Handbal

Actief bekert tegen de reserves van Hurry-up

KLAZIENAVEEN ? Op donderdag 16 december aanstaande om 20.15 uur spelen de herenteams van Actief Klazienaveen en Hurry Up 2 uit Zwartemeer tegen elkaar vioor de beker. In de competitie stonden beide ploegen al eerder tegen over elkaar en toen wonnen de Zwartemeerders met 1 doelpunt verschil, 28-29. Maar in de beker gelden andere wetten en daarom is Actief erop gebrand om de volgende ronde te halen en tevens revanche voor de nederlaag in de competitie. Inzet is de finale plek voor de Regiofinale die over een aantal weken zal plaats vinden en de winst die daaruit volgt plaatsing voor de 8e finales van de landelijke beker. De wedstrijd begint om 20.15 en wordt gespeeld in Sporthal de Zon te Klazienaveen.

Handbal dames en heren svbo hebben thuiswedstrijd

BARGER OOSTERVELD - Aankomende zondag 14 december spelen de Dames1 en Heren1 wederom een thuiswedstrijd in onze sporthal de Meerdijk. U bent van harte uitgenodigd om deze wedstrijden te komen bekijken.

Hurry Up laat te veel kansen liggen om te winnen

PANNINGEN - Hurry Up heeft zaterdagavond via een 15-13 ruststand met 29-26 verloren van Bevo in Panningen. De Zwartemeerders begonnen de wedstrijd overigens, maar misten op de beslissende momenten scherpte. De eerste twintig minuten van het duel stond de ploeg van trainer Joop Fiege constant op voorsprong, maar Bevo kwam langzaam dichterbij en dat resulteerde in een 15-13 voorsprong bij rust voor de thuisploeg. In de tweede helft stond Bevo steeds aan de betere kans van de score, maar Hurry Up was bij een stand van 24-23 heel dicht bij de gelijkmaker. Een grote kans werd gemist en uit de tegenaanval viel de 25-23. De Zwartemeerders misten zaterdagavond te veel kansen en waren op de kritieke momenten niet scherp genoeg. Topscorer bij de Zwaretmeerders was Loek Hageman met zes treffers.

KLAZIENAVEEN - Donderdag 16 december om 20.15 spelen de herenteams van Actief Klazienaveen en Hurry Up 2 uit Zwartemeer tegen elkaar. In de competitie stonden beide ploegen al eerder tegen over elkaar en toen wonnen de Zwartemeerders met 1 doelpunt verschil, 28-29. Maar in de beker gelden andere wetten en daarom is Actief erop gebrand om de volgende ronde te halen en tevens revanche voor de nederlaag in de competitie. Inzet is de finale plek voor de Regiofinale die over een aantal weken zal plaats vinden en de winst die daaruit volgt plaatsing voor de 8e finales van de landelijke beker. De wedstrijd begint om 20.15 en wordt gespeeld in Sporthal de Zon te Klazienaveen.