Geen bikini, factor 24, cocktail en strandstoel

EMMEN - De competitie is afgelopen en de doelstelling ?handhaving in de Ere divisie? is bereikt. Maar voor de dames van Huyser E&O is het nog geen bikini, factor 24, cocktail en strandstoel tijd. Trainer/coach Joop Fiege is nu al bezig met de voorbereiding op het komende seizoen en daarom wordt er tot en met 30 juni een pittig trainngs- en wedstrijdprogramma afgewerkt.

Naast veel loop, kracht en zaal trainingen staan er ook  ook diverse oefenduels op het programma. Te beginnen op vrijdag 22 mei om 19.15 uur in Sporthal De Eendracht te Zwartemeer tegen de dames van Hurry Up. Een dag later op zaterdag 23 mei om 20.00 uur is Sporthal De Klabbe in Emmer-compascuum het decor voor het treffen met de kampioen van regioklasse, DOS.

Donderdag 28 mei om 19.00 uur is Olympia Hengelo te gast in de Ben Kwijt Arena. Vervolgen komt op maandag 8 juni Bentelo naar Emmen. Dit duel begint om 18.45 uur. Na een maand vakantie beginnen de dames van Huyser E&O op vrijdag 31 juli om 17.00 uur met de echte voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda