team meegereisd. Actief had nog wat recht te zetten want in de competitie werd met 28-29 verloren van Hurry Up 2. Het gekomen publiek ging er eens goed voor zitten.
Reageer!

Hurry Up pakt mooie overwinning op HAR&O

ZWARTEMEER - De heren van Hurry Up hebben zaterdagavond op overtuigende wijze gewonnen van HAR&O Rotterdam. In Zwartemeer won de ploeg van trainer Joop Fiege de laatste wedstrijd voor de winterstop met 33-23. Ondanks het ontbreken van vier selectiespelers nam Hurry Up al in de eerste helft afstand van de tegenstander. Bij rust stond het 13-8. De verdediging van de Zwartemeerders stond als een huis en ook doelman Guido Rink speelde weer een voortreffelijke wedstrijd. Topscorer werd Nick Masmeijer met acht doelpunten. De winterstop gaat nu in en de eerstvolgende wedstrijd van Hurry Up is op donderdag 13 januari, als de ploeg het opneemt tegen koploper Volendam.
Reageer!

Pals Groep E&O verliest van Limburg Lions

EMMEN - In de eredivisie voor handbalheren wist E&O niet voor een verrassing te zorgen tegen de Limburg Lions. De nummer twee van de ranglijst was in de laatste wedstrijd voor de winterstop met 26-24 net te sterk voor de Emmenaren. E&O staat halverwege de competitie op de vijfde plaats met dertien punten uit evenveel wedstrijden. De eerstvolgende wedstrijd van E&O is het thuisduel tegen Loreal op zondag 16 januari.
Reageer!

Actief bekert tegen de reserves van Hurry-up

KLAZIENAVEEN ? Op donderdag 16 december aanstaande om 20.15 uur spelen de herenteams van Actief Klazienaveen en Hurry Up 2 uit Zwartemeer tegen elkaar vioor de beker. In de competitie stonden beide ploegen al eerder tegen over elkaar en toen wonnen de Zwartemeerders met 1 doelpunt verschil, 28-29. Maar in de beker gelden andere wetten en daarom is Actief erop gebrand om de volgende ronde te halen en tevens revanche voor de nederlaag in de competitie. Inzet is de finale plek voor de Regiofinale die over een aantal weken zal plaats vinden en de winst die daaruit volgt plaatsing voor de 8e finales van de landelijke beker. De wedstrijd begint om 20.15 en wordt gespeeld in Sporthal de Zon te Klazienaveen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda