Handbal

Belangrijke winst Pals groep E&O tegen Quintus

EMMEN - Een week na de smadelijke nederlaag in Venlo tegen Loreal heeft Pals groep E&O in eigen huis laten zien dat de ploeg toch over karakter beschikt. Quintus werd na een 14 ? 13 ruststand met 31 ? 28 verslagen. Gemakkelijk ging het niet tegen de ploeg van oud E&Oer Remco Hagen. Maar dat was van tevoren ook niet de verwacht. E&O begon moeizaam, kwam op een 0 ? 3 achterstand en liet pas in de zevende minuut via Niek Bezoen haar eerste treffer noteren. Tot aan de gelijkmaker van Erik Huizing in de 27ste minuut (11 ? 11) hadden de gasten het betere van het spel.
Reageer!

ZATERDAG VOORVERKOOP HURRY UP ? PALS GROEP E&O

EMMEN - Zaterdag 23 oktober staat Hurry Up ? Pals groep E&O op de agenda. Een derby waar door de handballiefhebbers in Emmen en Omstreken naar uit wordt gekeken. Supporters van E&O kunnen aanstaande zaterdag van 19.00 tot 19.45 uur in de kantine van de Ben Kwijt Arena kaarten kopen voor de wedstrijd in Zwartemeer. Indien er na zaterdag nog kaarten over zijn is er op dinsdag 19 oktober van 19.30 tot 20.00 uur een tweede voorverkoopavond. Het aantal kaarten is beperkt dus wees er op tijd bij! Prijs per kaart is ? 6,00.
Reageer!

Wanprestatie Pals groep E&O in Venlo

EMMEN/VENLO - Hoe groot kan een contrast zijn. Vorig week zaterdag was Pals groep E&O nog ontevreden met een punt, na een prima partij handbal, tegen Vos Investment Lions. Een week later gaat de ploeg met het schaamrood op de kaken van het veld na een 26 ? 25 nederlaag tegen laagvlieger Loreal. E&O zat in de goed gevulde Sporthal Craneveld geen moment in de wedstrijd. 2 keer 30 minuten was het zowel aanvallend als verdedigend niet goed wat de emmenaren lieten zien. De complimenten zijn dan ook voor tegenstander Loreal dat zich letterlijk en figuurlijk vanaf de eerste minuut vastbeet in E&O.
Reageer!

Eerste winst voor Huyser E&O

EMMEN - Luctor et Emergo. Oftewel, ik worstel en kom boven. Het spreekwoord was van toepassing op de wedstrijd van de dames van Huyser E&O thuis in de eigen Ben Kwijt Arena tegen Fortissimo. Net als tegen VOC kende de ploeg van trainer Patrice Giron een bliksemstart, 6 ? 1. Maar net als tegen VOC zakte E&O ver terug. Voordeel was dat Fortissimo niet over dezelfde kwaliteiten beschikt als VOC. De gasten uit Cothen profiteerden maar matig van het haperende aanvalsspel van de emmense dames. Dichterbij tot een verschil van 2, in het voordeel van E&O, kwam Fortissimo niet.
Reageer!

Voorverkoop handbalderby gestart

ZWARTEMEER ? Zaterdag 23 oktober staat de streekderby tussen Kremer/Hurry-Up en Pals groep E&O op het programma. De beladen derby is ieder jaar uitverkocht en staat garant voor spektakel.
Reageer!

Pals groep E&O gelijk in thriller tegen Lions

EMMEN - De heren van Pals groep E&O hebben zaterdagavond in de eigen Ben Kwijt Arena met 26 ? 26 gelijk gespeeld tegen Vos Investment Lions. Bij rust was de stand nog 11 ? 15 voor de gasten uit Geleen. Het eerste kwartier ging de wedstrijd in Emmen tussen de nummers 2 en 3 van de ranglijst redelijk gelijk op. Al was de stand wel steeds licht in het voordeel van de Lions (2 ? 4, 5 ? 7, 6 ? 8). Toen Leon van Schie, bij de stand 7 - 10, een strafworp miste en Joeri Verjans (vorig seizoen nog spelend voor E&O) 7 ? 11 op het scorebord bracht wankelde E&O. Toch lukte het de Lions niet om nog voor de rust meer afstand te nemen, ruststand 11 ? 15.
Reageer!

Handbaluitslagen weekend 2/3 oktober

Eredivisie dames Kiddy World/SEW - Huyser/E en O 26 - 26 Quintus - GIBO Groep/Kwiek 34 - 27 Venus/Nieuwegein - Hellas 29 - 31 Dalfsen - Eurotech/Bevo HC 36 - 23 HandbalAcademie - D.S.S. wordt 7 oktober gespeeld GoconnectiT/Fortissimo - T+A/V.O.C. 30 - 39
Reageer!

Nieuw herenteam HVC klaar voor de competitie

BARGER COMPASCUUM - Zondag 3 oktober a.s. om 12.15 uur speelt het nieuwe heren 1 team van handbalvereninging HVC uit Bargercompascuum hun 1e thuiswedstrijd in de Klabbe in Emmercompascuum. Eigenlijk kun je over nieuw ook niet spreken, want het zijn alle oude rotten van het vroegere heren 1 (Albert Menzen, Albert Hilbrands, Gerrie Schuler) aangevuld met talenten uit eigen kweek. Ook is het zo dat er een aantal nieuwe sponsers zich hebben aangemeld, deze mensen weten ook wel dat in twee jaar promotie van 2e klas naar regioklasse een moeilijke taak is en daarom hebben zij ook besloten dat er nog een paar nieuwe spelers moeten worden gecontracteerd. Dit is ook gebeurt door een viertal ex ere - 1e divisie op te halen. De sponsors zijn, Sportmode Herman Gerdes, aannemersbedrijf Schuler, Vodoz makelaardij, stucadoorsberdrijf Tappel de Haas, en Wever bandentechniek, die binnenkort zijn nieuwe zaak gaat openen, aan de 2e bokslootweg 3 in Emmen
Reageer!

Nederland wint Holland Handbal Toernooi

ROTTERDAM ? Nederland heeft ook de derde wedstrijd op het Holland Handbal Toernooi gewonnen en is daarmee de ongeslagen kampioen van het toernooi. Vandaag stond de wedstrijd tegen het op papier sterke team van Montenegro op het programma. In de eerste fase gaat de stand gelijk op, maar als Montenegro, mede dankzij de sterk keepende Marieke van der Wal, vier strafworpen mist en Nederland hetzelfde aantal w?l scoort, kan Nederland een gaatje slaan. Bij rust heeft Nederland vijf punten voorsprong: 14-9. Na rust start Nederland gretig en kan verder uitlopen tegen het tegenvallende Montenegro. Al na drie minuten in de tweede helft staat het 17-10. Nederland blijft vol tempo doorspelen en geeft Montenegro geen kans. Met de derde winstpartij, deze keer met 29-24, is Nederland de ongeslagen winnaar van het Holland Handbal Toernooi.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda