Handbal

KRAS/Volendam wint overtuigend de Super Cup

ROTTERDAM ? Vooraf was KRAS/Volendam al torenhoog favoriet in de wedstrijd om de Super Cup tegen FIQAS/Aalsmeer en dat maakten de Volendammers meer dan waar. FIQAS/Aalsmeer werd met ruime cijfers verslagen. Bij rust was de stand 20-10 en KRAS/Volendam wist uiteindelijk te winnen met 35-24.
Reageer!

E&O valt in de prijzen bij sportverkiezing

ROTTERDAM - Tijdens het Holland Toernooi wat het afgelopen weekend in Rotterdam werd afgewerkt was het prijzenslag voor E&O. In het Topsportcentrum werden de winnaars bekendgemaakt van de sportverkiezing van het seizoen 2009-2010. E&O werd beloond voor een goed seizoen, zowel bij de dames als de heren. Leon van Schie werd uitgeroepen tot beste cirkelspeler van Nederland. Bij de dames werd Joop Fiege verkozen tot beste trainer. De prijs voor beste speelster op de rechterhoek ging naar Thorey Rosa Stefansdottir. Lois Abbingh ontving twee prijzen, die voor beste speelster op de linkeropbouw en die van het grootste talent van Nederland.
Reageer!

Nederland start met ruime overwinning op Holland Handbal Toernooi

ROTTERDAM ? Vanavond begon het Holland Handbal Toernooi in een goedgevuld Topsportcentrum Rotterdam. Na de verrassende overwinning van Brazili? op Montenegro met 26-25, nam Nederland het op tegen IJsland. In de eerste helft lijkt Nederland IJsland te gaan verpletteren. Oranje loopt al snel uit naar een 10-3 voorsprong. IJsland komt nog wat terug, maar weet de aansluiting niet te vinden. Bij rust staat Nederland met 15-10 voor. Na rust kan Nederland nog verder uitlopen tot een voorsprong van 12 punten. De wedstrijd eindigt in een dik verdiende overwinning: 23-24.
Reageer!

Nederland wint oefenduel tegen Brazili

NIEUWEGEIN ? In voorbereiding op het Holland Handbal Toernooi, dat aankomende vrijdag start, speelde Nederland woensdagavond een oefenwedstrijd tegen Brazili?. In een bomvolle sporthal Galecop in Nieuwegein kwam Nederland goed uit de startblokken. Brazili?, een van de tegenstanders op het Holland Handbal Toernooi, kwam er in de eerste minuten niet aan te pas. Pas in het tweede deel van de eerste helft kwam Brazili? iets terug, met een 16-14 ruststand als gevolg. In de tweede helft kwam Brazili? meerdere malen op een gelijke stand, maar Nederland zette een tandje bij en won de wedstrijd met 32-29.
Reageer!

HVK-Toernooi Klazienaveen in een nieuw jasje

KLAZIENAVEEN - Het HVK-toernooi, zoals dat andere jaren werd georganiseerd, is wat aangepast. In plaats van handbal ?n voetbal tijdens het HVK-toernooi, zal op 13 en 20 oktober alleen handbal worden gespeeld in sporthal de Zon te Klazienaveen. Reden voor de verandering is het feit dat de organisatie wil dat er voor jongens ?n meisjes handbal en voetbal aangeboden wordt. Het HVK-voetbaltoernooi zal in het voorjaar van 2011 plaatsvinden. Hierdoor kunnen nu, naast de meisjes, ook de jongens van de verschillende basisscholen van Klazienaveen hun handbalkunsten vertonen.
Reageer!

Holland Handbal Toernooi

ROTTERDAM - Het Holland Handbal Toernooi is inmiddels een begrip geworden in handballend Nederland. Drie dagen tophandbal en activiteiten staan garant voor volle ?n sfeervolle tribunes. Naast drie EK-deelnemers (Nederland, Montenegro en IJsland), is voormalig winnaar Brazili?, organisator van het volgende WK in 2011, ook van de partij! Oranje wil van 24 t/m 26 september schitteren om met een goed gevoel naar het EK in Denemarken en Noorwegen te vertrekken! Dit is de laatste keer in 2010 dat de dames in actie komen in Nederland.
Reageer!

Eerste verlies Heren Pals Groep E&O

Na twee winstpartijen was er afgelopen zaterdagavond in wedstrijd nummer drie het eerste verlies voor Pals groep E&O. In en tegen Aalsmeer werd, na een 14 ? 14 stand bij rust, met 31 ? 27 verloren. Een terechte nederlaag omdat E&O vooral aanvallend geen vuist kon maken. De heren hebben het komend weekend geen competitieverplichtingen en kunnen zich dus in alles rust voorbereiden op de kraker thuis tegen Vos Investment Lions op zaterdag 02 oktober om 20.00 uur.
Reageer!

Pals groep E&O onderuit bij Aalsmeer

AALSMEER - Het eerste verlies in het seizoen 2010-2011 is voor de heren van Pals groep E&O een feit. Zaterdagavond werd er in en tegen Aalsmeer met 31 ? 27 verloren. Vanaf het eerste fluitsignaal van het arbitrale duo Bol en van Eck was duidelijk dat Aalsmeer zich wilde revancheren van de nederlaag een week eerder in en tegen Arnhem. Er ontstond een gelijk opgaande strijd waarbij de thuisploeg vaker aan de goede kant van de score zat. In de 18e minuut leek het mis te gaan bij E&O toen Aalsmeer uitliep naar 10 ? 7. Arthur Langedijk nam een time out wat effect resulteerde want zijn ploeg kwam weer langszij, 10 ? 10. Tot aan de rust ging het vervolgens gelijk op, 14 ? 14.
Reageer!

Kremer/Hurry-Up op jacht naar winst

ZWARTEMEER - De heren van Kremer/Hurry-Up spelen a.s. zaterdag 18 september thuis tegen Eurotech/Bevo uit Panningen. Na twee speelrondes in de eredivisie staat de Zwartemeerse handbalploeg op de 9e en voorlaatste plaats in de eredivisie. De eerste twee wedstrijden gingen verloren tegen Loreal uit Venlo en Quintus uit Kwintsheul. De Limburgse tegenstander Bevo verloor vorige week nog nipt thuis tegen de streekgenoot van Hurry-Up, E&O uit Emmen. Bevo staat na twee wedstrijden op een vierde plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda