Huyser E&O doet goede zaken

BEEK TEGEN HOEVE DE HAAR -Door met 29 ? 29 gelijk te spelen in Beek tegen Hoeve De Aar B.F.C. hebben de dames van Huyser E&O goede zaken gedaan op weg naar een langer verblijf in de eredivisie. Met maar negen speelsters ging het zaterdag vanuit Emmen op weg naar Limburg. De rest van de selectie kwam later op de dag rechtstreeks vanuit het NK voor Junioren uit Amsterdam. Heeft geeft maar weer eens te meer aan hoe jong de selectie van trainer/coach Joop Fiege is en hoe groot de prestatie is nu het erop begint te lijken dat de ploeg zich gaat handhaven in de ere divisie.
Zover is het nog niet maar met nog twee thuiswedstrijden voor de boeg (Kwiek en Wings) heeft Huyser E&O in ieder geval alles in eigen hand. Wanneer Kwiek op zondagmiddag thuis wint van Wings dan kan volgende week, bij winst thuis tegen dat zelfde Kwiek, het lijfsbehoud gevierd worden.

In Beek speelde E&O een degelijke partij. Sterk was de eerste helft waarin het een vier punten voorsprong nam. Daar was echter bij de rust nog maar één van over. Na rust was er een sterke fase van de thuisploeg die het initiatief overnam en op een twee punten voorsprong wist te komen. Uit eindelijk moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt en dat was voor beiden niet ongunstig.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda